29

Анонимен

преди 10 години

в Гърция навсякъде се пуши,даже в заведенията за бързо хранене

28

noname

преди 10 години

като отидете в студ.град е по-лесно да кажете къде не се пуши понеже всички нощни заведения разрешават и дори да се подаде сигнал си плащат.Но все пак забраната не трябва да пада.

27

Анонимен

преди 10 години

Също могат да се въведът, подобно на кутиите с цигари, надписи и плакати срещу пушенето в заведенията където е разрешено. Няма да е лошо и големи червени плакати на вратите, които да предупреждават хората, че влизат на своя собствена отговорност в заведението. Нали все пак има някаква демокрация....

26

Анонимен

преди 10 години

Като в заведението, което посещавам постоянно пушат поне 75% от посетителите какво правим? Толкова ли не може да има някакъв разумен компромис? Защо никой не мисли за поощряване на заведенията за непушачи. Например данъчни облекчения и ако собствениците са хора ще намалят и цените. С такива мерки може спокойно да се регулира броя на заведенията за пушачи и непушачи така че да е приемливо за всички.

25

Валентин

преди 10 години

До NobiМисля, чè ти си един много добьр пример за това защо една такава забрана е не просто желателна, а абсолютно необходима. Мьчно ми е за тебе, защото зная, че и сам много добре разбираш какво причиняваш и на себе си и на околните, но предпочиташ да живееш в отрицание и противопоставяне. Както каза един мой пушещ приятел: Прекалено сьм силен, за да призная, че не мога да се справя сам. Така че разбирам обьркването ти.

24

Анонимен

преди 10 години

25 години пушех, от 7 не пуша.Е, добре ми е така.

23

Анонимен

преди 10 години

Направете пържолите по 5-6 лева и ресторантите ще се напълнят,а не като сега 14 лв.

22

КОМПРОМИС

преди 10 години

Ами добре бе,ресторантьорите в заведенията на които се пуши,да бъдат задължени да плащат 500% данъци(не че си ги плащат реално и сега де ) , за да могат с тези пари в бъдеще да бъдат лекувани "клиентите" им от рак !!И всичко ще си дойде по местата!!

21

Nobi

преди 10 години

Ало, непушачите, защо не пълните кръчмите зимата ? Значи за вас няма значение, че кръчмите са празни, важното е някой лигльо ако иска да влезе да не му е задимено. Ми да ви е..ба майката

20

Петров

преди 10 години

Някой да е чул,че някой от формула 1 или от световния рали-шампионат да протестира,че забраниха рекламите на цигари?Няма и да чуете!А тук какво става - има решение и за какво се дъвче още....Със сигурност от рекламите са загубили много повече от нашите ресторантьори!

19

nqkoi

преди 10 години

ресторантьорите'''не сме печалбари''',а миналата година воина направиха като сложиха забраната за пушене.точно печалбари сте и мошеници даже.

18

Драган

преди 10 години

Ние сме малък, но много *** народ !

17

Анонимен

преди 10 години

В скадинавските държави искат да криминализират пушенето...а при нас на пук на света обратното...Аз пуших мн.време....ама никога не ми е било проблем да изляза навън да пуша една цигара и след това да се прибера вътре в заведението....каква е тая простотия бе?? Че трябвало да излизат на вън да пушат...еми ше излязат ,много ясно...И като си тарикат и разрешаваш да се пуши вътре при теб.....заслужаваш да ти набият един акт за няколко хиляди лева в простота чутура

16

Анонимен

преди 10 години

В провинцията масово се пуши......Аз няколко пъти подавам сигнал като видя ,че в заведение се пуши.....има номер в интернет,или като напишеш в гугъл bezdim ,трябва да кажеш номера на улицата където се намира заведението....Кой си ти бе ***....че си по тарикат от другите и като си отворил някаква кръчма ,ше правиш на пук на всички и на всичко да нарушаваш законите.....Ако си собственик на заведение и го четеш това...ти разрешаваш на някой да пуши ,аз звъня и подавам сигнал срещу теб....

15

Анонимен

преди 10 години

Дори и да го върнат, ще е временно ! От ЕС ще наложат пълна забрана след време !

14

Туберколоза

преди 10 години

Понеже при пушачите рискът от ракови заболявания е по-голям, а и те пушат напълно съзнателно, държавата трябва да им вдигне здравните осигуровки!

13

ПУШАЧ

преди 10 години

тия с пушачи или без пушачи пак дерат кожи.и питиетата им са фалшиви.ЗАТОВА БЕЗ ПУШАЧИ ДА ИМ СЕ СРИНЕ БИЗНЕСА.

12

рак на белите дробов

преди 10 години

Специално за пушачите трябва да направят пушални, където спокойно да си пафкат цигарките и да се разболяват от рак на белите дробове!

11

Анонимен

преди 10 години

ресторантьорите се правят на ощипани ... а позволяват пушенето в заведенията им ...

10

daaaaa, ama ne

преди 10 години

защо ТРИЕТЕ коментари, точно така, от бранша да го...........Айде пак трийте, нещо което не Ви отърва и хайде в кошчето. Никакви цигари в ЗАТВОРЕНИ И ОБЩЕСТВЕНИ помещения. Казах.