82

Рали1

преди 10 години

До JerryВ родното ми село *** не влиза и не замръква.Познай защо?Все още има нормално мислещи хора в тази страна ,които защитават имота и живота си.

81

Злопаметна

преди 10 години

До Jerry 91 Кой мълчи пред ***? като се самонастаняват на поляни или захвърлени къщи край нас веднага ги гоним. Кой мълчи бре? Ти ли? ти - да, щот нямаш смесолст освен драскане в нета, а ние със съседите веднага ги изселваме като се самонастанят, няма да ми превръщат квартала в ***, я!

80

Jerry

преди 10 години

До софиянецЕлементарен си, момче. Явно като не ти хареса нечие мнение и веднага започваш да обиждаш. Всеки, който не е на твоя примитивен акъл, задължително е "турчин" и "***". Не умееш да водиш нормален диалог.

79

(:

преди 10 години

Не ми стигат индийските бежанци около блока, ми сега и срийски...

78

Злопаметна

преди 10 години

До Jerry89 Вие явно сте много младо и неопитно човече. Не знаете какво означава да нахлуе някоя общност и как може да се заиграва в политиката с тази общност. Не е нужно да се учим от собствените си грешки както в случаи със соц. помощи на ***, достатъчно е да погледнем опитана Москва и западна Европа с внасяне на ***-араби-азейрбаджанци и други прелести. Ако не знаете - целия соц.експеримент излезе на тези държави и градове през носа. не е нужно и на нас да се случи.

77

Jerry

преди 10 години

Сега плюете срещу *** и араби, но защо не смеете да гъкнете пред ***, които ви тормозят от години? Определено сте видяли много повече злини от ***, но нищо не смеете да направите срещу тях.

76

Jerry

преди 10 години

До ЗлопаметнаАз не си вярвам, а знам какво е мнението за българите в Западна Европа. И определено мнението е лошо заради зулумите на самите българи, а не защото на западняците им е кеф да мразят някого ей така, за спорта. Това е българска черта, да мразиш някой, когото не познаваш.

75

Някой

преди 10 години

абе ще трябва да се лее кръв тия отгоре са за дране само. И да си оправяме след това държавата, че ми писна от простотии.

74

Злопаметна

преди 10 години

До Jerry 84А вие сериозно ли си вярвате че в Европа за българи има високо мнение?

73

Злопаметна

преди 10 години

До Рали1 78 - това е нормално, есен, пълнолуние, някои имат кризите на средната възраст, хората са изнервени. Но като народ ни разединяват само и единствено управляващите ***. Аз с моите приятели и съседи турци няма да се карам ако носят одеяла на бежанците от религиозно състрадание.

72

Анонимен

преди 10 години

V saita varna24.bg izleze novina che 1/3 ot genite beganzi sa bremenni...tezi izmisleni "beganzi" sa bomba sas zakasnitel za Balgarija !!!

71

Jerry

преди 10 години

До ЗлопаметнаМиналата седмица, българин изнасили, ограби и уби студентка в Германия. По логиката на повечето от вас, сега германците трябва да се вдигнат на бунт срещу всички българи и да ни наричат "спинозни маймуни" и "диваци".

70

ШопЪт

преди 10 години

До софиянецНедей да споменаваш името на Левски !!! ти си срам за България и идеите, за които този човек е отдал живота си !!! Софиянец :))) то си толкова софиянец и шоп, колкото аз марсианец

69

Атакист

преди 10 години

Тези двамата въглени на снимката и те ли бягат от война и искат статут на бежанци?

68

Юнак Юнаков

преди 10 години

Да изпъдим всички от парламента, да се проведат незабавно избори за безпартийна комисия, която да създаде нова конституция и да да бъде гласувана от народа с избори, а не от парламента!

67

Рали1

преди 10 години

До ЗлопаметнаДано да е така. Срещам доста омраза напоследък от хора,които до скоро са били добронамерени.

66

Diablo3-CS

преди 10 години

Jerry Nezabravai ,4e za tezi 24g v golqmta si 4ast tezi zulumi v stranata s mandata na DPS ,koiqto ne e BG partiq :)zaedno s BG prodajni politici.Tuk nqma nevini.Sega oba4e se zadava nai stra6noto ot vsi4ko za Bulgarina .Da mu vzeme6 vqrata i zemqta.

65

Анонимен

преди 10 години

До 69Направил съм го, така както го правят и са го правили много други българи горди наследници на Левски и Ботев, а ти и жалката ти партия Атака просто сте срам за този народ

64

Злопаметна

преди 10 години

До Рали1Няма никакво разединение на народа, освен това, което умело и грамотно правят другарите в Парламента.

63

Рали1

преди 10 години

До ЗлопаметнаОт нас зависи дали ще имаме държава,дали децата ни ще останат тук.Дали тези ще продължат да ги разселват из страната-поне като Казанлък .Да не позволяваме да влизат повече.Има начини да се спре потока през границата.Има начини и нашите политици да ни чуят.Като не става с говорене,с натиск,протестите не са спирали.Но трябва да спре това разединение на народа ни,апатията и безразличието към всичко,което в момента не ни засяга.Но след време може да е късно.