48

Анонимен

преди 10 години

Щеше да е от Юли, стана Септември, стана Октомври, а сега Юли догодина. принципно E=mc2, ама колкото и да е различно темпото, с което тече времето в различните части на вселената, пак нещо не се връзва.

47

Анонимен

преди 10 години

До РазбойнициНашите политици забравят че НАРОДА ги е избрал да работят за тяхното благо а не за свое лично благо.И като не помнят да си ходят и да идват следващите на които вече трябва да им е ясно че се работи за хората.Иначе да си купят по едно патронче и на стадиона като в Китай.

46

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Орешарски вдига пенсии и заплати-ХАХАХАХА.Той обещава да ги вдигне но от тогава когато вече ще си ходят.Да му мислят следващите как ще се изпълнят някакви кухи обещания

45

анонимен

преди 10 години

ПАК ПОРНОГРАФИЯ-ЗАПЛАТИТЕ ДА 12 % ,НО ЩЕ БЪДЕ ПО ОСМОТРЕНИЕ НАЯ НАЧАЛНИКА-А КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ НАПРИМЕР НАЧАЛНИЦИТЕ НА СЕКТОРИТЕ СА ОТ 20 ГОДИНИ И ПРИ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СА НА ТИ,ЗА ЕДНИ ЩЕ БЪДЕ 5 %,А ЗА ДРУГИ 105 %-ОТНОСНО ПЕНСИИТЕ ЧЕ ЗАЩО ЩЕ ГИ ВДИГАТЕ С 3 %-ЧЕ ВЪОБЩЕ ДА НЕ СЕ ВДИГАТ-ПОДИГРАВКИ С ХОРАТА-А ЗА ДЕПУТАТИТЕ БОНУСИТЕ В КОМИСИИ,БЕНЗИН,ЛАПАНЕ-ВСИЧКО БЕЗ ПАРИ-ДА НЕ ОТСЛАБНАТ

44

Банкеръ

преди 10 години

Интересно как всичко у нас е в бъдеще време.И как всички обещания са за през лятото.Така като гледам няма да има зима изобщо.Умен ход на правителството е да задължиработодателите да осигуряват работниците на 1000 лева,а работниците да работят и за по малко ако искат.Тогава ще се съглася,че сме нация от мазохисти и работещите неправещи нищо ще изчезнат,а работодателите ще облекът работни дрехи.Аман от пишман фирмаджии с по трима работници и мерцедес ц класа.

43

Анонимен

преди 10 години

Тия к*ра не могат да ми вдигнат заплатите ще вдигат!

42

30/70

преди 10 години

Не се сещам какво има тук в Бг.,че прилагат така известната формула ;шок и ужас нон стоп.?

41

AIMILIVS

преди 10 години

@ 46 Колкото и да не ти се вярва комунистическо *** син на престъпници , има хора , които взимат по 300 лева и мога да те убедя , че работят доста по-здраво от тебе , как бе професоре ще се осигуряват хората на реалната си заплата , когато реалната им заплата е нереална !???? Къде го има това да те обеират с всевъзможни данъци , да ходиш по изкъртени улици и да падат балкони в центъра на града , а ти да нямаш пари да си платиш сметките !? Те е между очилата и баща ти комунистически ***.

40

Анонимен

преди 10 години

Държавата не може да определя заплатите в частния сектор бе неграмотници,а е и крайно време да почнете да се осигурявате на реалните си заплати не на минималната и после да ревете като вдовици че ви е малка пенсията, и стига с тая глупост мин.заплата,ако работите за 300лв.чий го дирите пред компютера,телевизия,ж-есм,ток ??как точно ги плащате с 300лв??а шшше ви и на платените драскачи" все сте на минимална заплата"!

39

?!

преди 10 години

"Има ли нещо нормално в тази държава?"

38

AIMILIVS

преди 10 години

12 процента от 300 лева ...мммм ... о вече ще взимаме с 36 лева повече !!! Сега вече се чувствам европеец , ще заведа семейството си в Париж и ще заделя и някой лев за черни дни. Нещата ще стана още по-добри когато вдигнат след около 7 години заплатите с още 6 процента !!! Чакай малко ...сега да не скочат водата и тока с 13 и 20 процента и да се окаже , че в крайна сметка ми остават по-малко пари 0о .... Де...а вековния преход де....а и заплатите и всичко и овчия народ !

37

Иван

преди 10 години

На това което ни чака догодина Дянков му казваше затягане на коланите.Сега тези думи са табу - сега ни предстои благоденствие - на мама пенсията ще порастне с цели 5 лв но чак след осем месеца.Тези които ни тровят нервите ежедневно - държавни служители - отново ще се омажат за да уважават началниците си.За мен има един важен извод - иде глад и студ и за това сме виновни ние.

36

До Анонимен 30

преди 10 години

Естествено, че на бюрокрацията ще вдигнат заплатите. С космическа скорост за 4 месеца масово подмениха персонала по по-високите, скъпо плащани и с големи странични възможности за допълнително смучене на пари, длъжности, със свои, партийни хора. Комунистите много добре знаят, кой им крепи властта ТЯХНА администрация и господарите им от ЕС и САЩ. Иначе прави умират от всенародна обич. Жалко, че *** дъртаци гласуват за тях. Въпреки че ... едно или друго правителство няма значение всички са от един термитник.

35

преди 10 години

за *** трябва да се направи нещо, да спрат да се е6ат ... и *** да не са толкова много ...

34

ГЛАДНИЯТ.

преди 10 години

ЗАПЛАТИТЕ С 12%- ДА АМА КЪДЕ -САМО НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ И ФИРМИ, ПРИ ЧАСТНИ ФИРМИ- НАНАЙ. ПЕНСИИ С3% - ЗА СРЕДНА ПЕНСИЯ НЯМА И 10 ЛЕВА А ЗА МАЛКИТЕ И 5 ЛЕВА СТИГАТ. И ТО ОТ ЮЛИ ИЛИ СЛЕД 9 МЕСЕЦА ДЕМЕК. ДО ТОГАВА ОКОЛО 5-10%ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ СИ ОТИДАТ-ЧИСТ КЯР И НЯМА НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ- ОБЩО ОКОЛО 20-25% ДЪРЖАВАТА СИ КЯРИ. ДА НИ СА ЧЕСТИТИ И ТЕЗИ УПРАВНИЦИ.

33

Възрастова дискримин

преди 10 години

Много за пенсионерите бе, много. След като комунистите откраднаха преди 20 г. пенсионния фонд, изобретиха зловещо непочтени ограбващи пенсионни системи и подложиха старците на бавна евтаназия без храна и лекарства. Непрекъснато вземат от полагащите се на старците пари, да гасят пожари в други социални сфери. А с аморалните хватки на закалени интриганти зомбират *** представители на младите групи, че те издържатпенсионерите. Е как ги издържат при 20 % безработни и 1/3 с минимални заплати? Позор за лъжците и за лековерните тор за тях..

32

Анонимен

преди 10 години

Докога пенсионерите ще бъдат подложени на такъв геноцид.Нали те са основният ви електорат,бе.Каква е тази подигравка?3%?При 200 лв.пенсия това са 6 лв.Вие майки и бащи нямате ли?Вдигнете пенсиите на възрастните хора и освободете от работа тези от тях,които още работят за да може на тяхно място да бъдат назначени млади хора,които имат намерение да емигрират заради безработица.Толкова е просто.Не се ли сещате?

31

Анонимен

преди 10 години

В една държава винаги има държавни служби и ведомства подчинени на министерствата или местната власт.И частни дружества фирми които сами се издържат и разпределят т.н. бюджет или приходите част от печалбата за заплати.И едните и другите по съвсем различен начин и методика раздават намаляват или увеличават тези плащания към работника.Трябва да ги разглеждат отделно съобразно дейността.Навсякъде заплатите са ниски а увеличението става трудно.

30

Анонимен

преди 10 години

Ще ни съсипят, само на заеми я карат?

29

Анонимен

преди 10 години

Към минималната работна заплата са привързани заплатите на администрацията плюс разни видове такси, наеми и т.н. Така че тази хвалебствено предъвквана мярка обслужва само тях си. В реалният сектор всичко зависи от печалбата. Какви заплати ще плаща шефа на фирмата зависи от това в какви условия работи тази фирма и как се справя. Тази мярка е само прах в очите на хората. И сигнал към всички които са се намърдали на топла държавна службица - поддържайте ни а ние ще се погрижим за вас (малко).