27

6502

преди 10 години

Стига с тези пенсионери бе, заровихте България с тези глупости. Човек плаща цял живот на някой пенсионен фонд, а после този фонд му връща парите под формата на пенсия. Нооо тук другари вие с Луканов налапахте тези пари на пенсионерите и сега нас цицате. Как искам ако може да падне един гръм и да ви затрие от този свят!!!!

26

Борисов

преди 10 години

Проблемът е,че бедните понасят по-лесно неравенството,отколкото богатите - равенството.

25

tribun

преди 10 години

И Цар Орешарски издал заповед ,раздайте на бедните по една крина жито,една купа боб и по една кокошка и нека да възхваляват моето благородство,след което царят се качил на своето ,,Бугати" и заминал за казиното в Монте Карло да пробва късмета си.

24

???

преди 10 години

Против постоянното спонсориране у нас само на *** и безработни. Работещите са тези, които докарват прихода на държавата, нека помислим най- вече за тях. От тях идват осигуровките и издръжката на държавата, а у нас повечето хора са от категорията на работещите бедни, което е недопустимо. Не може те до безкрай да поемат тежестта на неработещите, повечето от които просто нямат желание да се трудят или го правят в сивия сектор.Баста. Защо искате да изгоните точно работещите от държавата?

23

jjj

преди 10 години

Като човек с по-висок доход, аз съм против увеличаването на данъците ми за да се даде на "бедните" и пенсионерите. 90% от бедните са хора, които не се развиват, вкл. и работещите.Аз мисля,че те получават адекватно възнаграждение за труда си и ако желаят повече трябва да положат труд. За пенсионерите - моето уважение към въсрастните, но НЕ желая те да определят условията в държавата,в която АЗ ще работя и ще плащам ТЕХНИТЕ пенсии.

22

Анонимен

преди 10 години

5г. работих във фирма в която инзвънредния труд беше нещо обичайно, месечната квота за инзвънредни часове дадена от закона я правехме още на вторатя седмица, а годишната на четвъртия месец. Подавах 3 сигнала в инспекцията по труда, и само на третия направиха проверка, ама санкциии ***.Така че мен тези червени *** не могат да ме убедят в спазването на който и да било закон.

21

Анонимен

преди 10 години

Добре,но в резултат на управлението на БКП и БСП всички сме най-бедни,само някой членове на БСП и подкрепящите ги хитреци са най-богати,а сега, помагайте де,но то с обещания не става,трябва и работеща икономика,а вие правите партийна икономика.Така че ОСТАВКА.

20

Анонимен

преди 10 години

а защо не криминализират неизплащането на заплати нали мислят за БЕДНИТЕ РАБОТЕЩИ

19

Примамка за шарани

преди 10 години

Заблуда с цел привличане гласове на изборите. Да обяснят как ще изкарат бедните с ниски заплати и 10%данък цяла година. И какво са според тях 350 лв, върнати след 12м.? Има други начини: да вдигнат ДОД за най-богатите, имаме толкова милионери, данъка за скъпи коли и замъци, данък в/у големи депозити в банки и още много други мерки, ако са честни с народа си. Да, аме не, защото и нашите политици ще попаднат под този показател. А единственото, което ги интересува, е собственото им благосъстояние.

18

мен си, аз

преди 10 години

Демагогия и несправедливост.

17

Анонимен

преди 10 години

Червеният депутат изчисли, че социалните мерки на правителството ще засегнат 3,5 млн. българи млади хора, майки, хора в неравностойно положение, пенсионери и хора с ниски доходи. Нинова, мерките ще засегнат 7 млн. души, защото останалите 3.5 млн. за които ти премълчаваш ще трябва да бъдат изтупани като брашнян чувал за да се осигурят парите. Защо комунистите никога не се сещат да направят нещо добро за тези които вадят парите, защо бе Нинова? Защо тормозите най-дората част от обществото.

16

...

преди 10 години

Към всичко изписано по долу само да добавя "защото ще получават ниски пенсии." - ама то има ли високи пенсии? Аз бих казал, че има ниски (в момента ги водят най-високите) и много много ниски пенсии. На 26г. съм сега, работя в IT, но въобще не си правя илюзии, че на старини ще чакам на пенсия - нямам ли скатани няколко десетки хиляди по-добре да си тегля куршума като се пенсионирам (ако въобще това стане в България). Въпреки, че живея добре тотално съм се отчаял от всичко ставащо в страната ни...

15

en taro adun

преди 10 години

До бай иванНе само с осигуровките... 70% от работодателите си правят каквото си щат с работника като цяло. Осигуряват на минимална заплата, режат отпуски, работят на 6 дневна седмица, работят на 10-12 часов работен ден, а за такива неща като трудови характеристики едва ли някой е чувал. Една позната ми се оплака че има работодателя и дава само 10 дена отпуска, а за останалите 10 дена я насилва да подпише една декларация че ги е взела но работи по собствена воля във фирмата.

14

Тодор Венцеслав

преди 10 години

Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв.Източници от обкръжението на това лице ни

13

Анонимен

преди 10 години

Единственото решение на проблема е ГЕРБ да дайде на власт като вземе всички депутатски места. Иначе не я въждам Балгария!

12

Пенсионер

преди 10 години

До Професор-пенсионер 3Ти си толкова професор ,колкото аз съм космонавт.В едно съм сигурен обаче ,че си бивш доносник или "боец на идеологическия фронт" , а може би техен наследник.Само такива като теб теб знаят как е било някога,защото са раздавали "правосъдие". Такива като теб сега пак се "усукват" за властчица ,защото "килипир има в тая работа".Няма как да се класираш.Времето на такива като теб отмина.На България са нужни интелигентни и начетени хора ,а не злобни плювачи.

11

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВОЯТ Е МАЛЪК КАТО ГЛЕДАМ КАК СТРАХЪТ СИ "ОТИДЕ "....

10

Анонимен

преди 10 години

ТАЯ КРАДЛА ЩЕ МИ ГОВОРИ КОЕ Е СПРАВЕДЛИВО И КОЕ НЕ !

9

бай иван

преди 10 години

щяло да има сериозен контрол от инспекцията по труда.Баси майтапа, в момента 70% от работодателите си правят правят каквото щат с осигуровките.

8

Анонимен

преди 10 години

Искаме да помогнем на най-бедните, заяви Корнелия Нинова Мухахаха...*** стига е....Тоя филм сме го гледали пак и пак и пак.....Искате да подкупите *** от чистотата дето бачкат за по 300 лв...и пенсионерите ,че като дойдат избори да гласуват за вас.....