9

Анонимен

преди 10 години

Кажете по колко ви плащат да плюете по цял ден! И аз искам! Така като гледам, всички плащат, кажете поне кой дава най- много!

8

Одисей 1

преди 10 години

9 Тук наистина пишете хора със зачатъци на мозъци , нищо чудно че комунистите и руснаците ви употребиха за докарат това удобно за Русия правителство , повишението миналата година беше единственото за 4 години назад които включват и ппоследната година на управление на БСП Тройната коалиция и това повишение не беше 20% и ако не знаеш да ки кажа , че ако няма повишение днес а изкуствено се подържа ниска цена ппоследствията за НЕК са катастрофални и пак ти ще пплатиш само , че през бюджета

7

me

преди 10 години

Нещо не мога да му разбера логиката на Добрев - защо като се намали цената на преноса, разликата трябва да отиде в производителя на ток? Цената се намали, за да има изобщо някакъв износ, защото преди не изнасяхме заради твърде висока цена на преноса и се оказахме със свръхпроизводство. Може би трябва да обясни защо докато той беше министър (или служебния, не помня), се наложи да спрем мощности, защото токът ни беше толкова скъп, че никой не го искаше?За надписването на фактуите обаче е прав.

6

Революционер

преди 10 години

Гербери и псевдо ***, нали щяхте да строите АЕЦ Белене, какво стана? Да не взема аз да построя нещо преди вас, което ще ви вземе крадливите тикви. Чакайте още и след броени месеци всички ще срежем мрежовите кабели и ще ползваме друг вид енергия от етера около нас.

5

а3

преди 10 години

ЗАЩО ТОЗИ ЕВТИН ТОК ГО ИЗНАСЯМЕ А СКЪПИЯ БЪЛГАРИНА ГО ПЛАЩА А *** СИ ГО БЕРЕ !!! *** ли са управляващите това и 5 годишните могат да видят това ... *** мръсни да горите в ада за това което причинявате на народа ни !!!

4

NAT

преди 10 години

Герберастките ***, при чието управление токът скочи с около 20 %, да млъкнат, и най-добре да се застрелят! Нали пожарникарят-бодигард-каратист-кмет-премиер-бог-Буда щеше да взима лиценза на ЧЕЗ !? Какво стана ?! На думи беше най-големият лъв!

3

Коко

преди 10 години

Мишката Д. Добрев нищо не разбира. Изказванията му са политически мотивирани и лъжливи. Не трябва да му се вярва. Трябва да се подминава или осмива това герберско парвеню.

2

Анонимен

преди 10 години

zashtoto sme prodazni ***...I maikite si za pari shte prodadat!

1

Одисей 1

преди 10 години

Комунистите винаги са били пладнешки разбойници , те са закърмени с мошенлъка .