12

conservator

преди 10 години

Ако в този форум има поне една готина мацка, си заслужава да пише човек. АКО сте готина мацка (18-35) дайте плюс и добавете коментар :)

11

4321

преди 10 години

Вчера гледах един репортаж на Сашо Диков от кулоарите на парламента и останах потресен - за стаята на ДПС бяха приготвени какви ли не манджи, кюфтаци и какво ли още не. Напомня ми за онази прословута новогодишна вечеря по БНТ в края на 1996-та. Единствено бих казал - пир по време на чума. Народните иззедници си ядат, пият и живеят охолно, за сметка на останалите 80% изнемогващи и нормално живеещи българи. Питам се докога? Докогато ликвидират и последния българин ли?

10

Спонги

преди 10 години

Присмял се щърбел на хърбел. Бившите некадърници обвиняват сегашните некадърници.

9

Анонимен

преди 10 години

О С Т А В К А и затвор за националните предатели

8

Анонимен

преди 10 години

Добре му се смеят на този *** и необразован *** :)Газ почна на пикае, че не е МП.

7

muzaka

преди 10 години

Вляво:прекрасен е, а в дясно:Провал.А бе, защо не ви показа един по средата./на едната ръка/Вземат по 5000лв.месечно и се дърлят за кой е по по-най.

6

rumen221

преди 10 години

ДО КОГА ЩЕ МЪЛЧИМ? - Едно унижение, което не получи подобаващ отговор, става причина за все нови и нови унижения Роналд Рейгън!!!

5

зъл

преди 10 години

Пак циркове и пак балъците ще натягат коланите и ще се чудят как да вържат двата края.България е инкубатор на най-тъпите и най-наглите политици в света, а българина с право може да спечели приза за *** на хилядолетието щом си ги избира и търпи.

4

Бачо

преди 10 години

Червените мазници как са се ухилили - *** нагли

3

rumen221

преди 10 години

НАЛАГАТ НИ ГЛАД, ЧРЕЗ СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИЗЪМ И НИ СМЯТАТ ЗА ***!- ВЗЕХА НИ ПАЗАРИТЕ ЗАМЪЛЧАХМЕ- ВЗЕХА НИ ЗАВОДИТЕ ЗАМЪЛЧАХМЕ- РАЗОРИХА СЕЛСКОТО НИ СТОПАНСТВО - ЗАМЪЛЧАХМЕ- ЗАТВОРИХА НИ РЕАКТОРИТЕ ЗА ЕВТИН ТОК В КОЗЛОДУЙ ЗАМЪЛЧАХМЕ- ВЗЕХА НИ 10% ОТ СПЕСТЯВАНИЯТА ЗАМЪЛЧАХМЕ- НА 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НАПРАВИХА ДОХОДИТЕ ПОД СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ ОТ 566лв. МЪЛЧИМ- ПРОБУТВАТ НИ СКЪПИЯ ФОТО ТОК НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСОВА- КАЧВАТ НИ ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИИ ДО КОГА ЩЕ МЪЛЧИМ? - Едно унижение, което не получи подобаващ отговор, става причина за все нови и нови унижения

2

Борисов

преди 10 години

как ми се хилят ... а до скоро аз им се хилех оттам :(

1

Анонимен

преди 10 години

ДАВАЙ БОЙКО МАЧКАЙ *** ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ ЗА ГЕРБ!