107

Сиукс

преди 10 години

Пратете ги при нас в щата Индияна, Америка. Коне има за всички. Ще ги разведем из вечните ловни полета на добрия дух Уиндиго.

106

ЛИЛИ

преди 10 години

Защо ще ни ги връщат,та те не са българи?Защо ние трябва да ги приемаме при положение ,че те самите не желаят да живеят в България,България не ги иска и защо щом те не я чувстват като своя родина,а и тя не е .БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ,А ТЕ КАКВИ СА ЖИТЕЛИ НА СВЕТА,ТЕ СИ НЯМАТ ТЯХНА РОДИНА.ТОГАВА ФРАНЦИЯ ДА НЕ ГИ ВРЪЩА ЩОМ САМИ СА ИЗБРАЛИ ДА ЖИВЕЯТ ТАМ.

105

БЪЛГАРИН

преди 10 години

ФРАНЦУЗИТЕ СА РАСИСТИ

104

БългарияЗаБългарите

преди 10 години

"тези хора имат коренно различен начин на живот от нашия, който очевидно се конфронтира с местните жители", смята Валс. Ха-ха, ами ние това го повтаряме от 500 години по нашите земи, ама защо тъпите хранцузи чак сега го разбраха, иначе на нас щели да ни дават акъл как да ги интегрираме. *** при арабите и *** във Франция ще се интегрират най-добре. Не на ромите у нас - ама това у нас е България, не Франция. *** да се изселят от България и да не се връщат никога.

103

Не мангалите в Б-ия

преди 10 години

Нали тоя френски маймун ни укоряваше, че не можем да ги интегрираме ***. еми сега те имат шанс да ги интегрират - защо искат да ги връщат - това е расизъм, май трябва да ги учим ние франсетата как се прави интеграция. Защо франсетата си мислят, че ние ги искаме тия ***. Преди много години *** са дошли по нашите зами, защото тук е хубаво, климатът е хубав и е плодородно. Сега е време всички новородени *** да са французойчета и британчета.

102

Анонимен

преди 10 години

Това си е чиста дескриминация! Защо по дяволите тази дума е валидна само за България и Румъния а в фашистка германия и франция не важи!!!

101

ROMAN EMPIRE

преди 10 години

ISTORIATA PRINADLEJI NA ROM VSI4KITE PATICHTA VODYAT KAM ROM. DASVIDANIE TAVARICH RUSNAKOV

100

МАГИСТРАЛИ

преди 10 години

С Европарите за Интеpгация на Ромите в България Бойко Борисов направи МАГИСТРАЛИ сега асфалт и лягай да спиш

99

Анонимен

преди 10 години

България трябва да бъде съдена за насърчаване на размножението на тази популация.

98

Никoй не може

преди 10 години

Никoй не може да ги ИНТЕГРИРА , това технически и фисически е невъзможно

97

????????????????????

преди 10 години

"Ромите са орисани да се върнат в Румъния и България и затова трябва Европейският съюз заедно с българските и румънските власти да могат да направят така, че тези хора първо да бъдат интегрирани в собствената си страна", настоя Валс.

96

Анонимен

преди 10 години

До чета книжкиciganite idvat po-kasno,14-ti vek 4ak,dvijat se sled turskite nashestvennici,spored legendata sa ot nai-nizshata kasta v indiq i sa progoneni ot edin maharadja tam

95

Анонимен

преди 10 години

Франсета, къде отиде свободата, равенството и братството?Или това важи само когато ви изнася?

94

ROMAN EMPIRE

преди 10 години

ROM E OSNOVATA NA 4OVE4ESTVOTO . VIE STE PLEMENA PREVZELI KULTURATA EZIKA ZEMITE NA ROM .

93

ХаХа

преди 10 години

До сс ХаХа не закачайте В(Б)олен, той сега е зает с дудуци на Доган и Бат Сали :)

92

мафия

преди 10 години

Сигурен съм че ако не се спре нахлуването на Сирийците в България до 1 -2 седмици ще се вдигнат да протестират всички хора,не сме длъжни да храним чужди хора с нашите данъци,а да няма пари за пенсии и заплати.

91

1

преди 10 години

ВЪРНЕТЕ ГИ В ИНДИЯ!!!

90

61262

преди 10 години

Ако ромите си стоят в България, политиците от Европа се застъпват за техните права и свободи, но когато същите тези *** нагазят уредените им държавици, ааа не можело да става дума за интеграция - с други думи старата истина - всички сме равни но има и по-равни Следователно ние като член на Евросъюза трябва да следваме европейската политика и да натирим *** обратно в Индия, защото "тези хора имат коренно различен начин на живот от нашия, който очевидно се конфронтира с местните жители"

89

сс ®

преди 10 години

Волен трябва да защити родата си!

88

Римлянин

преди 10 години

Ромите са 8 то коляно на давид да сте виждали евреин да работи?. Та те са братчеди.Не вярвайте ,че идват от Индия по разровете се и ще ви осени истината а истината ще ви освободи.