22

Journey

преди 10 години

Демокрация, Клисарова, е...когато едно правителство вече 4м не може да постигне консенсус в държавата и различните социални групи, отраслови и политически искат неговата оставка...то да си я подаде и да се отиде на избори.Ако след изборите, отново нещата са същите...нека пак да си сформират правителство и т.н.И Клисарова...демокрацията не е само това, което устройва вас.Тя е търсене на отговорност и доблест и морал да се оттеглиш, когато интелигенцията на нацията ти иска оставката.

21

Фарабундо

преди 10 години

Правата на "другите" вече отдавна са нарушени от ситуацията в милата ни родина. Правото на равноправие, например. Правото на достоен живот също, правото на справедливост...и те са нарушени от такива като въпросната дама и всички политици напоследък

20

аз съм българче

преди 10 години

Клисарова, вместо да говориш за непонятни неща като демокрация, по-добре си задай въпроса защо винаги като сте на власт има студентски протести. Като жокер ще ти посоча, че студентите са бъдещето на България.

19

Da- 12prodaljenie

преди 10 години

Ако Вие не виждате тази връзка, то това не значи, че тя не съществува. Между другото ако се интересувате от история (световна) ще откриете удивителна зависимост между хората пренебрегнали долу описаната взаимовръзка и сменени чрез революция. От статията разбирам, че сте Министър на образованието- Добре за Вас, защото ако трябваше да си изкарвате хляба като учител, с тези познания щеше да Ви бъде много тежко! Двойка по история!

18

Анонимен

преди 10 години

Страхуват ги студентите... страхуват ги инициативните... страхуват ги образованите... страхува ги най-вече, че някой разбира, че те не са никакво експертно правителство, а просто марионетки в рацете на хора, натрупали капитал, медии и влияние, посредством ограбването на държавните ресурси... страхува ги, че иде видов ден....

17

ДО 10

преди 10 години

Гласовете са за изборите.И да питам все пак, защо студентиТЕ? Като протестират само шепа студенти? М?

16

Bastor

преди 10 години

Народът пък зове да не се уреждат кражби в парламента.

15

Shark

преди 10 години

Няма да се прави политика във ВУЗ-овете, ако се правеше там, където трябва - в парламента!! Ако не бяхте обърнали парламента на цирк, ако не демонстрирахте толкова голяма простащина и дебелоочие. Говоря за всичките 240, без изключение. Да си подават оставката веднага!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Е*ати и подпухналото кюфте е тази бабичка Клецарова!

13

eeha

преди 10 години

***! ОСТАВКА!

12

Da

преди 10 години

Уважаема г-жо Клисарова, в целия свят политиката не само се прави, но и се кове именно във висшите учебни заведения. Това е мястото където интелигенцията на една нация се образова. Т.е. естествен процес на образованието е в един момент всеки интелигентен човек да започне да си задава определени въпроси и да иска отговори, а когато не ги получи да предприеме действия и да поведе нацията.Това е тънката връзка между образованието, интелигенцията и демокрацията.

11

Пъзел

преди 10 години

***, и вие сте окупирали Парламента, ние сме против, НО вие си седите там.

10

Ставри

преди 10 години

Демокрация - това е спазване на закони с право на глас. Студентите са пълнолетни граждани на Р Б , следователно имат право на глас . Тъпърва се започва ....

9

Анонимен

преди 10 години

Ето червените контра-протестиращи студенти защо контра-протестиратhttps://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1380665_744130415613161_1677326313_n.jpgЗащото са наследници на тези които ни ограбиха и искат още дълго време да властват над народа

8

Мислещ

преди 10 години

СТУДЕНТИ ГЛУПАВИ, КАК МОЖЕТЕ ДА НАРУШАВАТЕ ПРАВОТО НА ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ ДА КРАДЕ!!! КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА НАРУШАВАТЕ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРАВА НА ЧЕРВЕНИТЕ БУКЛУЦИ ДА КРАДАТ, НА БОЛЕН ДА ЛУДУВА!!! КАК МОЖЕ ДА ЗАДАВАТЕ ЕДИН И СЪЩ ВЪПРОС НА ОЛИГАРСКИ???КОЙ...КОЙ...КОООООООЙ!!!! P.S. Всеки минус= червен платен форумен плъхоид!

7

Наташа Ростова

преди 10 години

Може ли такъв безумен съвет?! Та в коя нормална държава студентите не са се интересували от политика и на са й влияели? Какво искаш, лельо, само да учат, да се напиват и да се забавляват! На такъв гьонсуратлък само вие сте способни.

6

Анонимен

преди 10 години

Ако в статията не беше упоменато, че тази е министър нямаме откъде да предположа. Чета в изявлението и, че тя не е доволна от това, тя и малката и банда са окупирали Парламента и Министерски съвет като по този начин нарушават правата на "другите" в разрез с демокрацията и пледира за ОСТАВКА. Тези две институции не са място за престъпници, а полицията не може да е техен частен охранител. Изглежда полицията не защитава по равно правата ни. Приемам ОСТАВКАТА.

5

gost

преди 10 години

Alo piyandyrova dim da te nyma

4

Брей

преди 10 години

А на нас, обикновените, работещи граждани, червените *** и всякаква друга безродна *** в парламента колко години поред ни потъпква правата, булка???

3

DDT

преди 10 години

Да не се прави политика от *** - зоват студентите...