84

222

преди 10 години

А цялата група?

83

222

преди 10 години

До съдникТи как би осъдил такъв човек?

82

Ив

преди 10 години

Най-много се терзаят агенти на ДС от средите на управляващите, които само мислят каква корупционна схема да измислят, че да им се размине и този път. Ха дано, ама няма как!

81

222

преди 10 години

И най интересното е че ако му кажеш нещо на някое човече от тази група,то ще ти изнесе лекция по демокрация и толерантност

80

222

преди 10 години

До съдникАко е един човек,е лесно.А ако е една достатъчно голяма група хора.Ако тази лидерите на тази група са били за затвор,но по логиката че никой не влиза в затвора ако прецени че няма кой да го вкара то тези лидери остават на свобода.Ако не само остават на свобода ,но и продължават да лидерстват използвайки хората на които са им промили мозъчетата.И така имаме мултиабсурд:вместо в панделата на свободане само е на свобода ,но и оправляване само управлява но и парички има???????????

79

Анонимен

преди 10 години

До Б.Б.Б.Б.Б.Б.> Кой е Б.Б. ? *** Бъпроса ;)А пък ако е (както в тефтерчето) комбинацията "да се удари" по поръчка на Б.Б., Ц.Ц. и И.Ф. - става съвсем *** Простия Въпрос.

78

къри

преди 10 години

Кой е Б.Б. от тефтерчето?, запита Местан-Баба ти -отговарям аз ! Ти не знаеш ли ?

77

съдник

преди 10 години

Bonis nocet, qui malis parcit!

76

съдник

преди 10 години

До АнонименКак ще решаваме е наш въпрос, виждам, че първо за грешния начин на решаване сте се сетил, а можеше да помислите първо за правилния!

75

съдник

преди 10 години

До 222Без бой, когато един човек не иска да е член на една общност или иска само да и вреди, то общността може да го прогони, насилие не е нужно, в повечето случаи, но понякога е неизбежно, уви!

74

Анонимен

преди 10 години

До съдникЗащо пък да не решаваме на кой ни отърва и да го лишаваме от гражданство. То в историята има прецеденти: Хитлер направи това с Айнщайн а Брежнев със Сахаров

73

222

преди 10 години

До съдникА също така да бъдат бити с пръчка публично тези които симулират дейност и правят евтини популистки ефекти.Тези които много почват да разбират от демокрация от момента в който си загубват мускулчето.Демокрация и толерантност е любимата думичка на политическите лекетаНАЛИ !!!!

72

thegbc

преди 10 години

ДПС няма право да говори ..камоли да е в парламетна ...това го има само в България! Анти национално движение да бъде допуснато в парламента.. и да задава такива въпроси ?!?!?! Това го няяма никаде!!!!!!!!!!!!! Махайте се от тази държава продажници гадни !!!!!!!!!!!!!!!!

71

съдник

преди 10 години

До АнонименНито повече лудници, нито повече затвори са необходими на България, необходимо е да се въведе наказание отнема на гражданството и прогонване от страната за такива, които осъществяват антибългарска дейност и политика, такива които вредят предумишлено на обществения интерес, както и такива които сеят омраза към сънародниците се по политически, икономически или друг признак. Мисля, че ще си намериш мястото измежду тези, не ти трябва лудница, защото не си луд, а просто си покварен.

70

Анонимен

преди 10 години

А Р.Овч КОГА

69

Анонимен

преди 10 години

Когато падне това правителство и има нови избори които ГЕРБ ще спечели задача 1 трябва дабъде да се построят колкото може повече психиатрии защото гледам че ще има доста клиенти!

68

съдник

преди 10 години

До АнонименКато не става с провокации, го обърнахте на кандърми и молби, а?!Като БСП си подаде оставката, т.е. вероятно искате да кажете, когато Орешарски подаде оставката на МС, то после какво? Предсрочни избори, без бюджет, служебен кабинет на Плевнелиев без програма, избори и вместо АТАКА, в НС ще влезе примерно Реформаторския блок, БСП и ДПС съставят правителство и какво?! Или БСП и ГЕРБ се гушват и дружно почват да ни управляват?! Или ГЕРБ пак е първа политическа сила и реформаторите към

67

Анонимен

преди 10 години

Нека БСП покаже един път в историята си чест и достойнство и си подаде оставката

66

Много е трудно да се

преди 10 години

Аз съм. Това е кодираното ми име. Нещастници!

65

съдник

преди 10 години

До гуньоИ на мен ми писна от провокатори като теб "гуньо", ама демокрация - трябва да търпим ...