36

старото куче

преди 10 години

Иска ви се, ама няма. ГЕРБ просто доказа,че правителството се крепи на средния пръст на Волен Сидеров.

35

Пешко

преди 10 години

Жулиен,мантрата с некадърното управление се сви, сбръчка и спихна, след като "експертното" правителство продължава да запазва всичко, направено от "кръволока антибългарин" вдянков. Отделно от това четем как "Хемус е малко скъпа, няма да спазим сроковете, мрън мрън, ще губим еврофондове, ще го мислим за пенсионната възраст, Струма ще се забави, ама за надбавките ще го мислим допълнително" и т.н. и т.н.

34

Монархист

преди 10 години

до 33,Пич, много си зле. Хората имат нужда от работа, а не от ресурси и инфраструктура. Хората имат нужда не само от работа, а и от адекватно заплащане на труда им, както и от уважение от страна на работодателя. Хората имат нужда и от спокойствие, а не когато се прибират да намират домовете си разбити, а колите с изпразнени резервари. Същото важи и за децата им - имат нужда от игра, а не затворени вкъщи пред компютрите и телевизора от страх, че ако са навън нещо може да им се случи...

33

Анонимен

преди 10 години

Другарю Станишев, ... всичко, което обещахте до сега се оказа лъжа и пълен провал .Сега само ви остава да се оакате и с шенген сте готови ...

32

Анонимен

преди 10 години

Само БКП. Венсеремост! Да пребъде през вековете. КПСС-БКП вечна дружба

31

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Станишев, днес си пролича едно просто нещо: няма ли Атака, няма и кворум, няма и управление :)Добре съсипвате БСП, поздравявам Ви.

30

n

преди 10 години

Скъпи родители, баби и дядовци не чувствате ли вина пред децата си, след като допуснахте разграбването на страната, изгонването на младежите зад граница и куп нечистотии. Задоволяват ли ви разговорите по Скайп с децата ви, дългите години на раздяла удовлетворяват ли? Нямате ли нужда от ресурси и инфраструктура че така с лека ръка ги дадохте на Доган Местан Ибрям. Доволни ли сте от нелепия живот на самите вас и този на децата ви. Защо позволихте това, защо допускате бъдещето на България да е в тъмни облаци. Защо сте толкова безочливи и немърливи към бъдещето на народ, родина? Защо?

29

Пъзел

преди 10 години

250 000 работни места които обеща КЪДЕ СА бе, съсел?!?!?ОСТАВКА, изедници!!!

28

Жулиен

преди 10 години

Пълна пародия на парламентаризъм от страна на герб.В *** глави на гербаджиите не могат да се родят никакви идеи свързани с просперитета и съвземането от тежката криза и политическа и икономическа в която изпадна държавата ни след тяхното некадърно управление.Заради нарцисизма на бб държавата ни затъва все повече.Време е този да бъде изметен на бунището на историята,където заслужава да бъде.

27

САМО ГЕЯ Е ДОВОЛЕН

преди 10 години

НИКОГА ДОСЕГА БСП НЕ СА ИЗПАДАЛИ В ТАКАВА ЖАЛКА СИТУАЦИЯ. ДПС ГИ ОПРАВЯ ОТЗАД, А ФАшИСТИТИТЕ ИМ ГО ПОДАВАТ ОТПРЕД. САМО ГЕЯ Е ДОВОЛЕН.

26

Манолова

преди 10 години

БКП е непопедима!

25

Анонимен

преди 10 години

От цялата история душевно болния налапа поредния милион от комунистите и турците. Поредния милион наши народни пари. Назнам този милиард кредит дали ще стигнат само за ибрика.

24

Анонимен

преди 10 години

Какъвто народа,такива му са и политиците,с една дума ДЪРЖАВАТА Е УНИЩОЖЕНА !!!!

23

Unufri

преди 10 години

Абе, Миков, защо предпоставяш, че ГЕРБ са провалили вота, бе плешо?Къде е вашето мнозинство да даде кворум и да има толкова желания от вас дебат? Къде сте? Къде са ви хората, нали сте управляващи и имате претенции, че представлявате мнозинството от хората?Къде са вашите депутати, които ви курдисаха на власт? НЯМА ГИ! Оттук насетне нямайте никакви претенции, че сте мнозинство, щом чакате ГЕРБ за кворум.Класика в жанра, БСП обвинява отново за собствения си провал някой друг!ОСТАВКА!

22

Иво

преди 10 години

След толкова загуби дойде деня гея да каже, че е щял да бие ББ. Само дето си спестява, че това щеше да стане с помоща на една противоконституционна партия и един душевно болен. Т.е силите са 3:1. Хамстер, колкото и да се напъваш ти никога няма да можеш да биеш Борисов. Колкото и да се опитвате да го принизявате, той доказа за сетен път че има политически нюх и е супер гъвкав да реагира на обстоятелствата, като извлича максимум дивиденти. Затова Европа го харесва. А ти си просто един *** плъх.

21

qdosan

преди 10 години

до 13Не се казвам Милен бе ***, казвам се Генади !

20

bashkircho

преди 10 години

I kakvo stana sega :D BSP i DPS bez Ataka ne mogat i da se izbyrshat :D

19

Geri

преди 10 години

Пролича си истинската същност на "ГЕРБ". Те показаха, че са в Парламента, за да водят подривна и конспиративна дейност с всички средства, без да ги интересува, че това рефлектира върху изстрадалия Български народ. Видя се, че в жаждата си за власт са готови навсякакви действия, подкопаващи държавността. Герб се превърна в кръвожаден *** за демокрацията и напредъка на страната ни !

18

Анонимен

преди 10 години

Този хамстер Станишев да спре да дрънка глупости а да каже защо самият той не беше в залата днес??!?!щом едно правителство няма подкрепа в парламента дори за кворум - за каква легитимност ми говорят??

17

Какво да очакваш ?

преди 10 години

Какво да очакваш от -урвата?Да си върти ***, разбира се.Е що се чудим на ГЕРБ?