68

Анонимният

преди 10 години

До един момент поведението на този субект Плевнелиев забавляваше гражданството, още когато той сам си призна, че бил преродена Ирландска пастирка!

67

Анонимен

преди 10 години

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИК ТОДОР ЖИВКОВ ,ПРИ НЕГО БЪЛГАРИЯ ПРОСПЕРИРАШЕ ПОНЯТИЕТО БЕЗРАБОТИЦА НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ, СТРОЯХА СЕ ЖИЛИЩА ЗА БЪЛГАРИТЕ ,СТРОЯХА СЕ ПЪТИЩА,НАВСЯКЪДЕ ИМАШЕ ФАБРИКИ,ЗАВОДИ,ПРЕДПРИЯТИЯ КЪДЕТО ХОРАТА РАБОТЕХА,ИМАХМЕ НА МНОГО ВИСОКО НИВО БЕЗПЛАТНО ОБРАЗУВАНИЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ХРАНИ И ЗЕЛЕНЧУЦИ БАХА ИСТИНСКИ И ВКУСНИ НЯМАШЕ ТАКОВА НЕЩО КАТО *** И ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ,ИМАХМЕ АРМИЯ И ГРАНИЦИТЕ НИ СЕ ПАЗЕХА ,НЯМАШЕ *** БЕЖАНЦИ ИМАШЕ ДЪРЖАВА

66

Анонимният

преди 10 години

Как не се притесни силно същият този гражданин Росен Плевнелиев, че си е застроил част от брега на морето, като луксозната му къща е кацнала на скалите, построена на метри от плажната ивица между Черноморец и Созопол. Земята, скалата върху която е построена къщата на Плевнелиев е изключителна държавна собственост според експерти. Не съм чула съпругът на Юлияна П. да е силно притеснен от евентуално грубо погазване на законите в страната.

65

Анонимният

преди 10 години

На Офшорков ще му стане тясна България ЦАЦАРОВ имало е разлседване и за ИЗТОЧЕН ДДС СРЕЩУ ОФОРКО ПЛЕВНЯЛИЕВ ЗАЩО НЕ ПРОВЕРИШ как е завършило и дали няма и там да се размирише

64

Анонимен

преди 10 години

Най добрия президент който сме имали .

63

Ok!

преди 10 години

Какъв Шенген, какви 5 лева? Технически сме били изпълнили... бля бля бля. Виж, че границата ни е разграден двор. Всекидневно минават стотици необезпокоявани. Плевня, вземи млъкни малко. Стига се излага. Не разбираш ли, че с всяко твое изказване доказваш, че си *** колкото и патроната ти тиквата.

62

Анонимният

преди 10 години

До СТРАНДЖАТА originalСтара *** поговорка: КОГАТО УСЕТИШ, ЧЕ ЯЗДИШ УМРЯЛ КОН, СЛЕЗ ОТ НЕГО!!!

61

до 55

преди 10 години

Какво сме избрали, със бюлетините от Костинброд и уговорката с Доган за вдигащата рейтинга на Р.П. "целувка с БСП"? Аз не съм гласувал за този комик!

60

До НМ(народна милици

преди 10 години

Ами сега заради тия дето го избираха, и ние дето не го искахме трябва да му гледаме доволната, офшорска физиономия!

59

Анонимен

преди 10 години

Този кога ще намали пушенето на билки ?

58

Анонимен

преди 10 години

...ама имаме Мистър Бийн за президент!

57

HETO

преди 10 години

Президента да каже, какво стана с офшорките, а не да се ослушва като пръднала девственица!

56

СТРАНДЖАТА original

преди 10 години

Какво стана с Пегъзи Воленски... - дали са го пуснали от лудницата заради байряма...

55

Абе,

преди 10 години

Тоя луд ли е или на луд се прави? Погледнете какви държави са влезли в Шенген - само богати, с висок стандарт на живот (нямя предвид кризта, която съсипа някои от тях). Заритала е Европа да приема гольовци като нас и румънците и за какво? То и сега циганьора ми е..ва мамата с изцоцването на социалните, а представете си после...Като станем равностойни на тяхното имане, г-н Президент, тогава ще ни приемат в Шенген!

54

Анонимен

преди 10 години

Ако арестуват някой "богат" терорист тук и нашият "беден" съд го пусне, и после онзи отиде и изтрепе хората в някоя друга държава от ЕС, какво правим? Всеки ти го казва, че в съдебната система и корупцията са проблемите, а нашият пак се чуди. Докато има такива, които се чудят на очевидни неща, значи нещо не е наред.

53

НМ(народна милиция)

преди 10 години

На всеки е ясно,че имаме неподходящ президент.Но сами си го избрахме.

52

СТРАНДЖАТА original

преди 10 години

До АнонименЩе те светна върху кои трябва да се пикае / и не само/ в България:Гоцю Трипера, Доган ефенди мелиоратора, Местан ага, Станишев ефенди, Мая злобарката... - и цялата червена смрад... - залпът на Аврора се оказа по-смъртоносен от бомбата над Хирошима...

51

Атакист

преди 10 години

,,, А ти Пляво Офшорналиева казваш, че нямало страшно да ги подслоним същите тези дето не ги искат в Европа. Скапана жалка инфантилна мишка!

50

Атакист

преди 10 години

В отговор на въпрос държавният глава подчерта, че страната ни е подходила отговорно за адекватната охрана на външните граници на ЕС.""С всеки изминал ден се убеждавам, че тоя трябва час по-скоро да бъде изритан от Дондуков 2. Такива неадекватни заключения, такива изцепки и от Карлуково пациентите не могат да сътворят.Този *** задмина всички досега в политическия ни живот по олигофрения!Плявооо...държавниците от европейските страни не искат и да чуват за сирийски емигранти....

49

СТРАНДЖАТА original

преди 10 години

До НМ(народна милиция)И този е от сивата икономика... - и от лошия материал...