22

Анонимен

преди 10 години

Ще умра от смях ако след десетина годинки любимците на тоя БХК демократично думнат седалището им в София щот са решили,че алах това им е казал... Както и да е де то е ясно,че всичко е заради пари.Те са причината защо тази организация съществува,както и защо изобщо на тоя свят съществуват онеправдани,малцинства ,бежанци и тн.. Заради парите и тяхното придобиване.

21

аре бегай

преди 10 години

До бъдинТочно пък бай ти тошо е бил най-гъст с такива мингияни навремето... д*ба и простия ни народ!

20

пешо

преди 10 години

Ами що не приемат християнството......Ама по-добре им е ние да сме мюсюлмани ...

19

Валентин

преди 10 години

Бе няма ли ка на тая организация БХК да им се забрани да действат в България, от тях само злини. Обзалагам се, че някой техен представител специално е отишъл до някой сирийски нелегален и му е предложил сделка да съдят па барем отберат някой лев. Нищо, така поне и на наивниците става ясно каква змия си пъхаме в пазвата с тия нелегалници.

18

glarus 3

преди 10 години

тези *** от юруш имаха УНИКАЛНАТА възможност,да обезпечат присъствието си във властта с добрите идеи/прилапани от някой ИСТИНСКИ българи/ преди да се продадат на местан и шеф.нямаше как да не се съобразят с тяхните искания,а вместо това те,се правят на умрели кифли и си лаят по някаква неизвестна кабеларка вместо да ударят по масата в парламента!!!!явно България не е важна,колкото милионите за сайдера.***.ще се осъзнаем чак,когато си загубим къщичката явно.

17

ha ha

преди 10 години

кога дойдоха, кога научиха езика, че и щяли дела да завеждат, ако може и в Старсбург, та да вземат някои лев за благодарност. Взеки има права, само българите имат задължения, скапана работа.

16

ХА ХА ХА

преди 10 години

До ХАСАНабе то и за твоя дирник същото се говори АМА .......................

15

РАД

преди 10 години

До Made in VarnaНе са виновни бежанците, а управляващите, които се оказаха по бели *** и не успяха да защитят интересите на българските граждани!Докато бяха заети да "овладяват" силови структури и министерства и да назначават навсякъде свои послушковци, не видях задаващия се проблем с бежанците! А може би това е било целта-да се намери повод да се сложи техен човек и в тая структура!

14

Анонимен

преди 10 години

А кога ще бъдат съдени БХК за престъпленията срещу българския етнос и антинационалните си действия?

13

ХА ХА ХА

преди 10 години

Майка, която уби сина си през 2010 година заради това, че не е успял да наизусти Корана, е осъдена на 17 години затвор, пише Дейли мейл. 33-годишната Сара Ийг била седемгодишния си син Ясийн до смърт, след което изгоряла и тялото му, за да прикрие всякаки улики. Вчера жената припадна, след като чу присъдата за убийството на малолетно дете тя ще прекара минимум 17 години в затвора

12

бъдин

преди 10 години

Бай Тошо, къде си да видиш как мингияни живеят в сгради построени от теб!!!

11

Made in Varna

преди 10 години

Още дошли - недошли и ще ни съдят! А представете си какво ни чака занапред с тия неблагодарници!..

10

ХАСАН

преди 10 години

Говори се, че АМЕТ Доган е разпорил *** на Волен Сидеров и той не се е сдържал и неволно разтоварвал товара навсякъде като самосвал ЗИЛ 121.

9

край

преди 10 години

всеки който говори за "бежанци" е национален предател. В турция няма военен конфликт защо нашите власти ги пускат на територията на Р България. По правилата на международното право бежанците от конфликт остават на територията на първата сигурна страна там се обгрижват от международните организации и след края на конфликта се връщат в държавата чиито граждани са. Никоя друга държава не е длъжна да ги приема. Съд за националните предатели които напълниха България с нелегални имигранти.

8

РАД

преди 10 години

До АнонименДо 4:Ами такива си ги избрахте сегашните - да се помайват и почесват като става дума за "пълнене на хладилник" и за вземане на мерки за изстрадалия народ, а инак да действат много бързо като трябва да назначат свои послушковци, за да усвояват средствата от ЕС.Ха, да ви е честита и политиката с бежанците. Спаха, спаха толкова време, вместо да се подготвят и сега всеки друг им е крив, ама не и правителството без топки

7

Анонимен

преди 10 години

Много бързо се окопитиха какво да правят в чуждата страна. Или някой ги подучи? Или някой ги накара?

6

Чудо

преди 10 години

Уж са против мюсулманите, а в парламента са заедно.Какви ибрици са тези от атака;

5

ХА ХА ХА

преди 10 години

ТОВА СА те Афганистан за момичетата, обещани за съпруги на далечен роднина, дори да са едва на 9 години, смъртта често пъти е единственият изход, защото само с един краен жест брачният договор може да бъде обявен за невалиден. Това бе добре известно на 18-годишната Насрин от провинция Кундуз, която през декември взе една ловна пушка и се застреля, пише в. "Кориере дела ***".Насрин не е единственият пример. 17-годишната Фатима от Кабул опита да направи същото преди няколко месеца, но при нея нещата се развиха по-зле. Тя о

4

Анонимен

преди 10 години

Тя жената напълно правилно се е изказала за тях, но ние сме потърпевши отново.Значи за тях може да се търсят решения за решаването на проблемите им, а за нас средния.Ще седя вкъщи и ще си гледам празния хладилник и то на студено зимата, а тея ще го поят и хранят на топличко от нашите данъци?Няма такава държава в която народа да е гладен и да мизерува, а чужденците да ги хранят и поят безплатно!

3

ХА ХА ХА

преди 10 години

като не им изнася малш в *** от която са дошли