83

Северна корея

преди 10 години

Злобейте не наядени kомунистически ***!! ХРАНИЛКАТА СВЪРШИ!! Вървете в СЕВЕРНА КОРЕЯ!!! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЧЕ САМО В БЪЛГАРИЯ НЕ БЕ РАЗТУРЕНА БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИУРНОСТ ????? БИВШИТЕ КОМУНИСТИ СИ ПОСТРОИХА ХОТЕЛИ ПРИВАТИЗИРАХА ЗАВОДИ А ТЕХНИТЕ ДЕЦА СИ ЖИВУРКАТ........КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ФАМИЛИИТЕ ГЕРГОВИ, БАНЕВИ, ДОЙНОВИ, СТАНИШЕВИ, ГИГОВИ,ПЪРВАНОВИ,ПРЪМОВИ...........ЗАВЗЕЛИ СА ОСНОВНИ ХАПКИ В ИКОНОМИКАТА..... КОЙТО РЕВЕ ДА ПИТА ТЯХ КАДЕ ИЗНЕСОХА ИЛИ ЗЯДОХА ВАШИТЕ ПАРИ

82

Jerry

преди 10 години

Май много ви се иска виденова зима, но няма да ви огрее. *** вече не са в играта, така че няма да има глад и хиперинфлация. Ще можете спокойно да пътувате в чужбина за коледните и новогодишните празници, така както сте си го запланували още преди месеци.

81

Анонимен

преди 10 години

До asd. Последното изречение в извержението Ви, asd, е цинизъм и очакване смъртта на хора, работили, внасяли социални осигуровки и за свое нещастие остарели. Щом умрат, животът ще бъде добър!? Защо не им спретнете една масова евтаназия на "***"-пенсионери!

80

Анонимен

преди 10 години

Тез двамата не казват нищо ново. Те просто цитират политиците в САЩ от последните дни. Само заместват Обама с Орешарски. И там популистки действия и там нови кредити за да функционира икономиката и държавата. Но там са с едни гърди напред-пратиха 40% държавни служители *** в неплатен отпуск.

79

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 88В учебниците по история ще пише за правителството на Костов като едно от най-успешните правителства на прехода. Ами какво да правим 88, знаеш, че историята се пише от *** за ***.

78

Анонимен

преди 10 години

До asd. Очевадно Мишо Шамара и подобните му са в пенсионна възраст

77

Анонимен

преди 10 години

знаех си че това правителство е много по-добро от виденовото, трябваше му само 100 дни за да ни фалира

76

Анонимен

преди 10 години

До asd ***, баща ти или бабите/дядовците ти - пенсионери за кого гласуват. Ако вменяваш глобална вина на хората в пенсионна възраст, въведи поне роднините си в "правата вяра". Приятелите ти могат да сторят същото.

75

Анонимен

преди 10 години

Тези от РФ съвсем изперкаха горките. Кот говорят глупости поне да проверят някои неща че ми става жал за тях. Истината е, че Жан срещу минимални заеми върна 2,7 млрд длр. дълг. Това горе-долу направи и Станишев. Всъщност след 90та заеми вземаха правителствата на само правителствата на Софиянсски, Костов, бай Симо и Боко.

74

Анонимен

преди 10 години

Дали ще виденова или друга кризата е изключително здравословна. Не може с години да плюскаш кредити, да чакаш на държавната хранилка за заплати или поръчки и да не станеш 200 кила. Всеки доктор ще ти каже, че трябва да спреш с плюскането и да увеличиш физическите натоварвания за да оцелееш.

73

Анонимен

преди 10 години

Това за майката на всички кризи го каза Волкер, дано знаете кой е пък тоя ;-).youtube/watch?v=0sLBasaM5LA Ето ви го и на руски, да ви е по лесно ;-).youtube/watch?v=9pdDrI9KR9E

72

Анонимен

преди 10 години

Но за да схванете игричката, би следвало да разбирате кредитните пари на банките, "законовите" пари на държавата, и какво става когато кредитните стават "законови" и евентуално поведението на реалния кеш - златото и среброто ;-). При ди-левъридж на световната система няма как да има хиперинфлация от "Виденов" тип ;-). Това не означава, че ще е по лесно. youtube/watch?v=jttutaPe53A

71

Злопаметна

преди 10 години

До Няма нужда 73И те ся ако се мислят че точно Гея, Бея и Фюрера ще оправят нещата, значи са още по-*** и от животните в романа "Фермата" от същия автор:-))))))))))

70

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!!!

69

Няма нужда

преди 10 години

До ЗлопаметнаНяма защо да четат Оруел, защото последните четири години герберите ни го разиграха на живо!

68

ГГ

преди 10 години

Сега този доносник на ДС, нека да не лъже така нагло. От гласувания заем от 1 млр. бе взет първоначален заем от 300 млн и сега се взимат останалите 700 млн. После нека си припомни, той каква функция имаше в БНБ и това, че е един от основните далавераджий причинили краха на банковата система по това време. Да не говорим, за близкото му приятелче Софиянски и съвместните им далавери. Защо не каже с какво се прехранва сега, кой го издържа и му е господар.

67

Анонимен

преди 10 години

Искам да кажа на всички които са гасували за Дпс и Бсп....да ви е.а май.ите ***!!!

66

asd

преди 10 години

Накратко, в България има 2.4 млн. пенсионери. Половината гласуват за БСП защото при БКП е било по-добре. А за тях БКП и БСП е едно и също. Това са много гласове. Като им дадът по 50 лв. за Коледа, започват да ги боготворят. Не осъзнават, че умишлено ги държат бедни, за да ги контролират с такива подаяния. Глупави са. Не мислят, така са свикнали да живеят, партията хранилка да им осигурява всичко. Докато не си отидат по естествен път, няма да се отървем от БСП.

65

Анонимен

преди 10 години

"Виденовата зима" е като есен в сравнение с това което иде да се случи. Но "икономистите" в България не "прогнозират" а следват, защото първото носи риск, а второто винаги ги нарежда на опашката по разбиране. Когато "икономистите" ви кажат, че деня е слъчнчев вижте да не е пълнолуние ;-). Та това е кризата на кризите, един път на 3-400 години !!!"Виденовата зима" даде началото на кредитната експанзия. Кредитни карти при Виденов имаше ли ;-)?Костов ги отпуши, а вие го имате за "светец".

64

мираж

преди 10 години

Аз имам нова работа от новите 250000 работни места.Стартово започнах на 2500лв,но ми обещават 5000лв.Татко вече получава по 1500лв пенсия и обиколи половината свят за два месеца.Преди плащах 100лв ток,а сега енергото ми плаща по 100лв всеки месец.Само че като се събудих и видях,че съм се напикал и съм забравил включен телевизора,от който се лееха мантрите на моята сексбогиня Майчето.