25

konstantin

преди 10 години

Абе , какъв е тоя специалист бе? България е по зле от африканските страни заради такива специалисти.Каква икономика с тия селски бизнесмени , които се мъчат как да пречат на чуждите инвестиции.Страхуват се от конкуренцията на истинския бизнес.Тея ***-наречени български бизнесмени виреят само в България под покровителството на мафиотски структори.Карикатури на бизнесмени!

24

Анонимен

преди 10 години

А като подаде правителството оставка, студентите ще градят революционна икономика ли ? ;)

23

Анонимен

преди 10 години

" Там уважават работодателите, а тук ги мразят."________________________Tам работодателите уважават служителите си, защото служителите са важни.Тук "чирбаджията давал хляб" на работниците си.Усещаш ли тънката разлика?!

22

Анонимен

преди 10 години

Икономиката ни много повече страда от управляващите.

21

Рейса

преди 10 години

К'ва икономика, к'ви 5 лева? Не виждам как с 10 завода и няколко предприятия може да говорятза икономика...

20

Blake

преди 10 години

Еми правителството да си подаде оставката, парламента - също... Протестите ще спрат и икономиката ще тръгне... Щом така става...

19

НеспециалиС

преди 10 години

То, кайш, икономиката ли я за ората или обраНТо, такоа. Щоту икономика не за всички, а за себе си има ли?

18

mitko

преди 10 години

Все пак нали тук има държава и отношението на чорбаджиите, работодателите или модерно казано инвеститорите трябва да се регулира от някой. Виждаме какво става когато регулиране няма. Заводите са на Цветан Василев или ***. Хората работят от години в тях за по 300лв заплати и тънат в мизерия. Какво искате от тях, да се напънат още за да вдигнат икономиката на крака? Или шивачките при 16 часов работен ден да се напънат още 4, че да оправят икономиката. Има ли нещо невярно в написаното по-горе?

17

хан Крум

преди 10 години

Явно не ни се работи,а само протестираме,а и не знаем какво искаме,вече сме свидетели че на бизнеса това правителство не пречи и защо се иска оставката му никой не казва,а само анархия и смут което е присъщо на борисовата мафия ???????!!!!! Аман от политическа завист,егоизъм и най вече агресия подтикващи и опорочаващи младите хора в държавата ни ,аман от политическо робство ,никога повече "народни избраници" само и единствено граждански организации с представители в общо събрание и с не плате

16

Balgarin

преди 10 години

Ами така е наистина!И ако така продължават нещата доникъде няма да я докараме накрая!

15

Анонимен

преди 10 години

абсолютно съм съгласен,много търтеи ,които чакат да бъдат нахранени , има в тая тържава

14

sokrat62

преди 10 години

Кой бизнес, бе ония дето не плаща дори и минимална работна заплата и осигуровки, ония дето точи ДДС и държавната хазна или кръговете около политическите мижитурки като Бисеров или пък на такива като Маргините и братя Галеви кой, кой, кой?????

13

detelina

преди 10 години

Каква икономика -какви 5 лева!?Какви са тези бизнесмени, дето чакат на държавната маса!?24 години нищо, какво са направили ,или построили тези бизнесмени, че нещо не ми е ясно!?А ,може би са построили хотели на черноморието!?Абе, защо никой, бизнесмен не построи,я детска градина, я училище!?БЪЛГАРИЯ НЕ СЛУЧИ -НИТО НА ПОЛИТИЦИ,НИТО НА ПРЕСТЪПНИЦИ!?

12

макето

преди 10 години

Я не страдам бизнесо си връви винцето се лее понекога ми е забавно

11

БРАВО!

преди 10 години

Точно така токмаков! Само че преди това трябва да се махнат тия превратаджии, и да се направят честни избори! Трябва да се върне доверието на народа в парламента! А не да се питаме КОЙ! КОЙ УПРАВЛЯВА КОРАБА В МОМЕНТА? КОЙ...?!

10

Анонимен

преди 10 години

"На бизнеса не са нужни улични крясъци", смята специалист..........какъв специалист? като "експертите" в правителството ли?и кой "бизнес"? този на "наш`те момчета" или оня, дето е аут от всички конкурси за обществени поръчки и ще си чака ДДС-то до второ пришествие?Или държавния, дето едва крета?

9

Дъртото

преди 10 години

До ...Нищо ново - същите лозунги са били издигани от комунистите когато са убивали и затвряли инакомислещите. "Нямаме нужда от такива хора в нашият нов строй". И какво стана?:-)

8

11

преди 10 години

Икономиката няма да върви с толкова мързелив народ. Искат да са европейци, но тези, които са били в Европа знаят как се работи там. Там през седмицата заведенията са празни, а тук пращят по шевовете. Там уважават работодателите, а тук ги мразят. В същото време нямат куража да се заемат с някакъв бизнес, но ако друг го прави му завеждат. Така и младите - протестиращи зоват за закон и морал, но ги нарушават. За българинът законите са за другите, не за нго.

7

Анонимен

преди 10 години

В Англия ли няма конна полиция,която гони демонстранти? Там няма демокрация ли? Криворазбрна дума, която у нас се нарича слободияи анархия. *** народ,който иска да разруши и трохите,които са ни останали и сме най-опърпаните в света! Кусур ни нови дисиденти. Трагично,г-да "мислещи"! Трагично. Жалкото е,че искате да увлечете и нормалните мислещи...

6

eko72

преди 10 години

Икономиката винаги е имала нужда от покорни работници за много труд и малко пари както е сега в момента.