110

Анонимен

преди 10 години

Извод:Проблема е в племето и в расата, а не в религията!

109

ганг

преди 10 години

Всъщност проблема е, че на всеки бежанец се дават по 1100 лева (нещо което малко хора в България могат да си позволят... говоря за градовете в провинцията, а не в Столицата)Иначе Волжка България в била мюсюлманска държава. И до ден днешен потомците и са там и се наричат българи. Българи, ама мюсюлмани. Религиите в миналото са били налагани с цел въвличане в общи пазари. То и ние сме били тенгристи, ама лапаме пиш*ата на тогавашната мода "християнството", щото тогава такива са били наоколо.

108

Анонимен

преди 10 години

Недейта така, нека дойдат сирииците тук, заедно с ромите и турците може да направят нещо от тая територия. На вас за какво ви е България? Ние нищо не успяхме да направим от нея, може те да успеят. Нека не се залъгваме - и без това свестни българи в България почти не са останали, който го е бивало вече не е в родината с много малки изключения. Наричате ги ***, че имали по 10 деца и не се грижели за тях, само че след 100 години те още ще са тук, а нас няма да ни има. Големи сме мозъци, няма що!

107

wc

преди 10 години

vkaraite tam i politicite

106

bg

преди 10 години

do anti-na tazi podpiska bejancite da se podpishat 4e iskat Saudi Arabel I turcia da budat zali4eni ot liceto na Zemjata s atomni bombi(ruski ili nekakvi drugi,bez zna4enie).

105

bg

преди 10 години

Kaltin ni predostavi prekrasna I iz4erpatelna novena,kratko I jasno.V Bibliata pishe 4e Gospod 4e spasi 144 hiljadi evrei,ostanalite 13 miliona 4e iztrebi,zashtoto sa sataninski pluhove,koito ne mogat da razpoznaat Mesiata si.

104

НЕ на партиите

преди 10 години

Президентката Росица Плевнелиева не виждал защо трябва да се свиква Съвета за сигурност по въпроса за бежанците !!! Както винаги този *** говори много без да казва нищо...

103

absurd

преди 10 години

Ето в такава ситуация става очевидна антинародната същност на така наречената "демокрация": населението (справка тук пишещите) в огромното си болшинство са против това което правят демократично избраните (това включва 3те големи партии БСП ГЕРБ ДПС) но не може да направи НИЩО, безсилно е. Ако имаше народовластие в България, а не демокрация този проблем просто нямаше да го има. Сега хората не могат да свикат дори един референдум - не е по правилата.

102

Джедай Мастър

преди 10 години

Червените *** ако няма какво да откраднат стават изключително демотивирани да свършат каквото и да е.

101

безумци

преди 10 години

Започна голямото грабене покрай ваксинациите на децата бежанци.Пращат екипи,които се връщата без да сложат и ваксина,защото няма преводач,после я да ми каже министърката как се ваксинира дете,на което не се знае има ли ваксинации и какви са те.Ваксините били само за легалните емигранти,ама ние като пълни *** ще ваксинираме всички.Картината е-някой получава пари за нещо,което няма как да стане ,парите ще са много,а ние плащаме,някой на висок пост краде.

100

ss

преди 10 години

"В една зверилница, толерантност означава смърт." Николай Хайтов

99

Мистър Х

преди 10 години

имам едно предложение - грабвайте автоматие и към ОВча купел -. Пък и пистолети с по 6 патрона д вземеме, всеки с по 6 патрона, знаете ли колок бъроз ще приключим с тия гадове

98

detelina

преди 10 години

Така е, някой отново си напълни джоба и банковата сметка, а народа да му мисли.Абе, тези наши управници колко стомаха имат!?Не се ли наядоха вече?!ПАЗИ БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ-ЧЕ И НАШИТЕ УПРАВНИЦИ!

97

Бясна

преди 10 години

Направо съм бясна! Бясна съм на нашите управници, които за пореден път ни поставиха в надупена и оголена поза, без по никакъв начин да помислят за последствията. Колкото и човек да е човечен и толерантен, неминуемо пословичното българско търпение към наплива от бежанци ще свърши. Идва зима, студове, тикя хора като побеснеят от студ и от глад представяте ли си какво ще стане?! Как не ги е срам нашите дупедавци да не направят поне едно нещо като хората!

96

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 10 години

В БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ СОФИЯНЦИ(АВТЕНТИЧНИТЕ),ЩЕ СЕ ОКАЖАТ БЕЖАНЦИ...!!!

95

MiB

преди 10 години

ГЕРБ са виновни, как може да не приемат закон докато са били на власт, с който да се затвори границата с Турция при наплив на емигранти... Оставка на Орешарски...

94

в

преди 10 години

аз едно нещо не разбирам, голяма час от тук пишещите сме на едно мнение ,затваряне на границата и тая *** които са тук и наи вече тези които не са сирийци а те са половината да ги гонят от бг.и да не ни говорят че идващите били образовани и щели да помагат, глупости тук идват хора от кол и въже. затова трябва да се организираме и да има масови протести из цялата страна против това нашествие, тия ще ни запалят държавата ако продължаваме да сме толерантни, с тая цел ги изпращат тук

93

Иво

преди 10 години

Абе хора дайте верно да направим нещо не ми се живее заедно с ***, пакистанци, араби и всякаквя *** от Африка? ? ? Политиците ни ебавват майката на държавата и ако не ги спрем сега ще сажъляваме много скоро!

92

идея

преди 10 години

Цялото правителство и всички депутати да дарят по една брутна заплата за всички черни африканци и бедстващи сирийци,които изхвърлят помощите,изразяващи се в изпрани ,но употребявани дрехи.Никой не пита дали ги искаме и никой не обясни защо заедно със сирийците се наводнихме с чернолилави ***,афганистанци ,пакистанци,които трайно завладяха центъра на София и докога ще заемат надупена поза към хамериканците и началниците от ЕС.Всеки политик с африканче в дома си

91

Анонимен

преди 10 години

единият е водещ на предаване в нюс7