65

бегаи

преди 10 години

госпожо георгиева вие сте национална редателка заедно с оня лудия клоун от Атака. Никога Герб, БСП, Атака и затвор за всички вас предатели.

64

Одисей 1

преди 10 години

71 Нали подкрепяш Путин и позицията му по сирийската криза , така че сега няма какво да ревеш , бежанците ще стават все повече и ще останат поне до края на кризата която може да се проточи сдесетилетия / справка Гражданската воййна в Ливан - 15 години /

63

Гербер на тиква

преди 10 години

Абе моме как да не политизираме въпроса Бойко нали вини целия кабинет за това ,че имало бежанци скоро и пудбодители на войната в Сирия ша ги праи ,а ти пак сечено играеш ......

62

Анонимен

преди 10 години

Когато на някого не му изнася истината ,прилага контра аргумента за "политизиране". Госпожо, престанете да използвате 1л.мн.ч-ние. От времето на комунизма сте там, на Запад, и вече нямате никаква представа как се живее в България и какво е да си българин в тази окаяна и окрадена от кого ли не държава. Наясно ли сте какво ще струва на бедния народ тази огромна маса хора,които също ще виснат на бюджета и социалните програми? Може би целта е България да стане гетото на Европа?

61

Анонимен

преди 10 години

"Европейската помощ е вече факт. Техническата помощ влиза в действие. Финансовата помощ по принцип е потвърдена..."Въпросът е решен - човекът каза: "Ще видим!"

60

Българин

преди 10 години

Само мога да поздравя г-жа Георгиева за хубавата новина. Сигурен съм, тя има принос за помощта. Ако повечето от нас си вършат работата като г-жа Георгиева - ще успеем. Няма да стане с чакане наготово. Браво!

59

Diablo3-CS

преди 10 години

youtube/watch?v=_GMW2xBqSfo&feature=youtu.beKoito iska da go pregleda , kakvo ni potgotvqt si4kite v parlamenta + gospojata komisar .

58

Анонимен

преди 10 години

"Вече една от страните членки е пратила своя принос - легла, завивки, за да могат хората, пристигащи в страната ни да получат веднага необходимото"Тая *** дали само се прави, че не разбира, че нито бежанците, нито България се нуждаят от завивки и легла, а от пари в кеш!

57

анонимен

преди 10 години

Това е наистина добра новина. След като страните от ЕС ,снабдяваха с оръжие бунтовниците, след хилядите избити и още повече прокудени от дома си сирийци,снабдаването с палатки,одеала и дрехи , можешее да го направиме и ние-българите.И след това с първият влак , да ги изпратиме към цевилизована ЕВРОПА.

56

Джедай Мастър

преди 10 години

Да им е честито на червения пор и *** му от крадци! И този път успяхте.

55

кристалинооооооооо

преди 10 години

Какво ще политизираме, България ще изчезне след 50 години. Поредният древен народ, който ще загине. Жалко , че кристалина се изживява като европейка. Никога няма да си, и те гознаят и ти се присмиват, защото те никога не уважават хора, които са готови да унищожат сънародниците си. Ти си оставаш нещастната българка от несретната България, тесногръдо първеню и предателка.

54

Анонимен

преди 10 години

Нашия политически елит като започнеш от партиите в опозиция и тези, които не са влезли във властта до президента и еврокомисарите - всичко е национални предатели. Разпродават на килограм националните интереси и богатства. Все едно ще след 20 години ще свърши светът.

53

От това, което

преди 10 години

разбирам, ЕС превръщат балканската трънка в гетото на европа. Тук ще остават всички, които от Африка и Азия са се насочили към медоносната Европа. Срам за човечеството и геноцид. И както в историята досега, винаги с предателството на българите. Аможе и да е временна станция за депортираните. да въздъхна ли, добре, че се махнах. Е не, би било садистично спрямо моите сънародници, а и нникога няма да се почувствам у дома си.Блажени страдащите.

52

Българин

преди 10 години

"Свърши тя" както се казва. Това излезе се едно ние просим пари за тях. А не излзезе така, все едно България пази границите на европа и имаме/нямаме европа да осигури пари за опазването на границите й. Беше смешно дано са го разбрали хората. За мен Европейския съюз заедно с америка и ислямистите са срещу християните. Има негласен съюз между католици/ислям/америка.

51

ВЪПРОС?

преди 10 години

Не ни трябват помощи , а затварянето на границата за тези уж бежанци, които са си абсолютни имигранти!Никой държавник не каза какви са всъщност, докога са тук и защо Турция ги пропуска!??

50

човек от народа

преди 10 години

Зад Кристалина Георгиева стои външна сила - масони, световна банка, новия световен ред. Политиците ни и националните медии също са подчинени на тази сила особенно Бтв. Повечето журналисти са на страната на бежанците и ни убеждават как трябва да ги приемем. Манипулацията на населението е в пълен ход. За повечето българи ( за съжаление ) темата за бежанците е много далечна. Масата народ крета в сивото ежедневие, пие си ракията, гледа турски сериали, биг брадър и другите игри на безсмислието.

49

Касандра

преди 10 години

Комплименти към DNES.BG!

48

Анонимен

преди 10 години

54 За кво бе , за това че гледа да ти подсигури повече пари от фондовете на ЕС за бежанците ли . Много хубаво че имаме наш човек там точно в този момент. Винаги е по-добре е да имаш свой човек там където се раздават парите в такава ситуация .

47

Georgi

преди 10 години

Изпитвам досада всеки път, когато тази жена заговори.

46

N

преди 10 години

Ами целта на комунистите и *** това им беше целта,сега ще има пари за крадене.