163

Спонги

преди 10 години

До Optimisti4noха ха ха ха . Не се надценявай. Горделивостта е един от смъртните грехове. Дядото е бил младеж тогава и не му се умирало. Нормално. Оцелял на фронта, пък тук да го обесят. Тъпо е все пак. Не разбирам, обаче какво общо има дискусията за Земеделието с ксенофобията. Да съм написал нещо против някой етнос? Извинявай, ама май не си от най-грамотните.

162

НРБ

преди 10 години

До 5f5 не лъжа и няма защо просто пиша на телефон и чаках обаждане и става дума за 480 кг от декар а не за 480 тона и вила имахме в драгалевци местото на която съм обработвал и за земеделието знам тъй като дядо ми Алекси Иванов бе министър на земеделието и горите от 24 март 1986 до 19 декември 1988 и Секретар на ПП на БЗНС от 1 декември 1976 до свалянето му на 2 декември 1989

161

Анонимен

преди 10 години

До спонгиСвършен си ти. Такива като тебе се рачат ксенофоби. В българия има повече злоба от разум. Което и води до БУДАлите на власт.това показва и снимката.

160

СИТСКИ ЛОРД

преди 10 години

до спони Аз никога не съм гласувал за бсп , какво е свършено с мене ?????? Аз съм гласувал 1 път за 24 години, гласувах за Атака на предишните избори !! Майна е ясно от "дека е". Аз нямам проблеми с това да си платя парното , или да имам пари за пиене (рядко пия концентрат). МЕНЕ МИ Е БОЛНО ЗА БЪЛГАРИЯ БЕ, РАЗБЕРЕ ГО !!!!!!!! Моя дядо , полковник , той ми показа когато бях много малък историята на ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ. Започнахме от Паметника на Дякона и стигнахме до Ахелой !! С кола, с М е :)

159

Анонимен

преди 10 години

Простестиращите искат по-добър живот!Но не разбират, че без работа не става. Нукой няма да подарява нещо. Който е на власт е крал, краде и ще краде.При всяка демокрация е така. Просто има цикъл от 4 години.Единственият начин е от време на време някой да влиза в затвора - за назидание и като птедубеждение.За 25 г демокрация колко са осъдените крадци на държ длъжност? НУЛА

158

Спонги

преди 10 години

До СИТСКИ ЛОРДМайна, много си ербап на три ракии. На четири как си? И все пак, с вас е свършено. Виж снимката по-горе. Наздраве, Майна!

157

Спонги

преди 10 години

До НРБМного ме развесели. Браво. Така е. Всеки влах, ако се върне без нашивка от военна служба не може да се ожени. Прав си. А това което наричаш БЗНС след обесването на Никола Петков не е нищо друго освен една дупедавска организация, сателит на БКП. Доброволно внесъл 1500 дка. Ха ха ха ха . Търкалям се от смях. Ако не ги беше внесъл щеше да последва Никола Петков.

156

СИТСКИ ЛОРД

преди 10 години

до НРБПриятелю, аз ти вярвам, не му се връзвай на аграра спонги :). За него живота започва и свършва с трите коня на дядо му :)). Не ми се плямпа сега, иначе тоя ще го завра в миша дупка :) ! Наздраве и БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!

155

дфсх

преди 10 години

Станишев стои в дъното на схема за вкарване на нелегални имигранти в България. Тази схема му носи приходи от около 10 000 евро на ден.След като се нагуши достатъчно най-вероятно ще избяга в Украйна при останалите руски олигарси.

154

Анонимен

преди 10 години

Когато пълчищата напират от турция, само *** могат да тръгнат да свалят правителство, па макър и то да е на БСП. Браво на Цвтелин Йовчев, успява да удържа. А тези стачкуващи ***, правят мечешка услуга на тези, които искат да залеят България с тази *** ....

153

Оставка

преди 10 години

Оставка за СоросуткатаОставка ЗА Чехлю ЧЕМБЕРлиев Комсомолскисекретарлиев Офшоркалиев Сорослиев Продажналиев АНТИбългарлиев !!!!

152

Анонимен

преди 10 години

Не е ли по добре да напишете на плаката БУДАлите искаме пак властта, мамини хубавци?! И с какво право ни налагате собствените (и на господарите си) претенции? С какво ще ме убедите, че сте по-добри от нас, тези, които сме против връщането на МУТРИТЕ и ДС-рите във властта? Кои са Борисов и Цветанов? Този въпрос задавате ли си, или за вас те са просто тези, които плащат? Нашите деца искат да учат, а не да гледат маймунджилъци, научени от "управлението" на Боко и компания! И вие ли ще сте Калинки?

151

Ататюрк

преди 10 години

youtube/watch?v=gI-Rioi1Vd4 Събудете се!!

150

НРБ

преди 10 години

До Спонги Не знам кой има въображение *** щото дядо ми за който ти споменах е именно министъра на земеделието и горите Алекси Иванов който роден през 1922 г в с Хаджилар Румъния 1940г се преселва в България южна Добруджа и баща му който е имал 1500дка земя заедно със него създават ТКЗС в добруджа а дядо ми е приет за член на БЗНС върнал се от фронта с две нашивки а брат му казах ти е бил в драма кандидат подофицер писал съм за дядо ми и по рано ти пак говореше същото но фактите са факти има ги и в Уикипедия прочети и статията за дядо ми в списание Агрозона със заглавие Алекси Иванов - Мини

149

5f5

преди 10 години

До НРБТова че повтори една очеизвадна грешка ме навежда на мисълта че ме лъжеш....

148

5f5

преди 10 години

До НРБТова че повтори една очеизвадна грешка ме навежда на мисълта че ме лъжеш....

147

врачка

преди 10 години

Бареков ще е новият министър председател, Станишев ще е президент, Местан ще е шеф на ДАНС, Сидеров - шеф на МВР. Представете си само тази конфигурация и можете завинаги да забравите що е то СВОБОДА и има ли почва в България!

146

WTF?

преди 10 години

Разединявайте се братя,разединявайте се.Протестирате срещу псевдопрехода а обслужвате старото римско правило "Разделяй и владей".Тези които несъзнателно обслужвате и тези от ляво и тези от дясно,отдавна вече са ви продали,пратили в изгнание и са уморили съвсем съзнателно вашите майки и бащи.С лекота ще ви заменят в тази територия с по-послушни,неграмотни и лесно манипулируеми овце.Не виждате ли?Не го ли осъзнавате?Жалко за България......

145

nhgvetz

преди 10 години

"Недоволните обявиха, че искат нов обществен договор" - Имат предвид Нов Световен Ред

144

НРБ

преди 10 години

До 5f5 да виждал съм и работя земя и дядо ми е земеделец хем работил като млад земя хем ръководил земеделие .