44

А Индия....А ?!

преди 10 години

Какъв бунт бе? Абе тези на чсно ли са,че ние българите им плащаме всичко и че са ОК благодарение на нас?Ако някой трябва да се бунтува,това трябва да сме ние българите, защото сме дискриминирани в собствената ни страна... А на *** ако не му отърва- да ходи я в Анадола, я в Индия...Не стига,че всички са проревали от тези *** ами и претенции имали... Ама така е - на времето бай Тошо не им стискаше да мъцнат щото щеше да играе тоягата ама сега нали УЖ е демокрация...имали претенции...

43

JJ

преди 10 години

До 47:Естествено, че *** нямат идея за какво става въпрос. Но защо да не работим за ДПС, което твърди, че единствено се интересува от малцинствата и единствено защитава техните права. Едновременно с това, добре дошло да ударим по кметицата. София има нужда от гробище и никой квартал не го иска. Това не е първото място, където се предлага да има ново гробище. А лабораторията няма как да е опасна.

42

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАз и до Филипините съм ходил ама не това е важно. Важно е, че драскачите са сложили заглавие, което не отговаря на истината и да, аз съм един от тези, които пишат жалбите. Ромите във Филиповци НЯМАТ ИДЕЯ за какво става въпрос. на тях им е достатъчно да щракат с пръсти под звуците на побългарено маане и за другото им е все тая.

41

adn

преди 10 години

Не знам какви са тези, които пишат по форумите, но явно са хора които не гледат телевизия. Тези строежи са откъм българската част, а братята роми остават откъм околовръстното да са по близо да софиянци.

40

Анонимен

преди 10 години

Е ти ли си дето ги пишеш жалбите бе филипинец нещастен.През крив макарон ще ги гледаш Филипините.

39

Филипинец

преди 10 години

СМЕНЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО!!! Тази новина няма нищо общо с ромите. Не са те тези, които пишат жалби относно един куп проблеми на квартала и се оптитват да имат някаква гражданска позиция.

38

Анонимен

преди 10 години

Като почнат да плащат всички данъци и такси, тогава могат да се оплакват.

37

.

преди 10 години

Да се включват в индустрията , всичко им е на една ръка разстояние , жИлязуто в завода , бачкане на радиоактивните изотопи и после крематориум , какво се оплакват ?

36

0

преди 10 години

Уважаеми журналисти! Във Филиповци не живеят единствено роми, всъщност до издигането на незаконно гето, което е встрани от квартала до околовръстното, живеят българи! Та за тях ли става въпрос или сте просто неграмотни, или пък просто манипулирате статията с цел ние да си пишем тук и да ви четем??? Изяснете!!!

35

XXL

преди 10 години

Ще има,хайде на Баняяя ! Нали *** обичат банята ??

34

8888

преди 10 години

До АнонименОстава и "софиянци" да престанат да си хвърлят фасовете и *** така, както си вървят или през балконите и ще е доста по - добре.:)

33

Анонимен

преди 10 години

Nai dobroto za edin rasist e dase wkliochi waw woina,primerno w siriq.Fashista e opisan kato choweko mrazec,e zaradi towa Balgariq blizkite 5 weka newijdam kak dase oprawi.

32

do nqkakaw si

преди 10 години

Balgariq sie w Europa umnikos,a ti ako nese chustwash europeec idi w siriq!!!

31

Анонимен

преди 10 години

*** да ходят в европа ако нещо са недоволни.

30

Gipsyhater

преди 10 години

Нито един от хората в Столична община, които взимат решения за квартала им, не живее във "Филиповци" или близо до там защото тъпите *** си продават гласа за 20 лв... На ви сега завод и гробище....... Ако може и филиповци целия квартал да го направят площадка за скраб най-добре.

29

до 18

преди 10 години

НАЙ-ДОБРИЯТ ,КАПИТАЛИСТ Е МЪРТВИЯ КАПИТАЛИСТ И ФАШИСТ И ЕКСПЛОАТАТОР НА ЧОВЕШКИЯ ТРУД,РОБОВЛАДЕЛЦИ -КАПИТАЛИСТИ ГАДОВЕ.

28

Анонимен

преди 10 години

Без Лабораторията , няма да имаме къде да обучаваме физици.

27

Люлинец

преди 10 години

И малките деца-софиянци знаят, че преобладаващите въздушни течения в Софийското поле са в посока от северо-запад на югоизток. Това обаче не знаят ***, които ни "управляват", затова продължават да набутват подобни "обекти" в западната и северозападната част на София, където според тях живее "простолюдието" и цялата мръсотия отива в така наречените баровски квартали в подножието на Витоша. Но нас какво ни пука - там софиянци вече почти няма...

26

БГ

преди 10 години

То е ясно *** каква напаст са, но не ви ли притеснява и вас тази лаборатория за производство на радиоактивни изотопи ?

25

До 20

преди 10 години

Пиши на български бе!