42

Анонимен

преди 10 години

гурбетчия, искаш хората да са овце, ама няма да стане.

41

мдам

преди 10 години

и след около 20тина година, въобще няма да има училища и ученици, защото мнозинството от *** няма да ходят въобще на училище ...

40

sttekata

преди 10 години

Добре, че ви я публикувах снимката, че в началото никой не искаше да я качи в днес.бг, а сега се пробудихте!

39

Язе

преди 10 години

Добре, че не са писали за бели и черни овце, че щеха "зелените" да се надигнат.

38

Анонимен

преди 10 години

Честита ви полит-математика.От цялата глупост става ясно ,че децата трябва да се учат на овчедушие ,прекрито зад изкривеноия термин "толерантност"Не и трябват личности ,а роби,на тая колония!

37

някой си

преди 10 години

Предлагам в четвърти клас да се въведе следната задача: "В България има 800 000 *** и 5 газови камери, всяка газова камера може да приема по 500 човека на ден. След колко дни газовите камери няма да имат клиенти?"Все пак не трябва да има разделение, пък и десетилетието на ромското включване свърши!

36

ТЪП МИНИСТЪР

преди 10 години

*** *** И НА МИНИСТЪРКАТА, ЗАЩОТО Е ДАЛА СУМАТИ ПАРИ (РАЗБИРА СЕ НЕ ОТ НЕЙНИТЕ) И ПОЛУЧИЛА ОПРЕДЕЛЕНА КОМИСИОННА В КОМПЛЕКТ С МАЛОУМНАТА СИ ЗАМ. МИНИСТЪРКА ПОТУРЧЕНАТА НАЛБАНТ ДЕТО ИЗЯДЕ И *** ЕДНИ МИЛИОНИ ЗА ТЪПОТИИ, А СЪЩО ТАКА И НА ИЗДАТЕЛЯ ДЕТО ЗА ЕДНИ ПАРИ Е ГОТОВ ДА СИ ДАДЕ ГЪЗЪ ПОД НАЕМ НА КОЙТО ГО ПОИСКА И *** КАТО ГЪДУЛКА, И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И Х-НА БРОЙ ЦИНОВНИЦИ В ТОВА НАПЪЛНО ИЗЛИШНО МИНИСТЕРСТВО ДЕБЕЛЕЕЩИ НА ТИХ ПРИСТАН. ЛОШОТО ОТ ВСИЧКОТО ТОВА Е ЗА НАШИТЕ ДЕЦА!

35

TooN

преди 10 години

Редовно пиша за това във форумите и ще продължавам!Господа журналисти, стига с това определение "роми"! Те са малцинство и цял свят ги нарича "***", само тук - "роми" *** е обидно за тях, щом се пишат в личните карти като етническа група ЦИГАНИНИ!!!

34

гърл

преди 10 години

До29 Fedor Ти кaза: "Ако бяха написали, че в кв. Изгрев живеят Х бр. българи, от които Y бр. българи от *** етност и се пита колко са останалите (демек X-Y) нямаше да има проблеми." Така е но, плачевното тук е, че родителите са по-будни, хвала им, но г-н Никола Кицевски - шеф на издателството, не вижда разликата 'какъв е проблема'. Голям 'капацитет' е Кицевски, нямам думи

33

Jerry

преди 10 години

Българите не се отнасят към държавата си като добри стопани, не гласуват, не са задружни. Затова държавата вече е дадена на други- на ромите и на бежанците.

32

az

преди 10 години

ABE NENORMALNICI.OSTAVETE DECATA NI NA MIRA I NE GI OBREMENQVAJTE.

31

Федор

преди 10 години

Ще повярвам, че *** са ми проблема, когато видя *** правителство, което да забатачи страната още повече.Я ми кажи:- *** (Ц) ли направиха преврата през 1944?- Ц ли взеха властта през 1990 и откраднаха парите от външнотърговските сметки?- Ц ли източиха пенсионния фонд?- Ц ли станаха кредитни милионери, предизвикаха банковия колапс от 1996 г., направиха бандитската приватизация и пр. и пр. и пр.?*** си имат много кусури, но не заради тях днес живеем зле! Уверявам ви!

30

Анонимен

преди 10 години

До stef4iНе сме еднакви, след като АЗ плащам данъци, АЗ плащам сметки, а ТЕ не плащат една стотинка за ток и вода с години, ТЕ не плащат 1 стотинка данъци, ТЕ не желаят да бъдат интегрирани

29

ЪПУРД

преди 10 години

има и по *** задачи в тези учебници. Например 3 заека + 5 моркова (или обратното) = ? (8 заеко-моркова или на 3 преяли 2 два недояли заека).

28

Чиновник

преди 10 години

Който не харесва този вариант, да се абстрахира от ромите и да ги замени с "протестиращи". И стига сте се занимавали с глупости.

27

Федор

преди 10 години

Кофти дефинирано условие, но така се получава, когато издателите пестят от редактори, коректори, графични специалисти и т.н. Проблемът идва от двуякото значение на думата "българин" (1. етнически българин и 2. български гражданин).Ако бяха написали, че в кв. Изгрев живеят Х бр. българи, от които Y бр. българи от *** етност и се пита колко са останалите (демек X-Y) нямаше да има проблеми. И още нещо, форумци - и да си заравяте главите в пясъка все тая. *** също са български граждани

26

Big Bad Wolf

преди 10 години

След мандата на Орехарски ще трябва да оправят условието на задачата.В квартал Изгрев живеят 363 роми, българите са с 271 по-малко от тях в този квартал. Колко българи са останали да пребивават в квартал Изгрев?. Думата "живеят" я зачеркваме защото няма да никакъв живот покрай толкова много ***.

25

Анонимен

преди 10 години

В квартал Изгрев живеят 363 роми в задачата се пита:а) колко от тях работят ?б) колко ромски семейства живеят в квартала?с) колко парички че платят за ток и вода ?д) колко данък и здравни осигуровки ще платят за годината ?е) колко от тях са гласували ?ж) колко римляни ви се падат да издържате като пораснете мили деца?---Сега ако е тежко не ми се мисли какво ще стане след 10-20 години.

24

бакалската сметка

преди 10 години

Един заинтересован издател+ плюс Х *** чиновници в министерството, х 3,14 =У скапани учебнициПредлагам на посочените по-горе множестве (издатели и чиновници) да включат в учебика и задачи с действие деление, като ползват съотношението между Опълченците на Шипка и аскера на Сюлейман паша =>математика и история - две в едно! ;).....Да ви .... логиката даскалско-държавна! Много тъпо! ПОДЧЕРТАВАТА РАЗДЕЛЕНИЕТО!!! Не се ли усещате!Всички сме български граждани! Да паднеш от смях..........

23

anonim1000

преди 10 години

В кв. Изгрев живеели 50 деца. 13 били от смесени бракове на ром с джин-тоник. 15 Били смес м/у уиски и кола. Та въпросът е - Защо учат децата на алкохолни напитки?