64

Анонимен

преди 11 години

До ВиирджинияЮжна Осетия и Абхазия са част от международно признатите граници на Грузия и бяха обявили автономност, която централната власт не признаваше, а абахазия директон си беше обявила независимост............ та руски части влязоха на територията на независима държава, без санкция на ООН, това е безспорен факт,:)))Грузински части не са влизали на територията на Русия а обратното

63

Виирджиния

преди 11 години

Първо в Грузия не е влизал и не е извършвана смяна на властта по усмотрение на конкретни геополитически интереси. Второ Грузия първа нападна Южна Осетия. Просто грузинската армия след един блестящо проведен блицкриг бе върната обратно в границите на Грузия, където й е мястото))

62

ivod

преди 11 години

Според последните проучвания на полюсите има големи запаси от нефт . Очаква се след Сирия щатите да помогнат и освободят белите мечки от гнета и издевателствата на кръвожадните пингвини.

61

Анонимен

преди 11 години

До ВиирджинияЕрдоган почна да играе сводночески номера щото Путин играеше к***енската на ЕС и САЩ, а играеше така щото руснаците ги е страх от това че Сирия ще се превърне в един нов Азербейджан но с излаз на открито море и с директна граница с Турция е това е страха на Путин и Газпром.Като е толкова за международното право и зачитане на сувреинитета що не иска резолюция от ООН като влезна в Грузия ???

60

Виирджиния

преди 11 години

То и в Либия сега процъфтява една демокрацияя...та лелее..

59

Osiris1001

преди 11 години

до 70Имах в предвид че който и да затане на кормилото все чака заповеди от вън!!!

58

ivod

преди 11 години

До АнонименСинкаво гъзолизче .В Ирак след намесата на щатите е рая на земята или по-бързо отиват в рая от земята не разбрах кое е вярното .

57

Виирджиния

преди 11 години

До 72Иди се прегледай някъде. По твоята болна логика вече "червените ***" трябва да са окупирали и английският парламент, защото той гласува ПРОТИВ подкрепа за военна операция.

56

smaZanGuLub

преди 11 години

Че сме с двата крака в кюпа така е, но това може да се промени стига хората да спрат да мислят битовизми и погледнат по-обстойно на нещата, а то именно тези окупатори имат за цел да те заврат в миша дупка и да те накарат да си безумно ***!Те не обичат да им казват "не" и затова в момента е докарано до тук положението. Просто трябва хората да се осъзнаят и да им кажат едно голямо "Не" или "GO HOME YANKEES" ! Човек трябва да не забравя да разграничава доброто от злото!

55

Анонимен

преди 11 години

Сега в Сирия е мир, разбирателство, няма 100000 убити, няма 2000000 бежанци и т.н и т.н и т.н та евентуална военна намеса ще развали тази прекрасна хармония и рай, нали така червени поплювковци!!

54

Виирджиния

преди 11 години

Ха и сега въпросът е дали САШ и Франция не са станали прекалено зависими от саудитските и катарските пари?

53

ivod

преди 11 години

До Osiris1001,,Ние сме замесени по ДЕФОЛТ от марионетното правителство! '' ПРАВИТЕЛСТВА .То да беше едно с мед да го намажеш ама...

52

Виирджиния

преди 11 години

До 67Щеше да се постигне трудно, защото турция веднага започна да играе ролята на сводник като събира от целият ислямски свят изметта и я пращаше през границата в Сирия, а Катар и Саудитска арабия спонсорираха този процес...

51

Osiris1001

преди 11 години

Ние сме замесени по ДЕФОЛТ от марионетното правителство!

50

Анонимен

преди 11 години

До ВиирджинияАбе какви избори какъв референдум в условията на разрастваща се гражданска война с танкове по улиците, и войници с автомати.Малко по сериозно, там си трябваше резолюция на ООН и двете страни да оставят пушките да влезнат малко сини каски и в рамките 6-8 месеца да си се направят избори, така стават нещата

49

ivod

преди 11 години

До Одисей 1По същата логика тогава и ние сме намесени . Тук има американска военна БАЗА занчи сме с двата крака в кюпа ?

48

Osiris1001

преди 11 години

до 63А не се ли замисляш че може би някой иска точна така да мислиш и че проблема може би е другаде?

47

Tina

преди 11 години

До Петьо Евреи Ауу *** сега ще го ядете големия Евреииски -----------------------------------------------------------------------------------"Посъветвали една жена, когато си търси мъж да гледа колко голям е носът му. Колкото по-голам нос - толкова по-голям пен.ис. Намерила си мъж с много голям но. В първата брачна нощ, след еуфорията, тя се обърнала към мъжа си и гальовно потупала носа му "Лъжльо, лъжльоооо.".............

46

Виирджиния

преди 11 години

До 57За Бай Тошо не зная...Само зная, че имаше избори в Сирия и че християните твърдо подкрепят Асад...за добро или лошо той е единственият пазител на светският характер на тази страна в момента.

45

Виирджиния

преди 11 години

Дори Асад може да е и по-лигитимен от Ердоган...