46

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 45Банката ще фалира! да ама ни кой не иска банката да фалирва,нито бенифициента нито банката има интерес бизнесмена да фалира.Това го правят само корумпираните банкерски служители и си служат с не банкерси прийоми.

45

Der

преди 10 години

Убийството си е убийство, човека трябва да си понесе наказанието, нищо не го оправдава. Планирал го е хладнокръвно и 3 пъти е ходил да обмисля убийството на място, това е предумишлено убийство, няма оправдание за подобно тежко престъпление.Институциите не са виновни, че човекът не е ръководил успешно бизнеса си, всеки сам си носи последствията. Много е идиотско да обвиниш банката че не искала да ти даде кредит, щото си бил затънал до шия в заеми.

44

Петър

преди 10 години

До ВъзмутенПримерът с Хитлер е уместен, защото показва че когато някой е притиснат в ъгъла това може да доведе до война. Българите ги мачкат по всички направления - банки, *** престъпления, липса на здравеопазване, и т.н и т.н - въпрос на време е да се появи някой Хитлер и те да му повярват. В лошия смисъл на думата. За радост засега появилите се са някакви псевдохилтеровци като Сидеров, но появи ли се някой истински, на който хората да му повярват, ще стане страшно. Истински страшно.

43

Анонимен

преди 10 години

ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ИЗБИЕМ ПЪРВО 240, А ПОСЛЕ ДА ВЛЕЗЕМ В БАНКИТЕ, ПРОКУРАТУРАТА И СЪДИЛИЩАТА С КОЙТО КАКВОТО ИМА - НОЖ, БРАДВА, ПИСТОЛЕТ

42

Анонимен

преди 10 години

Radvam se che ne e posegnal na sebe si...Balgarinat e umen i znae nepravdata! Kogato se davat zaemi triabva da se raboti zaedno s poluchatelia da se znae za vsichki "+" i "-"....a ne bankite da si igraiat svoiata bezgrabnachna igra...BG se nujdae ot JIVI GEROI!!!!!!

41

daa

преди 10 години

Kogato darjavata ia niama trqbva da vzemem orujia i nie da si napravim darjava..po dobre otkolkoto da se samoubie ..naroda shte spre da se samoubiva i shte stane losho za vsichki i bankeri i politici

40

уеи

преди 10 години

Институциите са не адекватни!!!Човека се е предал сам,а прокуратурата пледира:Наблюдаващият прокурор Йорданка Дачева поиска постоянен арест, като мотивира това с високата обществена опасност на престъплението. Тя определи поведението на Симеонов като отличаващо се с дързост и жестокост. Според нея има опасност той да се укрие или да напусне страната. В съдебната зала Симеонов се опита да разкаже какво се е случило сбизнеса му, но съдията го прекъсна, обяснявайки, че това не е предмет на делото

39

Yonex

преди 10 години

Не оправдавам постъпката, но тя е следствие на абсолютната незаинтересованост на институциите да си вършат работата. Ако прокуратурата беше работила по сигнала със същото усърдие, с което работи по политически поръчки, сега жената щеше да бъде жива и здрава в сливенския затвор.

38

Анонимен

преди 10 години

До СалахадинМай на изагсени фарове го даваш. Под колко ника пишеш фарче?

37

Анонимен

преди 10 години

Който някога е учил предприемачество знае .... пари от банката взимаш само за много кратък срок и ги връщаш веднага (просто за кеша). Много тъпо е измислено с тези евро пари .. получаваш ги ако сам си финансираш бизенса - как ... ми със заем (робство). Много лесно потребителите(ние) на уникредит булбанк може да се справим с тази банка. Изтеглете си парите за срок от няколко месеца. Пък тези с кедитите да се забавят с плащането. Ще фалират точно на секундата. Dnesbg ... губите ме като читател :)

36

бъдин

преди 10 години

Подавал е жалби, резултат:Глас в пустиня!Сега ще го чуят, но за съжаление в БГ-всяко чудо за три дни!!!

35

kuki

преди 10 години

Aloo vestnik-AT ....BRUTALNO MOGE SAMO DA BADE IZNUDVANETO ZA PROEKTI PO LITCENZ NA EC ........prende??? VECHE 23 GODINI JIVOTA V BG E BRUTALEN BLAGODARENIE NA VSICHKI RAZNOTCEVETNI KOMUNISTI edno brutalno ubiistvo e SAMO POSLEDSTVIE !!! NE NA PARTIITE!!!!!!

34

pl__amen

преди 10 години

До Derглупако,ти ли имаш 1.5 милиона лева в банка и знаеш ли колко лоши кредити са отпуснали от 1997 до днес. 9.9 милиарда лева са не обслужваните кредити в българия и точно с тези 1.5милиона ще решим проблемите си?първо научи как се банкира в българия! как се банкира с частичен резерв и какво означава 1/10 и тогава пиши глупостите си за оценка на риска!

33

Стаматов

преди 10 години

Браво на човека! Да бъде веднага освободен и награден, затова че ни е освободил от особено опасен бесен звяр. Корумпираните чудовища не са хора и трябва да бъдат изтребвани!

32

Справедлив

преди 10 години

До това води безхаберието на институциите.Получила си го е една от рекетьорките.Правосъдието в действие на улицата, г-да от Протурата .Иначе броим бюлетини по заповед на политици, пък гражданина кучета го яли.Пропуснал е една бройка от вас да прати на оня свят за да има правда.

31

Салахадин

преди 10 години

Любомир Симеонов,един достоен българин.Радвам се,че все още борбения и воински български дух е жив!!!А за бездушните банкери продали си душата за 2 сребърника....всички при Йовчева!!

30

ivo

преди 10 години

susipaha my jivota na 4oveka

29

Анонимен

преди 10 години

Да беше земал поне още 10-20 банкер-корумпатори. Иначе един честен човек си преебава живота само с един фраг. Като ше си слага главата в торбата - ЗЕМИ ЗЕМИ ЗЕМИИИИИ като филма ASSAULT ON WALLSTREET - с Доминик Пърсел

28

Знаещ

преди 10 години

Това да е ОБЕЦА за всички директорчета из малките банкови клонове в страната, които си позволяват да рекетират хората като им пробутват фирми и свързани лица. СПАЗВАЙТЕ БЪЛГАРСКИТЕ И МОРАЛНИТЕ ЗАКОНИ - щото във всеки притиснат българин дебне един симеонов!

27

wer

преди 10 години

До Der,Проектите се одобряват след осигорено финансиране,това че банката го рекетира , с условия които не са банкерски и за година го ринуждава да затъне е точно банкерска дейност/,получила заслужиното!Всичко това нямаше да се случи ,ако Държавните институции си бяха свършили работата по сигналите !Нормална Банкеска дейност не би допуснала ,нейни служители да рекитират клиенти и да ги довеждат до банкрут.Да доведеш до Банкрут клиент е в интерес само на корумпираните служители,а те не са малко.