53

Магистрала

преди 11 години

Бойко Борисов носи голяма отговорност за сегашното положение на Ромите , вместо Интеграция на Ромите нати сега Магистрала

52

Анонимен

преди 11 години

54Така трябва.На нас Шенген ни не требе но ако натоварим и останалата *** на автобусите за Франциятези буквално ще изпушат!Аз лично бих отделил от храната си за едни десет автобуса да пратя до Франция.

51

Анонимен

преди 11 години

Лошото е че след 10 години ще сме 50 на 50 Българи ***....и тогава дупе да ни е яко

50

Старшинката

преди 11 години

Със строева крачка и песен всичкото *** към Франция ходом марш

49

ГЕРБ

преди 11 години

Ромите ги тарсат само за Избори , през останалото време те просто не съществуват ГЕРБ въобще нищи не направиха , никаква ИНТЕГРАЦИЯ

48

Анонимен

преди 11 години

Аз знам решението на проблема но няма да отварям балъците,я.А иначе човешкият род е обречен още от създаването си.Всичко ще погине.Не дали а КОГА е въпросът.Математиците знаят ЗАЩО.

47

сиганин

преди 11 години

Аре нанайси Шенген за нас

46

Franc

преди 11 години

До НиколовТук франсетата демонстрират феноменалното им лицемерие и двуличие. Тъкмо те мерят винаги с двоен стандарт и нарушават договореностите, когато им е удобно, защотго са научени, че за тях трябва да се правят изключения.Значи мамят повече от другите и не трябва да се разчита на тяхната дума.Те са като гърците на Запада-недисциплинирани, капризни и несериозни.Силно бастардиран народ.

45

Анонимен

преди 11 години

Само така!Мачкайки смръдливи те балканци.Браво на франсетата!

44

ISTINA

преди 11 години

DAT,PROO 29 ...NESHTO STE V GRESHKA ,OTNOSNO *** V ISPANIA.AZ JIVEQ V SEVILLA I MOGA DA VI UVERQ ,4E KVARTALA NA *** TUK NE SE RAZLI4AVA OT BG .KRADAT ,PROSQT ,DROGA ,MNOGO ALKOHOL.....TOVA LI E INTEGRACIAQTA .DA I NIE IMAME IZVESTNI I USPQLI *** ,NO MASATA SPORED MEN NE PODLEJI NA PROMQNA .PRO4ETETE ISTORIQTA NA TOVA PLEME I 6E USTANOVITE ,4E VINAGI TAKA SA JIVQLI.NE MISLQ ,4E NQKOI MOJE DA GI PROMENI ,NO PO UDOBNO E FRANCUZITE DA GI VARNAT PRI NAS ,OTKOLKOTO DA SE KAJE ISTINATA .

43

Аз

преди 11 години

Няма по лесно нещо от решаването на *** проблем в България. Просто им се спират дотациите от държавата налага им се ежеминутен контрол за предотвратяване на кражбите им и те се изнасят с 200 в друга държава. Ако е в Германия или Франция е за предпочитане да ги видим толерастите каква песничка ще запеят. Като минат като термити през държавите им и понаберат желязо ще останат много доволни. Незабравяите че точно от тези две страни идва предложение България да се направи ромска държава.

42

гг

преди 11 години

На франсетата не им е ясно, че нищо няма да спре *** от френските помощи

41

гост

преди 11 години

Еднопосочен билет на ***.ОТНЕМАНЕ НА ВСИЧКИ ПОМОЩИ.Откупуване и отнемане на гражданство/ тези *** продават всичко/Доживотна забрана за посещение на *** в България като чужд гражданин.

40

Мангал

преди 11 години

*** към черен ***.- тате, тате ко е това демокрация.- демокрация смръдльо е когато ние крадем, лежим по цял ден, а българите *** работят за да ни плащат социални помощи...- тате бе това ни ги ли дразни тия балъци Българите дето се трепят по цял ден- чакай сега да се разберем - мое да ги дразни ама това вече се нарича Дискриминация- аааа сега разбрах отивам да гепя нещо за да ги дразня..

39

Анонимен

преди 11 години

скапания еврейски съюз-ЕС ще се разпадне ,като всяко фалшиво нещо ,което се разваля и разпада ,така и фалшивия ЕС съвсем скоро ще си отиде

38

гост

преди 11 години

*** се плоди защото получава всевъзможни помощи.При първо дете помощ , при второ тя се спира при трето глоба.След 10 години популацията им ще намалее.БРОЯТ НА *** Е ОТ СЪЩЕСТВЕНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ.

37

ран-ът

преди 11 години

Турция дължи на България 10 МИЛИАРДА!!! ДОЛАРА!!!НЯМА ДА ВИДЯТ ЕС, ДОКАТО НЕ НИ ВЪРНАТ ПАРИТЕ ДО СТОТИНКА!!!

36

1

преди 11 години

ЗАЩО цяла Европа ги нарича *** , а тук ни натрапват роми????

35

гг

преди 11 години

*** е трябвало да ги избият, сега пак им сърбаме попарата. Друг начин няма, живял съм в Максуда и говоря от опит!!!!

34

Анонимен

преди 11 години

И да не забравите на следващите избори да подкрепите "Коалиция за България" и "Рома"