129

qwerty11

преди 10 години

бах мааму като не им харесва на печкоподобните да се изнасят в Англия при другаря Фараж кво стаа тука бе

128

рени

преди 10 години

Ами или да си се връщат или да заминават по другите държави. Тия европейци с нас се подиграват. Най бедни сме в европа, нас ни гонят, не ни искат в Шенген, ама иначе трябвало да даваме пари за дия ***. Ай по пътя и на друго място, ние не сме гостоприемни. Българите трябва да заведеме общо дело за нарушаване правата на човека, всички нас , а наще права??

127

до софиянец

преди 10 години

не искам да те дразня защото вече се опознахме, но смяташ ли че последните 25 г когато мушморока желев махна граничните заграждения, костов направи частното ограбване, боко вадеше хамерекуница да ни казва кой какъв е и направо даваше нареждания за всякаква дреболия и каво ли не и ,че това е независимост, и след нарежданията за приемане на ислямски главорези при загиваща България ,колко години живот и остава, и без Русия кой може да бъде заинтересуван от славянството и източнопрвославието?

126

Ani

преди 10 години

Прочетете първо кои лица според законите и конвенциите се наричат "бежанци" и имат право на такъв статут и след това ни обвинявайте ,че вече сте СМЕШНИ в България има незаконно влезли през държавна граница и това се наказва със съд и депортация , а не с правото да се разхождат свободно и да ги издържаме,когато нарушиш какъвто и да е закон на държавата нямаш право на статут нито при нас нито в Европа ,ако е имало такива те минават с ДОКУМЕНТИТЕ СИ ПРЕЗ КПП ,такива няма и престанете да обиждате бъ

125

БУРОВ пророка

преди 10 години

казваше, тоя Сталин ще ви го набичи, четериръбес грузински но и, който е срещу Русия ,тгй е срешу България и каквто и да е власта там то тя е винаги защитничка на България, ако някой говори срещу армията , *** и Русия ,трепи го...

124

от новините

преди 10 години

сирийски бунтовници отрязали главата на брадат мъж и я показали по тв то , тъй като сметнали че това е християнин и потдържащ правителството, после били разачаровани защото и той бил ислямист подпомаган от великата демокрация сащ, и питам защо всички сирийци се хвалят че са бунтовници и защо искат нови дрехи и по 1000лева като ние нямамае какво да ядем , ами *** вземайте си ги и ние искаме хляб, не сме все още *** хамерекунска държава , ДА ЖИВЕЕ СЛАВЯНСТВО И ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВИЕТО..

123

Анонимен

преди 10 години

Преди няколко дена в материал на в.Труд,имаше интервю с някой си Янг Бари,равин трето поколемние според собствените му думи,същия този Бари бил на посещение в България заедно с боксьора Холифилд във връзка с бежанците.Тоя равин заяявява от страниците на Труд,че той и фондацията която представлява щял да строи забележете ;Бутикови хотели за бежанците и ,че България трябвало да се подготви за 500 000 хиляди бежанци през следващите 2 г.Това дказва,че евреите стоят зад бежанския сценарии

122

Анонимен

преди 10 години

Поздрави на македонските ни братя!

121

Анонимен

преди 10 години

Софе, дали и прадядо ти, когато са го рендосвали ислямистите е мислил по същия начин като теб? Съмнявам се! Памет, памет трябва, другото си го имаме!Русия ни спаси от ислямизма, а ЕС и САЩ прави всичко възможно да ни превърне в ислямистко гето!

120

1

преди 10 години

До "Тайм": А Вашето правителство осигурява ли храна и облекло на всички свои граждани??? Той г-н Майкъл Мур Ви го И показва, но си правите оглушки и все гледате в къщите на другите народи!

119

makedonsko iskustvo

преди 10 години

Vo 1999 godina Makedonija prifati 360 000 Kosovski Albanci kako begalci, im ovozmozi, kolku sto mozese, podobri uslovi za da ja namali nivnta tragedija. No sto se sluci? Dojdoa novinarite od CNN, BBC i drugi "demokratski" mediumi i zapocnaa edna kampanja za ocrnuvanje na nasata tatkovina. Demek Makedonija ne gi pocituva elementarnite covekovi prava. Taka sto dragi bugarski sosedi, od zapadnite mediumi kje slusnete se za vasata tatkovina (otechestvo). Apsolutno go razbira,e vasiot gnev. Pozdrav

118

Анонимен

преди 10 години

Хора, напълнете форумите на американците и им обяснете каква е истината за т.нар. "бежанци". Обяснете им, че това не са бежанци, а нелегални емигранти и/или *** от Африка от страни в които няма война. Обяснете им как идват тук само неуки, необразовани, нагли, безочливи, нападат момичетата ни понеже си мислят, че са "ку*ви" само защото ходят по улицата или защото нямат фереджета и забрадки с които да си покриват лицата и главите! Намушкват с ножове, изнасилват (случая до НБУ), обират, опикават!

117

Българка

преди 10 години

"Много обаче са изненадани от условията, с които се сблъскват в България, където правителството не може да им осигури храна, ОБЛЕКЛО и дори достатъчно легла, посочва още "Тайм", " А Тайм защо не снима тоновете изхвърлени дрехи, събирани от българските граждани, занесени на бежанците. Които се изхвърлиха с думите "Ние пари си имаме, искаме статут! "???

116

Анонимен

преди 10 години

Само една ДЪРЖАВА ни е подкрепяла и подкрепя и без която да ни няма отдавна на картата- матушка Русия!

115

Victimized

преди 10 години

Това се нарича лицемерие , американчетата с подривна дейност превърнаха държавите от близкия изток с бойно поле , като всичко това вече продължава прекалено дълго . Не ми е ясно дали целта им е просто контрол над близкия изток и петролните пътища към пазара във Европа , или допълнително целенасочено с помощта на турция изпращат огромни тълпи "бежанци" . Това е един вид затормозяване на Европейската икономика и сигурност.. Естествено в България сме на най неподходящото място , и доста незащитени

114

Анонимен

преди 10 години

Ти луд ли си? При Асад тия хора живееха един благ и евтин живот, но искат Ислямизъм и си унищожиха държавата, не и без израелска помощ разбира се...

113

Анонимен

преди 10 години

няма никаква драма с така наречените 'бежанци'. идват в Бг и започват да живеят като всички останали, т.е. като нас. с други думи - да не чакат нищо добро от държавата, както и ние не чакаме. в много отношения са дори и по-облагодетелствани, защото не им се налага да крадат дърва за огрев, да търпят *** набези или да се чудят как да ги прегледа лекар. не ги спират катаджии, не им се събира данък, не им пращат сметки за ток, не ги глобяват, не висят по опашки, не се молят на администрация!

112

Анонимен

преди 10 години

Вижте, богатите държави търсят бели специалисти и *** черноработници и не приемат *** и араби! Защо? Защото са мързеливи и създават проблеми!

111

Нина

преди 10 години

Ами господа американци вземете си ги при вас!! Тъкмо няма да ви се налага да пишете глупави статии за държави в които даже не сте ходили! И защо си врете винаги носа навсякъде?? .."Това не е животът, който сирийските бежанци в България са си представяли" - на вие им усигурете по-добър! Даваме ви ги!!

110

руп

преди 10 години

Какво очакват да намерят в държава, която вече 5 месеца се тресе от ежедневни протести и недоволството на хора, прекарали целия си живот тук. А, ако стигнем и до гражданска война, ей тогава ще стане интересно.