23

Анонимен

преди 10 години

За пореден път този се оказа защитник на олигархията !

22

Иван

преди 10 години

Значи в статията пише че "стотина представители на фотоволтаични фирми които печелят от такса зелена енергия са се събрали на протест пред министерството на енергетиката против законопроекта предложен от АТАКА" и заради тези стотина печалбарски фирми дерящи народа с висок ток Плевнята офшорския крадец ще връща законопроекта. Е преди месец Плевня имаше 30 процента одобрение и 70 неодобрение а сега сигурно имаш вече 10 процента одобрение,само на олигарсите. Най нисък рейтинг на Президент досега.

21

АНКЕТА

преди 10 години

Кой назначи Росен Плевнелиев за Президент?а) Цветелина Бориславоваб) Иво Прокопиевв) Кристалина Георгиеваг) фалшивите бюлетини на изборите през 2011 г."

20

Анонимен

преди 10 години

и от слънцето далавеа правят,техната......

19

Йово

преди 10 години

Защо аз да плащам такса 'Зелена енергия' а капиталиста не. Нали по конституция всички сме равни значи и капиталиста да плаща такса 'Зелена енергия' така е справедливо.

18

Анонимен

преди 10 години

Кожодерите на скъпата ел.енергия не са съгласни (естествено) . Любимият на всички, помашки президент - също?

17

Анонимен

преди 10 години

Е това е - на война, като на война. Вместо да се търсят бизнес инвестиции, ще си пълним дупките в бюджета с такси. Не, че съм съгласен с изкупната цена на електроенергия, но ми е много чудно как по-точно ще я употребите по предназначение тази таксичка и в чий джоб ще се окаже??????????

16

БУДА-ла

преди 10 години

Ясно - и тука става актуален въпроса - Кой предложи Плевнелиев?

15

Анонимен

преди 10 години

бръкнаха ли ви междуподопашните бузи

14

СУПЕРГЕРБ

преди 10 години

БРАВО Г-Н ПЛЕВНЕЛИЕВ! ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ЩЕ ИМА ТАКСА "ВЕИ". ОТДЕ НАКЪДЕ ЩЕ СЕ ОБЛАГАТ ФОТОВОЛТАИЦИТЕ НА НАШАТА СПОНСОРКА ЦВЕТАНКА КАРАГЪОЗОВА,ИЗВЕСТНА В ОЛИГАРХИЧНИТЕ СРЕДИ КАТО ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА/ЦВЕТА СЕКСА/. НАЛИ ТЯ ТЕ НАЗНАЧИ ЗАЕДНО С ИВО ПРОКОПИЕВ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ. НАЗНАЧИ ТЕБ,СИМОНКАТА ДЯНКОВ И ТРАЙЧО ТРАЙКОВ. РАЗБИРА СЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПАЗИШ,ТЕХНИТЕ ПЕЧАЛБИ. БРАВО ПЛЕВНЯ. ТИ СИ ВЕЛИК. ОЛИГАРСИТЕ В ЕНЕРГЕТИКАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИПАТ. ВЕТО ПЛЕВНЯ ВЕДНАГА,НЕКА НАРОДА ДА ПЛАЩА СКЪПО.

13

Анонимен

преди 10 години

Така е в България. Не се работи за народа, работи се за нечии интереси. Законите са като топъл хляб - изяждаш го за секунди, а като свърши - нов. Пропаганда с цената на хляба, пропаганда с увеличение на цената на строителството, а сега и с енергията. Ама партийната субсидийка не пускате, нали?!

12

бонго

преди 10 години

Не се сърдете на изказванията на Роско! Той просто изпълнява каквото му наредят неговите мафиотски босове!Сигурно и на него не му е много приятно,но ония много здраво го държат за топките и сигурно много го боли като ги стиснат повечко!

11

Валери

преди 10 години

Едва ли някой е очаквал този клоун да одобри такса която бърка в джоба на господарите му.

10

Анонимен

преди 10 години

Ех,мастио,кой те избра

9

анонимен

преди 10 години

Одобрявам мнението на президента1Предложението за таксата е предизборно/ на един болен човек/ и ни излага пред целия свят.Така не се създава бизнес климат.Държавата ще загуби милиарди, защото никой инвеститор няма да дойде повече тук-няма никаква предвидимост

8

Анонимен

преди 10 години

Но пък за сметка на това има прогнозируемост за огромните печалби на някои хора,включително приятелите на президента Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова.Ето малко подробности кой печели най-много от ВЕИ далаверата: Валентин Златев с 17 18 млн. лв от ВЕИ,Иво Прокопиев 9.4 млн. лв годишно от ВЕИ,Николай Вълканов 9.4 млн. лв годишно от ВЕИ,Цветелина Бориславова с 9.1 млн. лева,Тодор Начев, общински съветник на ГЕРБ от Сливен, с 7.6 млн. лв. на година от ВЕИ,Владимир Аличков, пряко свързан със зам.-министър Евелина Василева в МОСВ, взема 6.7 млн. лева на година от ВЕИ,Светослав Донев (свърз

7

вотан

преди 10 години

Май наближава времето да изпратим тази слуга на мутрата пак да спи по паркингите из Германия

6

Анонимен

преди 10 години

какви работни места създават фотоволтаиците,комсомолец?те са перачница за пари.

5

Анонимен

преди 10 години

Я, виж ти. На *** и господарите му, явно, им бръкнаха в джоба и гъ.овете едновременно!

4

:)))))

преди 10 години

Към шенген с 2 евро на ден ;)))))))))))