198

Анонимен

преди 10 години

цацаров , защо се бавиш ? Какво става с разследването за Чакъра и мишо бирата !? Кога банкянския комунист, мутра , и неук *** ще визе в затвора да му скъсат тлъстия *** !!??

197

ГАЙ ЮЛИЙ

преди 10 години

ТОЯ *** БОКО И ЦВЪЦКО ТРЯБВА ДА ГИ ИЗСЕЛИМ ОТ НАШИТЕ ЗЕМИ ТЕ СА ГЕНОЦИД ЗА НАШИЯ НАРОД

196

Анонимен

преди 10 години

Най-долната и лъжлива идеология е на комунистите. Най-големите мошенници са те , от край време. Станишевите фирми на жена му са ярко доказателство за това. Само приемането на общо европейско законодателство може да ни спаси! Такива като него и Моника в затвора!

195

ББТ

преди 10 години

Борисов още ли си въобразява,че е племенен вожд!? Все пак България е в Европа,българите са хора от европеиден произход / с малко примеси/ и би трябвало политиката да бъде европейска,а не африканска! ЦРУ много се изложиха с Боко! Да го пратят в Уганда най-добре,там може и да мине за месия!!!! Тук е България! Българите са древен народ с древна висока култура,а ББ е срам за българския род! ББ е подмолен ***!

194

ИВО

преди 10 години

ТИЯ 2 МАТА НА СНИМКАТА УНИЩОЖИХА ЗА 4 ГОДИНИ ВСИЧКИ НАДЕЖДИ НА ХОРАТА ПОГЛЕДНЕТЕ САМО ИЗРАЖЕНИЕ НА ДЕМОНИ ,ВСЕ ЕДНО СЕ Е ВЪПЛАТИЛ ДЯВОЛА В ТЯХ

193

Анонимен

преди 10 години

Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя. По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях.

192

Анонимен

преди 10 години

Алооо,прокуратурата!Този престъпник защо още е на свобода!

191

Анонимен

преди 10 години

Бойко е мъдър, светът е красив, животът е весел.А ми беше едно криво този следобед,едно кисело Но все още нищо не е загубено, щом Него го има. Бог да Те поживи Г-н премиер.Но Те моля за една голяма услуга. На нашия ъгъл НЯМА дюнер!!! Та ако може да съдействаш някак пред арабския свят с балансираната Си политика да открият един. Аз смятам най-добре така - на едното кюше хот дог (балансирано към САЩ), на другото пицария (балансирано към Италия), на третото пелмени (балансирано към Россия), на четвъртото дюнер (балансирано към Арабския свят).

190

Анонимен

преди 10 години

Защо мълчи Бойко Борисов за Валентин Златев?! Защо мълчи за Гриша Ганчев? Защо мълчи за Котараците?!ДОЛУ БСП И МЮРЕТАТА И!

189

Гого

преди 10 години

Бойко да си припомни своите далавери. Така наречената "Концепция за развитие на електронното управление в Столична община" е приета по времето на Бойко и 3,5 милиона са разпределени на колектив в който участват Андрей Иванов, Цветан Цветанов и други техни бивши колеги. Преписана е от Концепцията на МВР. Твърди се че половината от сумата е дадена на Бойко.Май Бойковия камък се оказа по-голям от Цанковия.

188

arhar

преди 10 години

Дали Цацаров ще подведе Станишко под наказателна отговорност ?Нали Станишко си е ' наше ' момче от ДС и сега управлява държавата ' в екип ' със старците от кръга ' монтерей ' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов ? Как тогава Цацаров ще му повдига обвинение ? Те са си все от един отбор ...Все пак Станишко не е откраднал две кофи пясък от детска пързалка, че да му повдигат обвинение за кражба в особени големи размери ...

187

arhar

преди 10 години

Хохегер вече получи 2,5 години ефективна присъда, а у нас мързеливият , лъжлив и нагъл крадец Станишко продължава да раздава акъл из медиите.Сестра Галева ще каже ли нещо по този въпрос или ще си скрие главата в пясъка за пореден път ?Хайде, Цацаров, действай ! Виж какво правят в Австрия ! Или у нас истинските престъпници не ги съдят, защото са над закона ?Станишко да поема изцяло вината, без значение дали ще е с мезета или без мезета !

186

ЮДА

преди 10 години

Сърбинът излезе от затвора -КВО ШЪ ПРАИ СЯ ***,КЪДЕ ШЪ СЪ КРИЙ ?

185

*/*

преди 10 години

На това му се казва "оксиморон".Бойко пише на клавиатурата....но комент.

184

Върнал се в България

преди 10 години

До Избягал( в USA)Много добре си направил, че си се оринал от страната!! Ако всички ***, като теб се махнат, България ще стане дупер място за живеене!!

183

Прав е...

преди 10 години

Един път и Борисов да е прав...Но да не забрави и себе си ..и той е за там още от времето когато бе шофьор на Маджо...

182

Анонимен

преди 10 години

До Ваньо (38)Обещал, но забележете на кого: На Гоце Първанов!

181

математик

преди 10 години

Аз ли не мога да смятам или БНБ е променила курса евро/лев?

180

Анонимен

преди 10 години

А к'во става с КРАДКИНЯТА Масларова,с трактора със спонсорите на Гоце(Стойков...),с известните МУТРИ на прехода,с ПЪПКАТА и приятеля му....и т.н....и т.н....А?

179

Анонимен

преди 10 години

Много ме кефи,когато две бесни глутници се заръфат свирепо...*))) Едното крило на БКП/бкп.кгбДС - напада другото крило на БКП/дс,кгб...*)))