71

Фарфалей

преди 10 години

Aз предлагам да си спретнем една хубава гражданска война, така де като е гарга да е рошава, бой по канчетата, пък, който оцелее, понеже сме много *** народец, само това е решението!

70

DO 71

преди 10 години

До АнонименАБЕ ТЕ И НАШТЕ СТУДЕНТИ КРЕЩЯХА СДС, ДОКАРАХА ГИ НА ВЛАСТ И РЕЗУЛТАТА СЕ ВИЖДА. СТРАНАТА Е ОБЕДНЯЛА ПОНЕ 10 ПЪТИ В СРАВНЕНИЕ С 1990 Г. БЪЛГАРИТЕ ИЗЧЕЗВАТ КАТО НАЦИЯ, НЯМА ЕДНА ОБЛАСТ КЪДЕТО НЕЩАТА ДА НЕ СА СТИГНАЛИ ДЪНОТО. ТАКА ЧЕ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ ГИ ЗНАЕМ, ВСИЧКИ ИМ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА. АМА ИНАЧЕ КОГАТО ТИКВАТА НИ ВИКАШЕ ДА СТАВАМЕ ОВЧАРИ И ДЪРЖАВАТА СЕ СРИВАШЕ ПРЕД ПОГЛЕДА НИ, ХОРАТА СЕ ПАЛЕХА КАТО ФАКЛИ, КЪДЕ БЯХА ТОГАВА СТУДЕНТИТЕ. ГЕРБЕРАСТИ, БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ. ПЛАТЕНИ МИШКИ.

69

Анонимен

преди 10 години

Исканията на студентите може и да са хаотични, но всички ние трябвада ги подкрепим,защото като общество тепърва трябва да се учим да отстояваме морала и принципите си, и защото младите хора са единствено възможните носители на промяната.Иначе кого да подкрепяме? - морално деградиралите "професори" , които се чудят откъде да изсмучат още пари.

68

Даола

преди 10 години

непрекъснато пътувам с автобус 94 - винаги е пълен със студенти. Тези младежи освен модните дрешки и бръснатите глави за момчетата очевидно друго не са не са научили - говорят на ужасни диалекти и в приказките им са само клубове и диско. Не съм чула нито една дума за събитията в София или нещо смислено. Вчера чух, че "ваканцията" била добре дошла. Нищо не ги интересува, освен как да си уредят забавна свободна вечер. Ако повечето са такива - ужасни са песрпективите на страната ни.

67

Men

преди 10 години

Дръжте се момчета с вас сме!

66

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен - 65Вие сте едно глупаво, безмозъчно същество.Когато студентите окупираха Атинскят Университет и в крайна сметка събориха Хунтата, нашите студнти - Ръкопляскаха на Тошо.Когато студентите окупираха Сорбоната и обърнаха системата с хастара навън, нашите студенти провеждаха фестивал и пак - Ръкопляскаха на Тошо и керка му.Резултатите от това до тук - Оядените ректори, които забраниха Окупацията. Оядените преподаватели, които, като Олигархски имат по официалните си сметки стотици хил

65

Анонимен

преди 10 години

Целият ресурс на БСП е впрегнат да дескредитира студентите, колко ниско могат да паднат, само и само да са на власт. От комунисти друго не може да се очаква

64

timi

преди 10 години

унижерситетите в България са аавтономни и независми структори и никои няма право да се меси в работата им наи малко депутатите които ходят там неим е мястото там натия депутати самотака окопация оставка

63

Анонимен

преди 10 години

Ей дано да съм жив да ви видя след 40 години как ще изгниете от *** и безработни полухора. Как ще живеете в каменната епоха, заради всичките ви мизерии далавери и простоии на всички вас, плиткоумния псевдо елит. Предадохте и продадохте цяла нация за по един стар мерцедес, *** да горите в пъкъла до един!!!

62

мислещ

преди 10 години

Хаотични....също като вотовете на недоверие....

61

Анонимен

преди 10 години

Държавата ни не върви на добре ...не оправдавам нито едните, нито другите ...не останаха чисти хора. всичко мисли за далавера, и тези пред, и тези зад барикадите.идва 2014 година ... всичко читаво ще се изнесе. ще останат само *** и политици (което е едно и също)

60

Анонимен

преди 10 години

За да има промяна, която да доведе до повече морал в политиката трябва преди избори да има създаване и време на изявяване на няколко нови партии, които да бъдат оценени по достойнство. Ултимативното искане за незабавна оставка подтиска точно тези процеси. Т.е. то е за стабилизирането на статуквото! Не може студенти да не могат да оценят това. Т.е. окупаторите са или лъжци или безнадеждни ***! Аз клоня към първото. Те са готови на всичко само антиРеформаторския блок и Герб да докопат кокъла.

59

Drunderski

преди 10 години

До Анонимен 59Имаш отговор-единственото ненормално нещо е твоето изказване. Всъщност студентите не окупират а блокират. Окупация е военен термин и се използва при въвеждане на военно положение.В случая става дума за блокиране на обществена сграда. Както се блокира движението по време на протести.А последното за което ти говориш е пълна безмислица. Защото хора не можеш да окупираш единствено може да ги държиш като заложници или да ги отвлечеш.Никой не го е направил и едва ли някой ще го направи.

58

Еволюцията

преди 10 години

Какво сте се разхленчили? Направихте си университет, нарочихте го за важен, обучихте си хора, те обучаваха други хора, хвърлили мотиките, накрая елитно обучените ви хора влязоха във властта. Където стъпиха трева не поникна! А сега нещо не си харесвате елита?! Странен народ - странен елит. Нещо основно има повредено. Кой ще се досети какво е? Дали въобще иска пари за ремонт това нещо? И пък този безплатен ремонт ще се отрази на по-нататъшните плащания. Такава ни е културата - нека си признаем!

57

Анонимен

преди 10 години

Вижте студента отвън и тези окупатори зад оградата, дето са охрана. Само тази снимка е показателна какви елементи има в Ректората, кои са окупаторите. Сред тях почти няма студенти.Ректорът Илчев и АС да си подават оставките щом не могат да решат кризата. Хиляди студенти са извън аудиторите, докато шепа платени окупатори се лигавят из Алма Матер!

56

Drunderski

преди 10 години

Всъщност професоре те си казаха исканията, всички партии които са в пърламента да излязат от политиката или поне всички политически маймуни които вече се изхабиха. Второто искане бе за справедливост-превеждам реформи в съдебната система и МВР. В Грузия мисля го направиха, като от раз уволниха 40 000 полицаи и на тяхно място назначиха нови не корумпирани. Така че професоре айде не ми се прави на професор!

55

Анонимен

преди 10 години

Имам въпрос, как така може шепа хора да окупират каквото и да е било в България, Европа, и то безнаказано. Това не е стачка, а е окупация. По принцип такова деяние е криминално. Ами представете си, че утре някой тръгне да окупира хора примерно - дали ще се приеме нормално?

54

Drunderski

преди 10 години

До Анонимен 50Въпросът е кой ти плаща на теб за да говориш пълни простотии?

53

Анонимен

преди 10 години

i 6te sa prinudeni , kato men,da doidat v Evropa za da izkarvat pove4e pari, s koito da izdurjat roditelite si i vkraina smetka vse pove4e moi priqteli 6te sa naokolo i 6te mojem da se vijdame po -chesto :-)))) Blagodarq Vi, izkluchitelno umen hod!!!

52

Drunderski

преди 10 години

До АнонименНо си анонимен перко и за това не можеш!