66

brankoood

преди 10 години

Така става като притискаш Местан с неудобни въпроси

65

Анонимен

преди 10 години

v kva kola si vozi dupeto arnoto gin4e

64

Анонимен

преди 10 години

Сутрешния Блог на БиТиВи е най-гледания от всички.

63

Другаря Гергов

преди 10 години

Другаря Гергов,ннеформалния собственик на БТВ да й купи нова.Генке, ще си продадеш *** на още някой и ще си купиш нова кола.БТВ-то определено е една боклучава телевизия.Най-големия им рейтинг идва от онзи борсук Слави, че има още инфантилни хора дето го гледат.

62

мноО важно!

преди 10 години

За 2-3 дни ще изкара ,за друга лимОзина !Ако е възможно ,нещо да се поправи ,...ГРОЗНЕЕ МИ /ПОД СЕКРЕТ ГО КАЗВАМ/!?

61

niki

преди 10 години

Това следва, след като задава едни неудобни въпроси на Людовик Местан!

Е и ?!?! Кво от това ?!?! Да взема сега да плача и да мисля за запалената кола на човек,който взима поне 10-15 "хилки" заплата?!?! Ще направи едно "поръчково предаване" ;) и ще си купи нова веднага! ;) Що не дойдат да ми запалят трабанта , пред нас............... :) ;) :) ;) ?!?! НИКОГА НЕ ПАЛЯТ "СЛУЧАЙНИ КОЛИ" !!! ;)...............

59

Задължителни ФАРОВЕ през лятото, къси съединения, искри, пожари, всичко си е в реда на нещата, няма повод за безпокойство!

58

ахам

преди 10 години

колкото и гръмнаха офиса на галерия.

57

анонимен

преди 10 години

Не се учудвайте, в действие е ХУНТАТА! След преврата през февруари, след като загуби изборите БСП взе насила властта и наложи диктатура! А след диктатурата идва хунтата!

56

Анонимен

преди 10 години

Е, има време, ще я махнат и нея, ако не разбере дебелия намек, ще изгори и тя, ако не се кротне. Гергов сигурно го попиляват политическите му другарчета тези дни. Уж махнаха Виктор и Цолова, пък нова беля си отвориха. Ех, колко хубаво беше едно време-една телевизия само и всички в нея се правят на разсеяни, да не им изстине местенцето.

55

Боби

преди 10 години

Бог да му е на помощ на Доган.

54

Митко

преди 10 години

вместо да я махнат от БТВ както направиха с другите, решиха да й запалят колата

53

бъбреков

преди 10 години

Ама Мимо,мозакът ти е по-гладък и от стъклена топка,естествено,че палежът на кола на неудобен журналист е новина,и то журналист пряко заплашен от Местан в ефир.Ти какви новини искаш?

52

dolsun

преди 10 години

кой избра пеевски???? хаха бунт трябва,братя ,бунт!

51

Petko78

преди 10 години

Как ли звучат техните оплаквания в ушите на човек, който взима 15 000 лв. заплата ?!"Ситият на гладния не вярва !" е казал мъдрият български народ. -----------------------------------------------Който работи взима заплата, който го е мързяло да учи сега ще мие коли и ще диша праха на успелите хора.Червени нафталини, ходете да бачкате, че зима иде, мързеливци!

50

Анонимен

преди 10 години

ko? NE

49

Болен Пидеров

преди 10 години

До Petko78Ми то и аз не съм платен и " мразя" всички комунисти, *** и *** безплатно !

48

Petko78

преди 10 години

Много пъти съм го писал и пак ще го напиша:НЕ съм платен ! Мразя ГЕРБ и простотията БЕЗПЛАТНО ! --------------------------------------------------Не си платен, ти по принцип си си *** чалга комунист!

47

Мими

преди 10 години

Голямо важно. Това ли Ви е топ новината? Само, щото е водеща на някакъв си сутрешен блок...