6

МладГражданин

преди 10 години

Ще ги приютим бе как! На границата се опъва един палатков лагер и до там! Да не влизат в страната. Лично мое мнение, но не смятам , че трябва да бъдат допускани до вътрешността. Ама и те са хора.....

5

Анонимен

преди 10 години

Нов *** наплив. Искат само да работят! А ние какво искаме! Идват значи да ни крадът работните места и да ни окупират държавата. ***!

4

Мария

преди 10 години

Спрямо стратегическото ни географско положение много странно как още никой не е поискал от нас евентуално военно участие и как за България нямало никаква заплаха от какъвто и да е било аспект! Що ли не ми се вярва?!

3

eee

преди 10 години

писна ни да хрантутим над 1 млн. ***....сега и другата *** ще се изсипе...защо просто не ги гърмят като ги хванат да минават границата!!! проблема решен без излишни разходи...как турците ги пускат метър да стигнат до България... явно се прави умишлено

2

БАШАР АСААТ

преди 10 години

ЗАПЛАХАТА ЗА БЪЛГАРИЯ ИДВА ОТ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ БЪРЗА ОСТАВКА

1

Journey

преди 10 години

И на комунистите не им е леко.България е официално в НАТО и ЕС, а те искат да заемат позицията на Русия и се чудят как да завъртят г**а.А като чуя комунист да ми прави анализи и да ме убеждава, как нямало заплаха за България и ми става лошо.