128

.........

преди 10 години

ХАЗАРТА И АЛКОХОЛА си вредят само на теб Гражданино с главно Г. Престанете с тъпите примери. Ако аз стоя до теб и ти си загубиш апартамента ,колата , всички пари и т.н губиш само и единствено ти. На мен може да ми стане жал , но не ми вредиш. Ако стоя до теб и си пафкаш цигара или пура ми вредиш пряко на мен! До кога с *** примери и фалшиво остроумие?

127

ЕхоОо

преди 10 години

Както и не сте вие хората да определяте къде ще ходя и кога. Като не ми изнасяло да не ходя. Напротив - на вас като не ви изнася си стойте вкъщи и пушете. След като вредите на хората ,няма да го правите на обществени места. Вкъщи ако искате издишайте направо в носа на децата ви - ваше си право. Дискриминирали ви правото да си палните цигара? Ами на мен може да ми е кеф да си светя с бензинова лампа. С нея ли да ходя на заведение?

126

до софиянеца

преди 10 години

както и теб не те задължава да продължаваш да живееш с майка си и баща си в панелката....аре у лево

125

Анонимен

преди 10 години

майката на Марийка я заварила да прави орален секс на Иванчо и скандал.....Марийка: Добре де мамо защо ми се караш, това е к.ур?Майка й: Днес к.ур си лапнала, утре цигара ще ми лапнеш....хора не знам какво е това правителство...просто надминава по простотия и Бойковото......

124

ЕхоОо

преди 10 години

За всички остроумници (защитници) на пушачите:Забелязвам имате богат арсенал от заучени фрази и примери,като "Да забранят алкохола тогава и той е вреден" Отговор:С алкохола вредиш само на себе си пряко.На мен ще навредиш ако си с лошо пиянство и се скараме , но не е гаранция нали? Само че с цигарата си ми вредиш на 100% без никакви условия. Тровиш ме и мириша на *** след всеки престой в заведение!Щом като вредите ще се съобразявате ТОЧКА. Не ме вълнуват вашите клишета искам да е чист въздуха

123

...

преди 10 години

Каква нация сме само. Самото повдигане на въпроса в парламента беше достатъчно като повод вече да си се пуши навсякъде по всяко време. Все още е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО пушенето в закрити заведения ,а навсякъде масово настана анархия!Миналата вечер сефте не знам от кога отидох в нощен клуб , ами след това смърдях на пепелник толкова силно ,че домът ми се измириса след 1-2 дни само от дрехите ,които бяха в коша за пране! Айде да се помолим поне до падането на забраната да се спазва!

122

Анонимен

преди 10 години

някой ако си мисли че с това ще му се увеличи оборота е дааааалеч от истината.

121

kukla

преди 10 години

Kato ne ti iznasq nedei raboti v zavedeniq.Nameri si 6evska rabota da si klati6 krakata po cql den,ama q nqma nali/логично е/

120

Марио

преди 10 години

*** БЕ ***!!!ОСТАВКА НЕЗАБАВАНО!!!

119

kukla

преди 10 години

*** ,za6ton si mislite 4e moje da nalagate mnenie koi i kade da pu6i,wseki si ima pravo za sebesi. na koito ne mu iznasq da si sedi v tqh.maikite nai mnogo pu6at a pak sa protiv,ne6to ne mi se vrazva nemislite li

118

логично е

преди 10 години

БСП ,Атака и ДПС са партии на руския и турски интерес.Те нямат интерес да запазят здравето на българите .Не ги интересува и как ще работи персонала на заведенията по 10, 12 часа на цигарен дим. Техните деца са в Кембридж и Итън .Те няма да работят като сервитьорки.

117

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЧакай сега, това е бъдещия коалиционен партнйьор на атака.Първо ще ги плюем и насъскваме хората срещу тях, че са терористи.После като си направят партия ще я плюеме че е незаконна и терористична(схемата я знаем) та да им плашим електората и до го консилидираме, те пък като отговарят ще консилидрат нашия и накрая като се озовем заедно в парламента по спешност ще се сдобрим и ще говорим че е по важно да изгоним комунистите и да не ги допускаме до властта.

116

Анонимен

преди 10 години

До Пушачте затова си внасят в момента бъдещ електорат от Сирия

115

Анонимен

преди 10 години

Боли ги фара за българсият дребен бизнес и заведенията.Цялата работа е да се угоди на Василев като главен лапач на акциза и ДПСарските интерсеи в тютюнопроизводството.

114

Анонимен

преди 10 години

и до детските градини ,училищата ,в неонатологиите ето лозунг-,,всяко бебе с цигара към прогреса и светлото бъдеще ,, найс ,а :)

113

Анонимен

преди 10 години

Цялото лоби и зор в парламента идва от Булгартабак, ако проследиш персоните.1 Опредлено ще им се повишат продажбите.2. Кой мислиш прибира акциза от вносните цигари?

112

Мони

преди 10 години

Какво общо има Булгартабак тук? Няма да им се увеличи продажбата, ако разрешат пушенето в заведенията. Който си пуши, си пуши и сега. Да не говорим, че личните ми впечатления са, че българите масово пушат вносни марки цигари.

111

долф

преди 10 години

Е все ще има заведения (поне в София) които няма да се съобразят с тея *** и ще си останат свободни от тютюнев дим.

110

Анонимен

преди 10 години

Явно Василев, Божков и Пеевски са новите добри, "доморасли" олигарси.Прокопиев е от лошите, не наши:)

109

Анонимен

преди 10 години

Корпоративна търговска банка е купувачът на пакета от 4.99% от капитала на "Булгартабак холдинг", който беше прехвърлен през борсата в понеделник срещу 36.9 млн. лв. Това съобщиха от банката на Цветан Василев. Обект на сделката бяха 368 200 акции при 100 лв. единична цена. Преди година подобен дял в тютюневия холдинг придоби италианският бизнесмен Едуардо Миролио - тогава за малко над 5% в няколко сделки той плати 27 млн. лв. Продавач на пакета беше друга компания на Цветан Василев - "Бромак".