19

до 11 ти

преди 10 години

Протестиращите заявяват че не искат никакви отговори, камоли смислени, искат си оставката без оглед на последиците...на това му се казва ... някой може и да го нарече окупатори-терористиИ никой не може да даде смислен отговор КЪДЕ спахте при предишното правителство, което беше олицетворение на всичко ГНУСНО от прехода, на цялото задкулисие управлявано от ББ,КЪДЕ СПАХТЕ ОКУПАТОРИ?

18

BGN

преди 10 години

Тия петтимата, на които постояно им взимат интервюта, едни рошасали, в парламета ли искат да влизат ??

17

отвратен

преди 10 години

Никакво плащане - не съм съгласен с моите данъци да се плаща за анархията в учебно заведение - нито за отопление, нито за заплати, нито за нищо, а тези разюздани, продажни, незнаещи какво искат индивиди трябва да бъдат изритани оттам! Университетът не е място за политагитации и утоляване жаждата за власт на неовластените на последните избори!

16

11 ноември

преди 10 години

А бе този с тъпата маска докога ще ръси глупости. Къде са и колко са тези другите студенти? Ако са толкова повече защо досега не са се появили пред ректората да ги видим? Защото истината е друга и огромната част от академичната общност е на страната на протестиращите (не окупатори-терористи, както пише това зомби). Май работата е като онези, които контрапротестират за правителството и не са повече от 100-150. Значи ли това, че всички останали са против правителството - айде чакам смислен отговор

15

България

преди 10 години

Ми много лесно. Разкарвате бежанците на които бутате и със двете ръце пари също така намалявате на 50% помощите на *** и да видите как ще има пари и за старите хора и за стипендиите и за много неща.

14

АНТИМУТРА

преди 10 години

НИКАКВИ ПАРИ ЗА СУ ТО НЕ РАБОТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

син боклук

преди 10 години

кви заплати бе клисарова-няма резултат няма заплащанекога ще схванеш основния принцип на капитализма(резултата=заплащането)стипендиите са също на база положен трудпази парите защото скоро ще те заринат наказателни дела от граждански характер.....

12

never mind

преди 10 години

Аман от глупости в тия статии. Какви стипендии не могли да получат студентите??? Стипендиите се получават по банков път и на съвсем различна дата от днешната. В момента тече кампания за събиране на молби за получаване на стипендия, но не виждам какъв е проблемът срока да се удължи. Нищо фатално не се случва в момента със стипендиите.

11

бай Петко

преди 10 години

До makedonski 7Е утре вече ще има тумба-лумба. Ще видите ...що е маке все е юнак...!

10

bgsoldier

преди 10 години

Ами, спрете им ги бе, спрете им заплатите да видим кво подкрепят. Защото и на даскалите не им се ходи, това е истината. Иначе вие, че трябва да си ходите е ясно!!!

9

съвет

преди 10 години

Г-жо Клисарова,присъединете се към седянкаджиите и вдигайте гълъбите

8

цък

преди 10 години

Така се протестира, като се развалят удобствата на всички, за да се стреснат и...събудят.

7

otnesenite

преди 10 години

Годината е НУЛЕВА, честито! Събудете се!!! Не може да излъжете никого-както няма да има стипендии, така и годината си е нулева

6

makedonski

преди 10 години

Утре (12.11.2013) окупацията на парламента започва в 10:30 часа.

5

Анонимен

преди 10 години

До m.CоциалистА ти твоите кога ще ги вземеш?Нали сте на власт вечем,гледам скочи ли сте по форумите,само дето не си давате сметка какво подкрепяте.

4

мапсианец

преди 10 години

хубуу де, все някой иска нестабилност в БългарияКОЙЗАЩОЦЕЛ

3

Анонимен

преди 10 години

А вярно ли е, че Ивайло Динев дори не е студент, а е завършил тази година? Пълна медийна порнография!

2

до 2

преди 10 години

То и поддръжниците на правителството са горе-долу същия процент

1

m.Cоциалист

преди 10 години

Не се тревожете! Поне "Укопаторите" вече са взели пари