15

elysium

преди 10 години

Матрялов... напусна е баце и не планира да се върне.

14

Черен Петър

преди 10 години

Първо научава Доган.Дни после всички други - Прокурор, МВР, ДАНС...Министерства, институции, заместник Председател на Народното събрание...?

13

usa

преди 10 години

Tuupooooo........

12

elysium

преди 10 години

"Аз нямам такава информация". Щом нямаш значи си незапознат. Щом не си запознат си подаваш оставката.

11

Анонимен

преди 10 години

ПОЗДРАВЯВАМ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАЙ С ПРАЗНИКА ИМ.И ДАНО ИМАТ ПО МАЛКО РАБОТА ТАЗИ ГОДИНА И ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИГОСПОДИН ЙОВЧЕВ УВАЖАВАЙТЕ ПОДЧИНЕНИТЕ СИ.ТЕ СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА СЪВЕСТНО И ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА.

10

AIMILIVS

преди 10 години

Свършена работа е турската *** да бъде арестуван в кабинета си (а не предупреден предварително и накаран да подаде оставка) , да бъде съден бързо и ефективно със събраните доказателства и да търка наровете в пандиза , избягал в Италия не е свършена работа. ОСТАВКА !!!

9

?????????????????

преди 10 години

Все пак да не забравяме фактите. Заместник-председател на Българския парламент е уличен в пране на пари и документна измама. Коалиционен партньор на БСП. Дясна ръка на Миков. Председател на комисията по правосъдие. Какво повече може да се очаква от това правителство и този парламент

8

AIMILIVS

преди 10 години

Оня офейкал в Италия , тия пак си били свършили работата , пред тая наглост и безочие Цвъцко пасти да яде !

7

Йоффчеф

преди 10 години

Тоя си мисли че всички сме с деменция или трудноговорещи *** а?

6

REDvayaler

преди 10 години

Спрете да ни зомбирате, ***!

5

Анонимен

преди 10 години

Излиза, че е по закон да се краде. А по казуса Пеевски как е - по закон или не? А по казуса Цв.Цв.? А по казуса Ах.Д.? А по другите казуси? По закон ли се краде или не?

4

are_kulata

преди 10 години

Върнете си златодобива, Българи приспани, излезте от Платоновите си пещери!С какво ви опоиха, с какво ви дрогираха, излезте на светлов и вижте, че ви правят на ***!Кога ще се обедините, кога ще си върнете икономиката?Златото, златото, златото, това ще ви го набивам всеки ден в главите, като медиите докато не разберете.

3

???

преди 10 години

Днес малко коментари от младежкото БСП ,нещо кво?...

2

4321

преди 10 години

Нека да видим дали съм го разбрал правилно. МВР казва, че всичко е наред и проблеми няма. От ДАНС мърморят нещо, уж имало, ама нямало. В същото време хора от ръководството на ДАНС информират Доган, че Бисеров прави шмекерии. Не ви ли писна да ни правите на маймуни, бе? Докога ще си траем и ще си мълчим, какво трябва да се случи още че този народ да се обедини и да излезне по площадите?

1

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Едно време инспектор Гешев държеше с желязна ръка и Бисеровци, че и антибисеровци... Сега тоя маймун само циркаджилъци прави!