16

Гражданин на РБ

преди 10 години

В Сирия има въглеродно гориво и Израелски интереси.Затова САЩ се намесват там.Защо не се намесят в Северна Корея? М?Защото там няма никакви ресурси за завладяване.Елементарно и практично.Нищо общо с "Истината", нали?;-0

15

Мирон

преди 10 години

Този никак не е подстрекател, а?! Война, та война! А , уж се праскат, че са една демократична, миролюбива, цивилизована, *** и лицемерна нация!

14

Иван Пешев

преди 10 години

Ако САЩ не ударят, отново ще пратят агентите да правят провокации. Ето така е по-точно да се каже.

13

Одисей 1

преди 10 години

12 бъди спокоен туппче те така и Ал Кайда ще ударят , е не са чверашни, сега не могат , но спечелят лли небето на Сирия ще ги попилеят

12

Одисей 1

преди 10 години

11 кой е избирал Башар , че не разбрах , Башар никога не е бил избиран все едно да кажеш че някога Тодор Живков е бил избиран или който и да е от наште сифаджийски бандити . Кой си ти че ще определяш народа на Сирия какъве , какъв си ти бе .

11

Анонимен

преди 10 години

Ако САЩ не ударят, Сирия ще използва пак химически оръжия!И като я ударят ,какво бе ***? 80-90 % от бунтовниците са членове на Ал кайда...Ще създадете държава на Ал Кайда??? Нищо хубаво не ви чака

10

до Одисей 1

преди 10 години

Не забравяй, че този избра Башар. А така наречените "бунтовници" са си чисти наемници, подбрани, финансирани и подготвени от Турция и Саудитска Арабия за да обслужват интересите на мюсулманският свят и на Турция за кюрдският въпрос.

9

бъдин

преди 10 години

До Одисей 1Да официално!Ама защо не им вярвам?

8

Одисей 1

преди 10 години

7 ОСЕМ МИЛИОНА онзи ден казаха , нямам идея ти имаш ли

7

бъдин

преди 10 години

До Одисей 1Я кажи израелците каква част от Сирия ще си делнат, щото хем са станали 9 милиона, хем питейната вода им намалява!!

6

Одисей 1

преди 10 години

Говориш за Асад нали , той води война срещу народа си вече 2 години

5

varg

преди 10 години

*** искащи война не заслужават да живеят.

4

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

АКО САЩ УДАРЯТ.....ВЕЧЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ХИМИЧЕСКОТО СИ ОРЪЖИЕ....СТИГА ДА ИМА ТАКОВА.....

3

Атакист

преди 10 години

Английската ***, като е първа дружка на хамериканците и като е убеден в използването на химически оръжия от армията на Асад, що не прати свои военни около Сирия? Щото отстрани е лесно да се гледа сеир и да се дава акъл, заедно с леля си Меркел.

2

Свобода или Смърт

преди 10 години

Ами защо не ударите вие бе, Камерън, като сте такива борци за правда ?Нали за справедливост се борите, хващайте се заедно с другите лаладжии французите и нападайте, да ви видим колко сте силни.Пет пари не струвате, евтини американски и еврейски *** !Израел като използваха бял фосфор и избиха хиляди в Газа защо мълчахте ?Продажници !

1

Анонимен

преди 10 години

Само че САЩ като ударят ще убият и деца. В Ирак САЩ така удариха, че досега избиха 2 милиона иракски цивилни граждани.