13

4321

преди 10 години

Като всяка друга историческа личност, Живков трябва да бъде "съден" неутрално. Добрите неща са социалната и националната сигурност, завидните условия, спокойствието - добро образование плюс добро здравеопазване. Лошото на комунистите е, че потъпкаха интелектуалната свобода и мачкаха хората. И все пак съм склонен да твърдя, че всичко лошо е направено не от Живков, а от едни други комунисти, които му се пишеха верни другари - Луканов, Младенов, Любен Гоцев - ей тая *** е виновна за всичко.

12

ненаситна

преди 10 години

до мики спилейнза тези при - дано, нали се сещаш колко щяха да останат за самия ремонт, докато минат през възложител/инвеститор/изпълнител/подизпълнтел, ха, ха!за това хората си спомнят с носталгия живковото времеи тогава крадяха, които си крадяха, но оставаше и за хората.Сега крадат без мяра и няма кой да ги озъпти!*** демокрацията!

11

JAMIRO

преди 10 години

в Румъниа застрeляха 4eушeско и жeна му като кучeта,и сeга никои нeиска да си спомня за тях ,тук другаритe издигат памeтник на баи Тошо,e затова смe наи бeдната страна нeсамо в Европа ами и смe по бeдни от много страни от 3 -ят свят.

10

ceci_

преди 10 години

До Анонимен 4А така анонимнико, ела от чужбина да ги научиш хората как да живеят и на кого да вярват.

9

До Анонимен 4

преди 10 години

Щерка на брезнишки царски офицер Панчо Атанасов обвинява по ТV, че баща и бил съден от Народен съд и разстрелян. Преди това бягал. Но ни дума, че баща и е разстрелвал десетки ***. Така че, преди да виниш, помисли за своя грях. Тя май не знае, какво е вършел баща и. Сигурно и не е виждала НАБИТИ НА КОЛ ГЛАВИ преди 9.Х, не и чувала за БЕБЕ, НАБУЧЕНО НА ЩИК. И за висялата 3 дни на Кощански мост, надолу с главата, убита учителка Елена. Някои обаче, помнят. Страшничко, а, г-жо Люба Цонева? Лесно е да обвиняваш пред едно младо поколение без историческа памет.

8

vrvm до 4

преди 10 години

И защо не си в България? И защо ще правиш паметник на прах? Нали било комунизъм, пък сега демокрация? Нима хората нямат право да решават какъв паметник да си построят в селото - това е демокрация. Или и ти като тези дето соца им пречел и като им казаха айде давайте стройте новия демократичен строй и дим да ме няма. Пример - Стоян Ганев и децата на всички "демократи".

7

Анонимен

преди 10 години

Това е електората на БСП-ДПС - ***, турци и пенсионери по селата, на които няма начин как да им обясниш, че комунизма е една утопия и това време никога няма да се върне.

6

мики спилейн

преди 10 години

Половината улици в селото можеше да ремонтира за тези пари.

5

vesko02

преди 10 години

И да се щипя и боцкам ,крака да си отрежа все тая,истина е.

4

Анонимен

преди 10 години

Ех ако не бях в чужбина - паля колата до това село и правя паметника на прах. Ей *** ВИЖДА ВИ СЕ КРАЯ !!!!!!!!!!!!!

3

Сър Пичук

преди 10 години

Заради такива майкопродавци като тези нещастници и като идола им живков сме на този хал. Това е първият паметник на човек докарал собствената си държава до национална катастрофа чрез акумулиране на огромни дългове. За да се издържа страната ни е теглела по 500 млн $ всяка година в продължение на половин век(което е равносилно на около 5 млрд $ годишно днес). През комунизма всичко, което имахте беше НА КРЕДИТ, а сега като дойде време за плащането му всички ревете....

2

Анонимен

преди 10 години

В централна северна българия живеят честни и много работливи хора, които въпреки че многократно бяхо ограбвани от комунистическата партия чрез т. нар деноминизации, пак си спомнят с носталтия онова време - не че бяхо по-богати, но поне имаше ред, чистота, икономика, селско стопанство, селата бяха живи и не си ограбваши *** ***.

1

Анонимен

преди 10 години

Фала на Бай Тошо, затвор за Цецо мутрецо!