88

искаме да диктуваме

преди 10 години

Ние, симпатичните и интелигентни протестиращи, искаме да ви диктуваме на вас, грозните и тъпите, какво да правите. Ние ще ви диктуваме с ултиматуми, кой и кога да подава оставка. Ние ще ви диктуваме с ултиматуми, кога ще има избори и за кого да гласувате!

87

ХАХХХХА

преди 10 години

ТОЯ ТЕРОРИСТ ЛЮТВИ БОСТАН АКО МИ ПАДНЕ ЩЕ МУ ИЗБИЯ ЗЪБИТЕ ПОД РЕД!!! няма такъв НАГЪЛ ЛЪЖИВ ТЕРОРИСТ ТОЙ Е КАТО ГОВОРИТЕЛ НА ДПС И ЦЯЛАТА КРАДЛИВА ИЗРОДСКА ПАРТИИКА !!!! НЯКОЙ ОТ ТЯХ ДА Е ДАРИЛ СРЕДСТВА ЗА СИРИИСКИТЕ БЕЖАНЦИ ИЛИ САМО НИ ПЛАШАТ НА ИЗБОРИТЕ СЪС ЕТНИЧЕСКИЯТ МИР????? ОСТАВКА НА ***

86

Обезвредител

преди 10 години

Протестиращите не търпят чуждо, различно от тяхното, мнение. Това е типично за фашистката идеология. Истинските демократи толерират и други мнения, различни от техните.

85

Одисей 1

преди 10 години

110 Колко пъти ще го постваш това бе Румене , ти да нямаш качени на компа готови заучени фрази свалени от нета разбира се и сглобени за случая . казах. ти : С ТЕРОРИСТИ И КОМУНИСТИ НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ , ТОВА Е ЗАКОН , Който иска комунисти , ченгета от ДПС и ИНФРАЧЕРВЕНИ комунисти првърнали се в националисти да го управляват моля АЗ НЕ ИСКАМ.

84

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н rumen221,Другата малка крачка е, че ще се увеличи тока за бизнеса, както и въглищата ;)Така че тези 40-45% пак ще се избият отнякъде, защото на г-н енергийния министър учтиво му обясниха, че даже 5% по-нисък ток ще срине всичко и той клекна на 4.3%, ама с увеличения другаде... Та, пак ще си цакате като поп, ама по линия на по-скъпи продукти. И по-скъпи въглища, ако ползвате такива :))) Да Ви е честито!

83

Има и други начини

преди 10 години

Драги протестиращи! Има и други начини за самозадоволяване, освен да гледате и да слушате монолозите на агент Буда по кабеларките!

82

Анонимен

преди 10 години

Да живее Герб и БКП вечна дружба,вечна дружба!

81

pettre

преди 10 години

Ще зи заминете завинаги мръсни червени ***!! Последно ви беше ходете в корея да правите политика не тука!

80

Анонимен

преди 10 години

Пешко, та нали заради войната е цялата дандания, всичките тези атентати, газове отровни и долари зеленяти! РАЗДРУСАЙ МОЗЪКА И ПОМИСЛИ МАЛКО!)))

79

Апостол

преди 10 години

Нямало организация,ама-никак : bulgariautre.bg/2013/09/04/184330-petnoto_vodi_moshtna_agitka_v_podkrepa_na_upravlyavashtite

78

Собственикът

преди 10 години

Собственикът на ЕТ "герб-Буда", другарят член на БКП Борисов, не може да свали кабинета на Орешарски! Никой не може да свали кабинета на Орешарски!

77

rumen221

преди 10 години

За ограмотяване на красивите Буда-ли.- Диалог - разговор между двама или повече събеседници които общуват с пряка реч.- Ултиматум - искане принуждаващо към изпълнение, придружено със заплаха за проливане на кръв- Това, второто ли искат красивите Буда-лиВ същност, откривам, че са просто ***(Укипедия - *** - Съществително нарицателно име, мъжки род, глупав човек, неадекватен, заинатен в заблудите сиСинонимиНаглец, ***, ***, смахнат).

76

vechno ot bsp

преди 10 години

maloumni plateni bokluci ot mutritr na mafiqta gerb.

75

rumen221

преди 10 години

Ето това е първата малка крачка- По наредбата за цените, от 1 август трябваше да има увеличение на ел.енергията от 40%...(каза го каката назначена от ГЕРБ)- Или намалението общо е 45%...!!! Само *** гербер или клиент на "Карлуково", може да каже, че "намалението е символично"...- Я, хайде... Всички недоволни от Правителството по маршрута - Парламент - Орлов мост - "4-ти километър"... Там щи ви посрещнат едни много внимателни чичковци с бели манти и най-тежките случаи ще бъдат приети на стационарно лечение..

74

Естет

преди 10 години

Росен Марков;*** ви на Правителството другарю орешко,протеста ми е рядък!Даже си е докарал и тоалетна чиния пред парламенто.Е те това е Голата Истина!

73

gudfe

преди 10 години

Da gi butame!!! Dolu mrusnata komunisticheska sgan i mestan da bude linchuvan publichno pred naroda!

72

Анонимен

преди 10 години

Бракя будалисти и кришнари, нашата цел днес е свалянето на Орешака и назначаване на служебно евреиско правителство което да вкара България в коалицията на супер демократите от ЧЕРЕП И КОСТИ, СИВИТЕ ВЪЛЦИ И АЛ КАЙДА! Бдете господа, победата ни е гарантирана!

71

Анонимен

преди 10 години

Pежима на Станишев ..

70

Монархист

преди 10 години

Вместо да дзвекате ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!, вземете и направете нещо разумно - обединете се около идеята за неутралитет по Сирийския въпрос! Покажете, че сте хора, а не жалки и егоистични овце, които постоянно си търсят нов пастир!

69

'MAOCEDUN

преди 10 години

ДА СМАЧКАМЕ КОМУНИСТИТЕ!!!