11

БЪЛГАРИН 1

преди 10 години

Кои помнят и кои са забравили не знам,но Нова телевизия със сигурност е с къса памет !!!

10

АНТИМУТРА

преди 10 години

Цар Киро беше от ГЕРБ!

9

ОЩЕ ПОМНЕТЕ!

преди 10 години

А Менда Стоянова от Герб беше финансов ревизор на цар Киро последните 10 гА Калин Георгиев от Герб беше шеф на Пловдивското МВР, отговарящо за Цар Киро последните 10 г.За ЦЦ и ББ си припомнихме вече. За Бенатова как оправдаваше цар Кировчето и хвалеше ЦЦ и ББ които даже не се и заинтересоваха дни след това какво е станало за да не им падне имиджа и народа да забрави. Както и стана...

8

халезинкската гнида

преди 10 години

Цар Киро премиер!!!!

7

yasensl

преди 10 години

до 1Вие не сте ли коалиция с тях как така ще ги трепите?

6

Рудолф Хес

преди 10 години

Това България е станала истинско блато наистина. Криминални типове производители на фалшив алкохол и износители на *** са наричани царе, жените им царици, а синовете им убийци принцове. И за награда ги дават по телевизията. Добре че се разкарах навреме от блатото.

5

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Катуница няма да забрави двамата млади български мъже,които дадоха пример.как се отстоява достойнство и чест.Твърде рано си отидоха от този свят но ние българите ще ги помним и ще отстояваме в живота техният пример за достойно гражданско поведение.Никога повече не трябва да се допуска изстъпления на самозабравили се персони на верска и етническа основа.Българската...толерантност е пословична,но границата е премината и трябва да се сложи ред в държавата,като българите сме единни и...непреклонни.

4

Анонимен

преди 10 години

До ПОМНЕТЕ!Такива сте вие комунистите - опитвате да спечелите пиар точки или да петните други при всяка трагедия.

3

Бънди

преди 10 години

Ще получа бая минуси, но ако 15 години затвор за убиеца не е адекватно наказание, тогава... Съчувствам на родителите и има крайно негативно отношение към тези *** Рашкови, но смятам, че физическия убиец е получил справедливо наказание.

2

ПОМНЕТЕ!

преди 10 години

Нека припомним, че в денят когато се случи това нещастие, Цвъцко не пожела да напусне концерта на В. маринов и продължи да друса дупе до късните часове на деня. Тиквата пък не пожела да напусне мачлето което си риткаше с ортаците олигарси и след това отиде да си поспи за отмора. Бойко-***, Цветанов - оставка! Така викаше народа първите 3 дни и после забрави...

1

Атакист

преди 10 години

Този *** Ангел, трябваше докато пътува за Брадъра да му направят засада, да го изкарат от колата и да го смелят от бой!