10

Анонимен

преди 10 години

До гражданин престъпността намаля защото ГЛАВНИЯ престъпник беше мин. председател а солташака му Цвъкльо беше мин. на рекетьорите,извинете \полицията\

9

КОКО

преди 10 години

Гласувайте пак за червените ***, те си взеха заема от 1 милиард и сега ги боли фара..

8

ДС

преди 10 години

Ходя работя всеки ден. Данъци плаща. И накрая за мен няма коледни надбавки. Ама съм осигурил *** и пенсионерите. После защо искам да емигрирам.

7

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП

преди 10 години

СРЕЩИ 50 ЛВ СИ ПРОДАВАТЕ СВОБОДАТА И ОБРИЧАТЕ ВНУЦИТЕ ВИ ДА ЖИВЕЯТ ОЩЕ 24 ГОДИНИ В МИЗЕРИЯ!!!!!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Защо в България има хора с такива пенсии? Защо в Бълтгария има толкова раздута администрация? ...толкова некадърни политици.

5

zashtone

преди 10 години

"..събират се пари за недостига в Здравната каса, заяви заместник-министърът на финансите Людмила Петкова." - Къде ги събират? Да отидем и ние :)

4

3M

преди 10 години

За пореден път "разделяй и владей"! И с какво останалите пенсионери НЕ са заслужили коледни добавки? Или за всички пропорционално на пенсиите или за никой!

3

до гражданин

преди 10 години

Абе ти май на тея 50 лв коледни надбавки за пенсионер разчиташ, за да си платиш интернета може би, нищо че хладилника ти бил празен и еднократната помощ ще го напълни ..

2

123456

преди 10 години

Опа, чакай сега, какво значи събират се пари в Здравната каса? Нали миналата седмица не искаха да платят на лекарите, а и не стана ясно другия месец ще могат ли да им платят? Имаше и няколко болници, които казаха, че нямат пари за лекарства и щяха да им спират доставките? Какво се получи сега, нищо не разбирам?

1

vasco

преди 10 години

А за тези с по-големи пенсии-без 50 лева.То май по-добре да не се осигурява човек за нищо.Един работещ влачи на гърба си едно ***,едно бежанче и един пенсионер.Лошото, е че влачещите взеха да се свършват.