96

без коментар

преди 10 години

срамота! къде са българските деца? прогонени от родината а останалите избити по пътищата или гладуващи по селата.

95

бай уй

преди 10 години

До en taro adunИ не ! Не си ***(а) !

94

rumen221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА...,- КАКВО СТАНА С ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ ИЗПОЛЗВАНО ОТ АЛ,КАЙДА?Лейбъристите твърдят, че британска компания е получила разрешение за експорт на химически вещества за Сирия (ОТ КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ЗАРИН) десет месеца след началото на въоръжения конфликт (но не за Асат). - ПРИЗНАХА СИ! - ВИНОВНИ ЗА АТАКАТА СЪС ЗАРИН СА БАНДИТИТЕ ОТ АЛ,КАЙДА И ЛОНДОН- ОФШОРНАЛИЕВ, "И...КВО ЧЕ ПРАЙМ СЕГА, НАЧИ"...? ШЪ ТРЯАА НАЧИ ДА УДАРИМ ЛОНДОН С ТРИТЕ ИЗПРАВНИ САМОЛЕТА!?

93

rumen221

преди 10 години

До en taro adunПриятеля,- Не искам да помагам на хора, които СЪСИПВАТ САБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА, а сега идват тук ДА ПРОСЯТ и кое ми гарантира, че НЯМА ДА СЪСИПЯТ И МОЯТА...?!?!?.

92

Анонимен

преди 10 години

Бих прибрал две сирийки /по - засукани/ през зимата за такаламитосване до пролетта.

91

rumen221

преди 10 години

Приятели,- Леенето на кръв, рязането на глави и бомбените атентати са религиозни актове - "Светая светих" за Исляма...- Да си ги практикуват в Ислямските държави... няма лошо..., толерантни сме...- Важното е да не допуснем тези религиозни обряди и у нас..., например в Кърджали или Разград..., защото тук - там, май се обучават талибанчета..., в ръцете на недоучилите се гърмяха бомби..., а после инструкторите им ги "самоубесваха"...!!!.

90

en taro adun

преди 10 години

Добре бе хора, защо всички са толкова коравосърдечни? Било им безплатно яденето, били ги пазели полицай с наще заплати, било това било онова. Ами хайде вие загубете дом, работа, близки, хайде вас да ви гонят да ви колят, пък после ми говорете. Какво толкова помогнали сме на няколко бежанци... като мине войната ще си идат, все пак голяма част от тях са образовани и не искат да стоят в БГ.

89

dimitarbt

преди 10 години

До МартаЗащото това става...стана, държавна политика, а Сирийци и подобни много добре виждат какво се случва и как се случва. аз лично не вярвам да дори 20% (може и да е греша в цифрата) от тях биха искали да дадат нещо на България. Имаме си нашите си *** за подробен анализ нали :) Ако сме по крайни може да се впуснем и в етническата страна на казуса...

88

Анонимен

преди 10 години

Нямам нищо против сирийците да се заселват в пустеещите български региони, само трябва да има строг подбор, да не се допускат ислямисти, радикали и там подобна ***. В крайна сметка никой не ни е крив, че бягаме сами от земята си, природата празно не търпи.Кофти но факт.

87

demosten2

преди 10 години

Полицаите, които са пренасочени са, за да пазят бежанците, а не обратното. Всъщност не е проблемът в бежанците като бежанци: нека да приемаме, но нека да са християни. Те НАИСТИНА са заплашени в мюсюлманските държави. Пример: Египет, но не само.

86

До 88

преди 10 години

Дано да успеят да се интегрират повечето от тези хора. Съществена част от тях са с по-добро образование от теб приятелю, мога да съдя само по глупостите, които говориш. Дано на никой не се налага да преживява ужасите на войната.

85

бай уй

преди 10 години

До ДюдИзобщо недей да ги мислиш. Като стане студено ще им осигурят отопление за наша сметка.

84

Анонимен

преди 10 години

До MaddieМи като са "твои деца" осинови си едно, две, пет, десет... Или поеми шефство, помогни им с нещо, дари пари за една супа на ден...Писна ми от българско селяндурско лицемерие.

83

Maddie

преди 10 години

И какво сега???Нашите деца умират от недохранване и биват малтретиране по сиропиталищата,а за чужденците предлагаме фитнес,паркове,лукс :)

82

Бате Гойко

преди 10 години

Тук ни харесва, оставаме!

81

Марта

преди 10 години

До dimitarbtДа, прав си, но защо веднага се обръщаме срещу тях, а не срещу държавата, която ни се подиграва?

80

Предай нататък...

преди 10 години

Днес сутринта група студенти от СУ Св.Св.Кирил и Методий окупираха 272-а аудитория на университета с искане за оставка на некадърното правителство на другаря Олигархски...ВСИЧКИ МЕДИИ ОТНОВО ПОЗОРНО МЪЛЧАТ!

79

До f

преди 10 години

Глупости! В Сирия няма гонения на християни или насилствена смяна на религията. Баща ми ходи в Сирия преди години и беше отседнал в дома на сириец християнин. Бяха си нормални хора, заможни при това - никой не ги е репресирал. Сирииците не са лош народ, просто лошо време им дойде в земята.

78

dimitarbt

преди 10 години

Това вече определено е група от щастливи ***. Нека бъдем откровенно та кой от нас (редовите Българи) не би се радвал на подобно обслужване...на мен ми се случва обикновенно веднъж в годината и си плащам. Предполагам много хора (намеквам за пенсионерите) не вярват на това което се случва в тая наша родина, цял живот да работиш, да си плащаш данъците и когато вече очакваш да получиш дължимото - държавата ти показва среден пръст, а тая вносна *** просто идва го и получава всичко ей така.

77

Щерю

преди 10 години

До ДюдНали им дадохме нови маслени радиатори . Много ще им е добре , то на топло през зимата само деца ще правят .