18

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКИ ПРОУЧВАНИЯ СОЧАТ СЪЩОТО- ОТ 3 ДО 5 % ПРЕДНИНА ЗА БСП.ЛОГИЧНИЯТ ВЪПРОС Е- ЗАЩО НЕ ИСКАТ НОВИ ИЗБОРИ.ЛОГИЧНИЯТ ОТГОВОР- ЗАЩОТО ОЩЕ ЕДНО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА 3 МЕСЕЦА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ ВЪРНЕ БЪЛГАРИЯ В ЕРАТА НА БОЙКО.И ТОЧНО СЕГА - ПРЕДСТОЯЩИ ДОГОВОРИ С ЕС ЗА ЕВРОПАРИТЕ И НЕОБХОДИМИТЕ ПРОМЕНИ В ЗОП И ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН ДА НЯМАМЕ ЗАКОНОДАТЕЛЕН ОРГАН- НС, Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

17

www

преди 10 години

НЯМА ДРУГА ТАКАВА *** НАЦИЯ - ГЕРБ БЕШЕ СВАЛЕН С ПРОТЕСТИ ПРОТЕСТИРАМЕ И ПРОТИВ БСП И АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА - ПРОСТОТИЯ ИЛИ ТЪПОТИЯ ...

16

АНТИМУТРА

преди 10 години

Поредното измислено проучване!!!Ако приемем, че е вярно то значи имаме 47% от основните 3 партий! А другите 53% от гласувалите за кого ще са!!!! 53% за партии които няма да влязат в парламента няма да отидат!!!Аман от измислени проучвания!!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Дайте процента на гласуващите овце, това е важното, а не кой точно клон на мафията ще подкрепят

14

Hitler

преди 10 години

БСП хванаха статистически институт. Вече не трябва да се вярва на никой освен на собствените ВИ родители всички друго ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ!!!!

13

varg

преди 10 години

Аз дълбоко се съмнявам,че герб ще влязат в следващият парламент.За затвора обаче те са твърдо на 1 място.

12

Мари

преди 10 години

Не знам дали резултатите от анкетата са точни,но знам ,че не искам тези да управляват България!И колкото по-бързо подадат оставка толкова по-добре!Но са нагли ,все са им малко парите!!!

11

сещате ли се

преди 10 години

Едно знам - за 60 дни ''контрапротеси'' не видях повече от 200 души пред НДК, половината от които ''организатори''.......Сещате ли се как спечелиха 27 % на изборите с таз смешна подкрепа ?

10

уточнител

преди 10 години

Другарят Асланов от въпросната агенция е доведен брат на съсело и член на ВПС на столетната шайка....така че - За бога ,братя, НЕ им вЕрвайте !

9

megi 55

преди 10 години

до Анонимен 4Стига се излага да ходиш от сайт в сайт и да пишеш глупости!И слепите и глухите разбраха,че си платен продажник! Да знаеш,че тези пари,които получаваш няма да ги похарчиш за добро!Такива като теб рано или късно Бог ги наказва! Ако имаш деца се замисли още по вече,струва ли си???

8

Богдан

преди 10 години

При такива прогнози Сидеров няма как да си отреже златния клон на който е кацнал при Орешарски..значи с вариант "Б" няма да се разминем и този път!

7

Анонимен

преди 10 години

"Не се полъгвайте, че тези, които държат парите, държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка..."Басил Левски

6

Подават си топката

преди 10 години

Всяко изказване на индивида Бойко води до естествената реакция на нормалните хора, които си казват: ще гласуваме за БСП при най-малката възможност мутрите да ни грабят и срамят отново. Та така, Станишев сигурно плаща на Борисов да говори всеки ден. Това си е реклама за БСП - щом такъв *** ги плюе с език на таксиметров шофьор, то това сие е ОК. От друга страна явната зависимост на Станишев от същите олигарси кара част от свикналите да лапат неграмотни полу-човеци, а именно гербераси, да

5

Анонимен

преди 10 години

Трябва да си яко малумен за да гласуваш за провалили се партии като бсп и герб.

4

Анонимен

преди 10 години

А бре,вие не разбрахте ли,че НЕискаме престъпници да "управляват" и съсипват родината ни! *** гнусни! СТИГА С ТЕЗИ ЛЪЖЛИВИ социалистиЧески ИЗМИШЛьОТИНИ! Станахте за смях пред света! ***! ОСТАВКА!

3

Анонимен

преди 10 години

Тия червени се чудят как да ни излъжат,за да НЯМА избори скоро...*** червена ***! Национални предатели! Червена ,крадлива мафия! ОСТАВКА! АНАТЕМА!

2

Няма нормален...

преди 10 години

...човек. който би гласувал за Бойко Борисов!

1

ludio

преди 10 години

остана ли човек, който да вярва на тези измислени агенции ?!?