101

az

преди 10 години

Комиците ряпа да ядат пред тиквениците. Цирк герб най-смешния цирк в света

100

Анонимен

преди 10 години

До Shоp:#136:Отворко,много четеш социалистическа пропаганда,май действително си ШОП!!Първо,данъка 10% върху лихвите по депозитите НЯМА ДА СЕ ОТМЕНЯ!!Второ,намалението на цената на електроенергията с 5%,е ИЗКУСТВЕНО,противоречи на всякаква икономическа логика и е абсолютно фиктивно,ще видиш догодина като свършат дотациите на НЕК!!!Трето,увеличението на майчинските/на ***/,е за сметка на икономии в пенсионния фонд!!За първолаци,само за доходи под 350лв. на член на семейство,за КОЛЕДА-ТРОХИ

99

Shop

преди 10 години

До Tonka Става въпрос за края на юли и началото на август, Тонке. Първо виж за какво става дума, и тогава взимай отношение.

98

Tonka

преди 10 години

До ПетровКакво трябва да се обори като той не е казал нищо конкретно, не е доказал някаква теза или представил факти. Зеленчуците поскъпвали, ами те всяка есен поскъпват, бе гений! Празните приказки по герберски, по *** не вървят вече!

97

Tonka

преди 10 години

Борисов е толкова глупав човек, че нищо не може да му се разбере от приказките. Такъв плиткоумен елемент ме е срам, че някога е бил МП на България, а още повече ме е срам, че се излъгах да гласувам за него веднъж! Този човек е комунистическа рожба и то от най-долните и най-жалките!

96

Петров

преди 10 години

До ShopРадвам се, че колкото и да го хулят има човек като теб, който казва истината........а тия дето ти плюят коментарите е по-добре първо да има с какво да те оборят и после да пишат

95

Shop

преди 10 години

Токът беше намален с 5% още по времето на ГЕРБ и февруарските протести. БСП не е намалявала никакви цени. БСП вдигна цените на зеленчуците по пазарите.

94

Пешо

преди 10 години

Борисов: "Ами тя няма основи тази къща"Ха, че как така? Нали уж много се хвалихте, че все нещо строите??? Нали уж 'градихте България'??? А сега какво излиза - че даже и основи няма! Но иначе парите ги усвоихте, че и резерва опукахте.....

93

Петров

преди 10 години

До ShоpИ като се сетих и за оня гей- Дянков....та ми се доповръща

92

Българин

преди 10 години

След днешния (и пореден) парламентарен цирк на мафиотската четворка, както и след тоя 'коментар' по-горе, най-точният извод е следният: Бойко Борисов има мнение, обаче не е съгласен с него :)))

91

Petrov

преди 10 години

Колкото и да се прави на шут....никога Вече Бойко :)

90

Егон

преди 10 години

До ShоpЕто, хора, вижте Kaleko Aleko с новия профил. Пишеш му, а той не отговаря. Типично по комунистически.

89

Гражданин на РБ

преди 10 години

Shop, 130, нещо да кажеш за увеличаващата се вълна от сирийски бежанци в РБ, М?..М?

88

Егон

преди 10 години

До ShopИ защо така долно избяга от въпроса за доказателство за това, че Борисов е комунист? Така ли учат работодателите да избягваш въпроси. Де да можеха и те да сложат някоя маска и да не ги разпознават "радостните" хорица, тъкмо напазарували домати за челядта, но не би.

87

Анонимен

преди 10 години

До Kaleko Alekо:Абе,"***",остави ли ГЕРБ стабилна финансовата и икономическа система??Остави!!НАПРАВИХА ЛИ ИНФРАСТРУКТУРА??Направи!!Подаде ли си Борисов оставката??Подаде я!!Какво направи Луканов,Жан Виденов,Тройната коалиция??Грабежи и разруха!Сегашната коалиция ДПС/БСП/АТАКА,като похарчат заема,....как ще изпълнят обещанията си,след като се задава....рецесия,няма инвестиции,намаляват приходите в хазната???Кажи,бе,"отворко!!!

86

Егон

преди 10 години

До ShоpАха, ясно. Kaleko Aleko стана Shop. Що ли не се учудвам? Те двама-трима толкова пъти на тема по време на предизборната кампания и след това сменяха аватарите, че почти да се обърка човек. Слаба работа сте, другарчета.

85

Гражданин на РБ

преди 10 години

...М?..:-D

84

Shop

преди 10 години

Баси, вие моя дубльор сте го назначили на 24-часови дежурства, не може да ви изненада човек. Щом се покажа и черната станция се включва. Нищо. С тая наглост може и да спечелите...

83

Анонимен

преди 10 години

ДО КАЛЕКО АЛЕКО! хайде сега да видим какво ще направи социалната партия бсп С ВЕЧНИТЕ СИ АРКАДАШИ БСП И *** ЕВРОРОМА? ИСКАМ ДА ТЕ ВИДЯ ТУК СЛЕД 1 ГОДИНА И ДА СИ КАЖЕШ ЧЕСТНО: НА 25.09.2013 ПИСАХ ТАКА, А СЕГА Е ИНАЧЕ!!!

82

Гражданин на РБ

преди 10 години

"Анонимен",затова си смешен. Защото си ВИНАГИ ТУК, като.. "карма", "***", "провокатор", "платен провокатор", "Администратор"... И?М?..;-)