75

fen

преди 10 години

Абе, свалили му тениската, ама скоро играчите ше са повече от феновете и тогава да видим дали ще смеят да критикуват синьото ръководства, ахмааааа .... :))))))

74

Анонимен

преди 10 години

Другия път го скъсайте от любов .Голям левскар се извъди мършата му с ***.Свалете му панталонките и секс пред камерата!

73

Анонимен

преди 10 години

Дамм...подуенските наркомани как се смееха на ЦСКА в началото на сезона заради финансовите проблеми. Бързо ги върнаха в реалността говедата. Пълен говежди фарс и битка за оцеляване в А-група в юбилейната година. Цяла България ви се смее! Наркомани на всяка власт.

72

Реален цесекар

преди 10 години

Ако бях левскар щеше да ме е срам от поведението на тези комплексари. Сега ме е срам, че в България има толкова ограничени и задръстени младежи.СРАМ! (но не за отбора, защото там работят правилно, а за тези, които направиха това)

71

Слави

преди 10 години

Срам ме е. Срамно е за Левски. Ето заради такива простотии, вече не се интересувам от посещаване на български мачове. Точно заради такива хора, които ходят преди мачовете на групи и ме наричат "***", просто защото сме се разминали на улицата. Точно заради такива простотии, Левски ще губи фенове и ще играят на 100 човека публика. И това време идва, а нека после някой да ми обяснява, че българския футбол е общественозначимо събитие.

70

Анонимен

преди 10 години

Тоя Петев така се *** че ако го бяха накарали да * щеше да го направи.Какъв трябва да си след тая изгъзица да останеш треньор и да обявиш че симпатизираш на Левски .Сигурно му го туриха в коридора и му хареса затова остава. Такъв *** не бях виждал!

69

левски

преди 10 години

евала НАСКО, евала ИВО!

68

КЗЛ

преди 10 години

Този с качулката какъв е *** само...както повечето фенчета на отбора на ДПС - Лефска Подуенска. А иначе ви молим да не обиждайте повече българите като ползвате думите "българин" и "левскар" в едно и също изречение. Цяла бяла България мрази тази наркоманска, душевно бедна, примитивна, маймунска и хомосексуална *** с бръснатите крака от махалата Герена. Смятайте за какво става въпрос щом самият им идол Сираков призна днес, че ЛЕФСКИ Е СРАМ ЗА ИМЕТО НА АПОСТОЛА!!!! Закривай и преимнувай!!!

67

Анонимен

преди 10 години

Отбора на народа - ръководен от ДОНОСНИЦИ и хора дето САМО келепира им е в акъла, как така бай *** не се усети че не можеш да сложиш чорбар за треньор на Левски, както и обратното, както и буфер да бъде треньор на Ботев, както Гуардиола на Реал, както и сър Алекс на Ливърпул, мога и още да изброявам, но НЯМА СМИСЪЛ,защото това е КАПАЦИТЕТА на доносника Батков, къде другаде по света ПРЕЗИДЕНТИ анализират играта на отбора пред медиите, само Венци, ДОМУСЧИЕВ И БАТКОВ се изживяват както треньори.

66

Анонимен

преди 10 години

Ето заради такива постъпки ви казват *** .*** сте били, *** сте и *** ще си останете завинаги !!!

65

Анонимен

преди 10 години

закривай калъфкаджийте те са срам за България

64

ФАШИСТ

преди 10 години

софийските отборчета са така , с манталитет на пещерни диваци , то и играта им е дивашка :)))))) . софета , вземете пример от " Лудогорец "Разград , " Ботев " Пловдив и " Литекс " Ловеч !!!

63

Анонимен

преди 10 години

Срам ме е от нашите така наречени фенове!!

62

Мунчо

преди 10 години

Ама не разбрах защо са го съблекли.... Да не би....???? ааа...... малеее ... голем срам...... Ама само са го съблекли .. или .... ама и туй било групово казват.......

61

Готина левскарка.

преди 10 години

Нашият футбол наистина е цирк, но никой няма право така да действа като някакви неандерталци! Сега Петев може да ги осъди и дано го направи.

60

varg

преди 10 години

До Готина левскарка.Нито те нито аз сме наркомани.нямат право шепа хора да се подиграват с публика,която отива да гледа футбол,а не цирк.

59

Готина левскарка.

преди 10 години

До варг. Ами как няма да ги подкрепяш, нали си същият наркоман като тях. По снимката ти личи какъв си злетак. Нищо чудно, че си изкарал много тежка казарма.

58

славист

преди 10 години

СМЕШЕН ОТБОР, СМЕШНИ ФЕНОВЕ,СМЕШНО РЪКОВОДСТВО!!!!

57

ни съ знай

преди 10 години

Някои си позволяват да малтретират и унизяват премиера на държавата, та защо да не направят същото с някакъв си там треньор...

56

varg

преди 10 години

Подкрепям напълно действията на тези фенове.В Шумен имаме два отбора,но и двата са наникъде.Точно защото в Шумен няма такива фенове.