47

Тролев

преди 10 години

Аз пък се изсрах.

46

кост

преди 10 години

Браво на протестиращите.Дразни ме само Боко дето ,като гладно куче,все гледа да се облажи покрай тях.

45

Анонимен

преди 10 години

става студено и протестърите решиха да се скрият на топло някъде. нека им спрат тока водата и отоплението в сградата и сами ще си идат. но ректора на университета е длъжен да осигури правото на истинските студенти да учат. ако не го чака нулева сесия и лавина от дела от студенти прахосали маса пари за нищо

44

nafarfor

преди 10 години

Докато ГЕРП не се разпадне окончателно така ще да е ... какви ли не мърсотии ша курдисва.... Абе на умряла змия вяра нямай, ще намери начин да клъвка....

43

dassy

преди 10 години

Оттук насетне всеки който не харесва своите: шеф, съпруг/а, закон, време, съсед, земното притегляне... излиза на улицата и слага в ред нещата. Няма нужда от парламент, кмет, полиция, съд, болница, училище, църква ... улицата нарежда! Улицата е върховен закон, а уличникът е съдия изпълнител.

42

nafarfor

преди 10 години

....и идва Будето на бела кобилка... студентите ша духат супата и отиват да пасат офците и да вадат кромпири, както им обеща в предишен мандат ....Туй ша да е наградата им....

41

ДЪБЛИН

преди 10 години

Браво на студентите,ние сме с вас.

40

Анонимен

преди 10 години

Е как няма да ги подкрепят, нали част от муцуните, дето гледахме 4 месеца на площада сега са в СУ.

39

изнервен

преди 10 години

Браво на студентите! А най-големите калъфи са синдикатите - мързеливи, продажни лакеи.

38

ХХ

преди 10 години

Платените *** са в парламента и в КС .Не се ли научиха ,че при всеки опит да върнат Пеевски във властта,започват протести.

37

ххххх

преди 10 години

Май ще си разделят боя.Мързеливци ако не им се учи да напускат университета.Почва да му писва на народа от тия платени *** от Борисов.И тука няма да успее.Докато с оная мижитурка Цветанов не си получат заслуженото.Няма да има избори.

36

Анонимен

преди 10 години

Само да попитам , има ли в България останали военни с достойнство и чувство за патриотизъм!?България се разпада!!!

35

huk

преди 10 години

GERB PRAVI CIRK S PLATENITE STUDENTI.. ZA DA SVALI PRAVITELSTVOTO! PATRIOTARITE I KLOUNITE IM...JALKI STE! BSP SHTE IZKARA MANDATA SI..DOKRAY!

34

Анонимен

преди 10 години

Контра-студенти окупираха УНСС, имат студентски книжки от 60-те

33

Анонимен

преди 10 години

Смъмрихте ли студентите, че вместо да записват папагалски лекции, решиха да поемат бъдещето си в свои ръце?

32

ХХ

преди 10 години

Срещу олигарсите няма друго противодействие освен протести.Хора ,като Пеевски трудно мога да бъдат спрени,имат връзки дори в КС.

31

anonim1000

преди 10 години

Налазиха платенитеНе спят, не почиват, работят до късно хората.Пак ще правят грандиозни контра-протести от 20 бабички пред НДК.

30

Анонимен

преди 10 години

така ще е откакто в университетите взеха да приемат всякаква неграмотна помиякакво очакваш от хора с ниска култура и никакво образованиесамо в гербава администрация могат да ги вземат затова и се напъват милитеда търкат бюрата като калинки и да получават заплатиномера с щатите за протестиращите от 97 е само мил спомен - сега няма такива екстри но и в администрацията не е лошо - ако ни забелжат че силно сме викали но боко трабва да е на власт

29

красиви протестиращи

преди 10 години

Шестима са арестувани за хулиганско поведение, а след това двама от тях спешно са били прибрани в софийския изтревзител заради измереното ниво на алкохол в кръвта им, съответно 4,3 и 3,11 промила. Останалите четирима имат досиета в полицията за кражби, притежание на наркотици и хулигански прояви. В момента МВР подготвя доклад в прокуратурата.

28

ivod

преди 10 години

До Одисей 1 (39)Странно . Казваш знеш - *** си да обършеш може би ? Командирчето демократче разпродаде държавата построена именно от комунистите като не пропусна да вкара във властта дпс , ама ти тога ва явно не си бил плануван и за в топките на баща си .