23

Анонимен

преди 10 години

"Пробвах се да генерирам с нов компютър съм..."Това спря да е актуално преди година, когато се появиха ASIC(Application Specific IC). Демек, малък чип, чиято изчислителна мощ за дадената задача прави компютъра ти смешен. Майнинг с CPU не се прави от поне 2 години, а майнинг с видеокарти не се прави от около 1 година. Всъщност майнинг с компютри правят само с botnet(заразени компютри, под чужд контрол). И пак няма особен смисъл...

22

d

преди 10 години

Не се е спукал балона, нормално е при такова рязко скачане всичко живо да започне да продава и мечия пазар да процъвти за кратко, докато тези със слаби нерви не си разпродадат биткойните "докато са на далавера", защото само преди месец струваше по-малко от 200 долара койн-а... Всеки, който е купил дори един койн на тази цена или по-ниска би се замислил дали да не го продаде на 1000-2000 долара... но умните ги задържат, скоро ще можем и акции да си купуваме с този "памук"..

21

Анонимен

преди 10 години

Аахахах.Само да ви осведомя, че цената се срина от 2,000 на 850 само за няколко часа. Балона се пука бързо.

20

Анонимен

преди 10 години

nqkoi e na xod ise o4akva danapravi miliqrdi ot tapite prosti potrebiteli

19

САСА

преди 10 години

До shuС и-кратко е *** ***!!!

18

Анонимен

преди 10 години

Имаше изгода в тия биткоини когато бяха по 50-60 $ да накупиш много и сега да ги продадеш на 1000 бройката.Сега вече е безмислено.

17

Да не си преял с шоколад Милка? Какви дръпнати те гонят!? От биткоини може да спечелиш, може и да загубиш, както от всяка сделка. Доизкажи се първо.

16

Монархист

преди 10 години

Неквия, вземи ти се понформирай за ония дръпнатите дето удариха 4 милки от биткойн или ония дето удариха 1 милка на скоро. После фантазирай.

15

Анонимен

преди 10 години

Какво мога да си купя с биткоин което не мога да си купя с $???НИЩО!Може ли да си купя домати от пазара с биткоин?НЕ.Е, тогава за какъв У.. ми е този биткоин?!

14

Абе хора, които бъкел си нямат идея какво е Биткоин тръгнали да дават акъл. Пирамида било, балон било. Вземете малко се ограмотете по въпроса и тогава сейте акъл. И дори и биткоина да се срине от някаква атака или намерена сериозна уязвимост, има още много много други подобни криптовалути, които моментално ще увеличат многократно стойността си. Така че бъдещето е ясно. Единственото, което може да спре Биткоин е тотална ядрена война и ЕМП. Или нещо по-добро от самия него.

13

Монархист

преди 10 години

Това са някакви глупости. Не са ли пари, които да пипнеш, да усетиш, да видиш - не ми го хвали.

12

БАН

преди 10 години

В следващото издание на правописния речник, което подготвяме "биткойн" се изписва с "й", за да се спазят обичайните норми за благозвучие в българския език.

11

Анонимен

преди 10 години

Средностатистическият гражданин на Земята е ***!Тази с биткойните ще свърши като всичко останало ........ с много СЪЛЗИ.Пирамиди,Фараони и Балъци за Милиони

10

dan

преди 10 години

" ... Понеже няма реална стойност, а само разменна, биткойнът буквално може да има всякаква цена, което значи, че тази система постоянно ще е като балон - аз не виждам кой знае каква разлика в сравнение например с долара, с изключение на това, че за него обикалят едни самолетоносачи по Света и гарантират, че петрола ще се търгува само в долари, което и му придава някаква стойност.

9

Hitler

преди 10 години

FOREX търговията какво е и тя е пирамида новите постъпления идват от новите риби. Мисля си има толкова научни проекти, в които можеш да си дариш компютърна мощ докато си си заключил компютъра вечер да речем да смята "фолдване" на белтъци за откриване на ваксина срещу рака и т.н., но не хората няма да помагат, а ще смятат напразно някакви Химерни хешове, за 20-30 долара на месец. Да аз ако си ги генерирам няма да им дам нищо, но и нищо няма загубя освен амортизацията на компа ми. Работете другото

8

warning

преди 10 години

Това е пирамида !

7

stariadub

преди 10 години

Много си мислих за тоя биткоин тия дни, ама май няма смисъл. купуваш миньор за 2500 долара и какво само се набутваш, не толкова лесно да се копае както първите които са почнали. Струва ми се пирамида тва, най отдолу лапат най отгоре го духат. и как ч биткоин е бил преди ч година 30 дилара сега е 700, не ,не си заслужава. Балона ще гръмне, а тия с биткойна в торбичките си няма да имат нищо физическо. Друг е въпроса , ако сега продаваш и купуваш дали няма да направиш някой лев

6

Бай Димо

преди 10 години

Пак еврейски трикчета за налагане на новият световен ред, чрез премахване на кешовите резплащания. Ние ще стоим и ще слугуваме, а нашите "богоизбрани" господари от Израиль и JewSA ще ни се усмихват и ще ни контролират. Толкова е хубаво да си модерен роб днес.

5

Дебел Депутат

преди 10 години

Балонът се надува, надува, надува....

4

Hitler

преди 10 години

Пробвах се да генерирам с нов компютър съм, но не съм хардкор овърклоук фен. Един бит кой се генерира при мен за 1000 дена при сегшната сложност. С времето тя расте и ценатата му, а за мен сметката за ток някма кой да ми плати. Няма голям смисъл освен ако не си купиш от buterffly устройства за ускорено хеш смятане там 1 бит кой за 2 месеца. Устройстовто 250 долата при бит койн 1000 си е вече оферта. И така постепенно докато не се спука балона. Ще генерирам от работа и поне пари за ток нямада дам