18

Анонимен

преди 10 години

Вижте, спорът за ВСВ е ***! САЩ се намеси във войната след като анализаторите му провидяха червеното знаме над цяла Европа и се наплашиха от видението си! Хитлер- Сталин го смачка с цената на 20 милиона руски войници! Вечна им памет!Хамерика даде 180000 жертви- мир на праха им!

17

Анонимен

преди 10 години

В тази конфигурация падането на режима в Сирия дава възможност да се решат едновременно няколко задачи. Слабото място на саудитската и катарската политика е критичната зависимост на двете държави от ситуацията в Ормузкия пролив. Достатъчно е той да бъде затворен за 3-6 месеца и икономиките им ще рухнат. Европейската (като изключим немската) също. И тъкмо това прави военната операция срещу Иран проблематична, тъй като рискът от блокиране на пролива е голям.

16

Анонимен

преди 10 години

Защото става дума именно за техните интереси. Истината е, че ако Саудитска Арабия все пак запазва някаква самостоятелност, Катар отдавна се е превърнал в надежден филиал на големите западни (и най-вече американски) ТНК, чиито позиции са подкрепени от разположените в близост морски пехотинци на САЩ.

15

Анонимен

преди 10 години

Целта на всички тези трансформации, свързани с европейския газов пазар, е съвършено очевидна - също както Саудитска Арабия се използва за икономическото задушаване на Иран, предлагайки петрола си на всички големи вносители на ирански нефт, така Катар се превръща във важен инструмент на американската (и на най-близките европейски съюзници на САЩ) политика за изтласкване на Русия от европейски газов пазар. Тоест, когато говорим за Катар, следва да имаме предвид и САЩ, Великобритания и Франция.

14

Анонимен

преди 10 години

Ако Башар един ден падне( да не дава Аллах) Сирия ще бъде поделена между Бениамин и Реджеп, а християните ще идат на Небето!(

13

Нике1класик

преди 10 години

Всъшност Башар Асад спаси *** на Барак Обама с химическо оръжие!Безспорен факт!А иначе в Сирия хляба струва 20 стотинки и ако си гледал Новините днеска по тв-то бежанците от сирия дошли у нас като са видяли на какво дереже сме искат да си се върнат обратно в Сирия!Без майтап,казаха го по тв-то

12

slav

преди 10 години

Хахаххаха как ще има алтернатива той кокнурентите си ги е унищожил много отдаван ахххахаха

11

Анонимен

преди 10 години

Ей пичук, а за Сноудън нещо да кажеш?)))

10

Нике1класик

преди 10 години

Ако ще ме смятайте за напълно откачен но абсолютно ЦЕЛИЯ СВЯТ се управлява от ОБЩ НАДНАЦИОНАЛЕН ЕЛИТ ОТ ***!Обама и Путин са си дупе и *** а нашия Плевнелиев излезе най-големия баламурник-свиркаджия!Просто Башар Асад е изпълнил ЗАПОВЕДТА на този наднационален елит ДА ИЗПОЛЗВА ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ за да се отклони вниманието от Египет и да се спаси кожата на онова негро Барак Обама дето опропасти целия свят при положение че брат му Малик Обама бил член на Мюсюлмански братя!Управляват ни ***!!!

9

Одисей 1

преди 10 години

15 един от свидетелите на Йехова , грешка на Волен се опитваше нещо да се зсказва.

8

Одисей 1

преди 10 години

Например СССР по Заем-наем получава материали на стойност $11,3 млрд./140 млрд.по днешни оценки /, от които са платени по-малко от 1 %. Останалите 99 % са предоставени практически безвъзмездно.

7

Анонимен

преди 10 години

Одисейке и какво общо имат писантийте ти по темата? Абсолютни глупости!

6

456

преди 10 години

Нема се плашат сирийските ***!Ще им пратим или Първанов или Станишев .........хем ще имат и електорат за изборите щот тука хората поунеха и не гласуват за червене фашисти.Важно е приемственост да има.

5

Сър_Пичук

преди 10 години

Хората не случайно бягат от режимите, не знам някой да е бягал отсам желязната завеса!за глупавите: не е да бягат от хубаво

4

Одисей 1

преди 10 години

7 не той не знае нищо за това , че на всяко дете за Нова година е било пдсигурено парче шоколад и по един портокал , за вас хората на Сидеров това са незначителни неща.

3

boyko_stoew

преди 10 години

Биологични,Химични,Атомнии др. Оръжия за МАСОВО унищожение на Човешката раса ,трябва да бъдат ЗАБРАНЕНИ ,дори само за "съхранение".Всеки който Съхранява такива оръжия ,трябва да бъде санкциониран.САЩ,РУСИЯ, КИТАЙ,ФРАЦИЯ,и т.н.да утилизират тези оръжия.Има по -полезни сектори за Инвестиции.

2

Одисей 1

преди 10 години

5 да си чувал случайно нещо за войната в Северна Африка в далечния изток , по всички океани , да знаеш нещо за заем-наем операцията , за конвоите през Атлантаика през Пасифика в Северния ледовит океан , какво ли ти разбира чутурата на теб

1

БАЧКАТОР

преди 10 години

Единствената надежда на ХРИСТИЯНИТЕ в Сирия е този мъж -Башар Асад. Неговия режим не тормозеше по никакъв начин християнската част на Сирия, за разлика от чуждестранната терористична шериатска гнусна ***, събрана от Саудитска арабия Катар ,Чечня и африканските джихадски маймунарници.