38

vaspraz

преди 10 години

Оставка ***.Усещате ли края!!Никога повече власт за БКП/БСП, БКП/ДПС и нещастниците-националисти от АТАКА.Никога повече комунизъм и неговите производни.Разказаха играта на милата ни държавица тези ***.В цялата история на България, няма по-голям срам от тези 45+ години властване на тези тунеядци.

37

73737

преди 10 години

Този *** *** и кухата лейка-сестра му , бяха окупирали две централни телевизии в най-гледаното време!Наглостта герберска няма граници.Мястото на този *** с голямо "Б" е в килията.Да се омита да сади картофи и да пасе овце , както ни съветваше нещстника от СИК и личен слуга но правешкия сатрап , докато не го е намерил Сретан!*** !

36

Полито-психолог

преди 10 години

До новият евтин начинУзурпирането на властта е единственият начин на съществуване и физическо самозадоволяване, разбирай обогатяване за сметка на нацията, на умствено-изостаналите некадърници ***-комуноидите, поп-кръстьовците и турските мекерета на ДС.

35

Анонимен

преди 10 години

Атаката не продължава!

34

Анонимен

преди 10 години

Тоя смотлъо явно съвсем безсилен се чувства и вече се чуди какво да направи. Но като за 4г успя да прецака всички сега всички на него му го слагат....

33

Йца-Амстрдм

преди 10 години

Болестта на Рапоня от снимката може да бъде излекувана ефективно само един сръбски доктор с холандски прякор!

32

Анонимен

преди 10 години

Добро утро, червени ла*номети! Заработвате ли???

31

caramba

преди 10 години

Аз искам да попитам тук пишещите поддръжници на БСП.От както е това правителство на власт, да сте чули за спряна измама с ДДС ?Няма и да чуете скоро!Плащайте си данъците и нека ви го слагат всекидневно :) без вазелин.

30

Много им се иска

преди 10 години

Пожарникарят (агент Буда) е неговото ЕТ герб са като евнусите. Много им се иска, но не ги могат тези неща!

29

Червена Кутевка

преди 10 години

Открита е нова порода въшки - нарича се "Червена Кутевка" и даже и мъртва се опитва да хапе!!!Каро заразоносители са разпознати дупетати от "Коалиция за крадене на България" Осторожно другари !!!!

28

Tina

преди 10 години

Циркаджии... Патентовайте парламента за цирк и назначете всички вътре за циркаджии! Хората да водят децата си да им показват маймуни, пуяци, кози, ленивци, сурикати/тарикати и патки...

27

автоголове!

преди 10 години

Другарят член на БКП Борисов отново си вкарва автоголове! Защото той друго не може!

26

Анонимен

преди 10 години

Печелившият ход на БСП е правителството да подаде оставка, защото са в своя пик и при нови избори хем ще вземат доста гласове, хем ще се отърват от зависимостта си от Атака. Иначе идват тежки месеци, ще има протестти и стачки, правителството ще падне и всички негативи на следващи избори ще обере БСП.

25

Протестиращ

преди 10 години

Ако ние сме джентълменът, значи БСП е дамата. Така лидерът на ГЕРБ отговори на думите на Станишев, който вчера заяви, че поведението на ГЕРБ е като на джентълмен, който ухажва една дама в продължение на седмици, кани я на вечеря и накрая тя склонява и той не се явява.Ама че тази дама се явява много паднала. Много зависима от ДПС и изцяло издържана от "Атака". С тази дама ние никога не сме се ухажвали, не искаме да вечеряме, нищо не искаме да правим с тази дама".Ще и скъсаме газъ на тая дама

24

волен

преди 10 години

ДАМИТЕ драскачи да малчът КУТЕВ КАЗА БСП СА КАТО СПИНА Е КАК БОИКО ДА ГИ ОХАЖВА КАМО ЛИ ДА СИ ЛЕГНЕ СТЯХ. СТИГА ОПРАВДАНИЯ *** СА В ГЕТАТА СЛЕД КАТО СА СИ ИЗБРАЛИ ОЛИГАРСКИ ДА СЕ СЪБЕРАТ И ДА ПОТКРЕПАТ.ПОП КРЪСТЬО ОТ АТАКА СТИГА СЕ ОПРАВДАВА АМА АЗ НЕСЪМ ГЛАСУВАЛ БРАВО НА БОИКО ДА СЕ ВИДИ КОИ С КОГО СИ ЛЯГА

23

новият евтин начин

преди 10 години

Искането на оставка е новият евтин начин за самозадоволяване на духовно бедните и на бавноразвиващите се!

22

Монархист

преди 10 години

Колкото и да не ви се вярва, този внесен вот на недоверие не може да бъде защитен, защото няма аргументи. Правителството каза, че е готово да отговаря на всякакви въпроси, но въпроси няма зададени, защото от ГЕРБ не искат да се регистрират; те не умеят да водят дискусия - за тях единствената дискусия е - 'виновни са предишните', 'ние направихме n детски градини, n пътища, n магистрали'. С това се изчерпа дискусията при тях.

21

нормален

преди 10 години

Борисов, я вземи се разкарай от удобното си кресло в НС, откъдето цоцаш и заплата, и субсидии милиони левове за некадърността и тъпотията ти. Колкото повече се пениш, толкова повече ме убеждаваш, че ти си болен индивид, който спешно се нуждае от лечение.И групата ти е същата пасмина, която се излага наравно с теб. Е....и и политиците. Там хората са ви пратили да защитавате правата им и да работите за тях,а не да ръсите глупости и да спъвате собствения си вот на недоверие,за който толкова ревяхте

20

Анонимен

преди 10 години

Aко не беше толковa мекушaв и не им бе подaрил влaсттa без бой, сегa щяхме дa си спестим циркa. Стягaй се и се бий и стигa с глупaви гостувaния кaто днешното в бтв, тaкa сaмо се излaгaш. Aко ли нямaш желaние зa биткa, вън от политикaтa! Пробвaй се кaто футболист.

19

Бънди

преди 10 години

Абе сестра му нали е лекар? Да го лекува този шизофреник.