15

Анонимен

преди 10 години

Как може да го извадя от контекста ако все още не съм го вкарал?! Като ти го намаам в контекста, нема да се видиш как ще литнеш към небесата.

14

Анонимен

преди 10 години

Kyde sa Spongitata, Odysejkite i kakvi li ne podobni bokluci sega?! Vsichkoto gerb sa dolni tvari. Zaloupotrebiavat ejednevno s tarpnieto na horata! Samo predi chas izmekqrite tika obqsnqvaha kolko sa principni i korektni, kolko sa chestni.

13

Хасму

преди 10 години

Марко, пардон Иван, Тотев ще остане в историята на Пловдив с мегаломанията си. В тиквата му се въртят проект след проект, докато пловдивчани джапат в калта буквално. Лошото, Ванка, че патрона вече не е власт, а червените ще ти го подават с два пръста отзад

12

Анонимен

преди 10 години

Как всичко при ГЕРБ е извадено от контекста. А онзи запис за купуването на гласове в Пловдив, в който е главен герой, пак е от контекста. Само се чудя как хората не разбраха, че със всичките си действия ГЕРБ, категорично доказват, че са организирана престъпна група. Колко глупав трябва да си, да се оприличаваш на главния герой ББ и да му се кланяш. С това мислене на българския народ, няма да се оправим още сто години.

11

Анонимен мечо

преди 10 години

Мутрата е харесван само и единствено от загорели, изтрещели бабишкери, както и от прекалено объркани безполови младежи, които си падат по едри батковци-мутри. *** долни! Щом и мен успяхте *** жербески да вбесите, значи стре преминали всички граници и е време да се изпарите!

10

Анонимен

преди 10 години

морално е да си мошеник, крадец , мутра - абе герберне е морално хората да знаят какви гнусотии вършиш вместо да решаваш проблемите на градаегати и наглеците - абе няма гербер дето да не е нагъл *** - това нормаама и народа *** -заслужава си ги

9

Хасму

преди 10 години

Баси ***, още след като спечели с манипулации и измама изборите срещу Славчо стана ясен. Ама нали е на Цецо ***, па и мама Роза е ракета носител. Сдве думи - амбициозен, но много ***!

8

stoian79

преди 10 години

TOTEV,GERB OSTAVKA.

7

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

До ХУНТАТА слухти Вчера някакъв о.з генерал е напуснал ГЕРБ-Пловдив, днес излиза записа :)

6

Анонимен мечо

преди 10 години

ето затова всички гербероидни маймуни на мига да бъдат изгонени от всички учреждения. Това е съботаж, тероризъм на сържавно ниво. Тези ***, само за да лапат са готови да избият и децата си! Долна герберска ***. Само до преди ден онзи пукъл БОКОкоп обясняваше как ще наследи съсипана държава! Да, той много добре знае, защото с неговите *** това прави-тоталвн погром. *** долна мутра! Пекенез! Да се забрани тоя герб, както зората в Гърция и бустана в затвора от до.

5

Анонимен

преди 10 години

Щом е гербер, задължително е и престъпник!В партията на мутрата дон Тиквун е пълно с криминални елементи, рецидивисти,мутряци, калинки и всякаква престъпна и крадлива гмеж!Тия кърлежи трябва да бъдат изринати и тикнати в панделата!

4

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

В нормална държава щяхме да обсъждаме дали този кратунь е трябвало да си подаде оставката в 12:00 или в 14:00 часа...

3

Анонимен

преди 10 години

лъсна ли поредният гейберастки з*дник ?

2

Куха герберска тиква

преди 10 години

Корумпиран гербер?! Не може да бъде. На партийното събрание ни казаха, че Боко е Дева Мария а Цфъко е Майка Тереза.

1

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

ГЕРБ!КО?НЕ!