6

Анонимен

преди 10 години

Давайте им масово статут на бежанци, за да ходят в другите европейски държави! Тогава ЕС ще се стресне и ще отпусне помощи за лагери и издръжка.

5

Анонимен

преди 10 години

Доскоро премиерът се изказваше, че можем да приеме 5 хиляди души бежанци. Сега са над 6 хиляди. Определете една разумна граница, след която ще затворите границата!

4

Анонимен

преди 10 години

Единствената заплаха за България са Болен Лидеров и тапурите около него !

3

Анонимен

преди 10 години

бежанците са и потенциялна работна ръка,трябва само правилна политика. Стига сте правили гета ! След време няма да можете по никъкав начин да ги премахнете ! По бързата процедура им разглеждайте делата и ги разселвайте по общините,това е единственото разумно решение.Това не са номади и диваци ,като нашите ***,ориенталци да,но има шанс да ги интегрираме лесно и претопим,поне техните деца,мислете логично !

2

Анонимен

преди 10 години

Бежанците са колкото половин стадион (ако не и по-малко), а всички ги обавиха за Световното Зло. Какво лицемерие...Един български политик е 100 пъти по-вреден за България от 1000 сириъски бежанци.

1

Анонимен

преди 10 години

Само се разходи пеша от халите до бул,Ботев или Овча купел, Враждебна,Военна рампа...и тогава кажи,че *** не са никаква опасност .***