78

muzaka

преди 10 години

До К5110По статистика на стопанска камара при ГЕРБ бяха:1.ликвидирани 460 000 работни места/не просто затворени позиции,а ликвидирани т.е. предприятията вече ги няма,изнесени от България или фалирали/.2.по-малко магистрали с 28км. отколкото при тройната коалиция до 2009г.3. за цени на едро и дребно да не говорим.4.пенсии и заплати спрямо БВПнамалени с 4.8% спрямо 2008г./годината на max5.преки външни инвестиции /2012г/са намалели с 34% спрямо 2008г.Не съм гласувал за Станишката ,но факти

77

Нике1класик

преди 10 години

Аз да си призная честно винаги щом управлява БСП го закъсвам финансово!Това няма нищо общо с това как управлявало ГЕРБ!Май че тея от БСП като вземат власта веднага почват да ми правят черни магии!Вече съм им свикнал!Иначе съм против ГЕРБ защото мразя мутрите!

76

Белене

преди 10 години

До РадойТи си *** бе Радойчо!!!

75

k5110

преди 10 години

Единствено ГЕРБ мислеше за хората.Вдигнаха пенсиите,построиха детски градини,ремонтираха църкви и джамии,построиха магистрали и пътища,доведоха инвеститори и откриха хиляди работни места.Това е социална политика!!!

74

pradlio

преди 10 години

До Анонименgerb sa edno ot pipalata na oktopoda samo che otkasnato kato opashkata na gyshter prilicha na malko cherveiche

73

Цоко

преди 10 години

Само Чалга и Боко!

72

Shop

преди 10 години

До РадостинРадуковНищо не е последвал, на следващите избори ГЕРБ ще има минимум 45%, а БСП - около 20%. Глупостите на платените социолози са за бесепарския безмозъчен електорат. И отсега ви казвам - Бойко има достатъчно акъл да си подбере наследник и партията му дълго време ще има минимун 1/3 от гласовете. Просто ГЕРБ досега не се опетниха с лъжи и гнусни инсинуации.

71

buda

преди 10 години

малко по-трудно ще паднат до нивото на НДСВ но бавно и славно тръгнаха след тях

70

Анонимен

преди 10 години

ХАХАХАХАХАХА!

69

Анонимен

преди 10 години

БАСТА на Герб!

68

Анонимен

преди 10 години

Преди 6 години казвах, че г-н Борисов е циркаджия, че ще опоска България и Герб ще последва НДСВ, смятаха ме за луд... От година говоря, че г-н Обама ще запали Трета Световна война и ще унищожи планетата Земя, пак съм бил луд! Така, че съм свикнал- АЙЛАРИПИ!

67

Абе нещастници

преди 10 години

Стига слушате политолози и социолози чиято първа работа е да лижат з*дника на БСП.Същото важи и за платените писачи в този форумДнеска Алфа Рисърч една известна "социологическа агенция" на БСП ги определя като първа сила с 2-3 пункта пред Герб.Ако е така нещастници, защо всички сте захапали ГЕРБ, като почнете от Пеевски и стигнете до патерицата "Реформаторския блок". Защото знаете, че този път ГЕРБ ще спечели повече от 120 места в палламента комунистически изчадия с изчадия.

66

Aleks 1969

преди 10 години

ГЕРБ е изпята песен с много,много тъжен край.

65

Тези нови партии

преди 10 години

също са "конструирани" като партии на властта. Не остана ни един дребен тарикат в тази държава, който да не се пробва върху народа. Познайте защо-защото народът е ***! И тези приказки за "гения" Бойков минават точно пред *** народ. Досега трябваше да лежи в затвора, ако бяхме нормална държава или да избягал като Галевите.

64

Анонимен

преди 10 години

Кои бяха пък тези ГЕРБ и защо не са в затвора?

63

Касандра

преди 10 години

Глупости на търкалета. Още през януари предрекох, че ГЕРБ ще последва съдбата на НДСВ , а преди два месеца ви казах, че всеки който си въобразява , че нова политическа формация ще добие популярност е или *** или нагъл манипулатор на обществено мнение. И това без да съм политолог!Бъдещето на страната е в нова конституция и президентска република, но глупаците-манипулатори толкова лесно няма да дадат властта!

62

Анонимен

преди 10 години

Може?Ама те ГЕРБ отдавна са политически труп ;)

61

Радой

преди 10 години

До 88--59 ; Взеха ни 400дк. ниви ,60дк. гора и всичкия инвентар и ***.Баща ми беше в Белене а Дядо го биха в мазето на Кметството за да влезе в ТКЗС.Изгониха Каракачаните от балкана с милиони глави овце и др, Хората се вдигнаха да си защитят имотите(ГОРЯНИТЕ) ИЗБИВАХА ги като кучета.Нашите комунисти са по-страшни от руските танкове.

60

Радой

преди 10 години

До Българин--56.По- жестока хунта от ГЕРБса БКП/БСП .Те са мафиотска структура.Знаят да крадат и убиват.Дойдоха на власт с помоша на Руските щикове.45 год. заздравяваха само ръководната роля на партията.Вижте докъде доведоха държавата.Оставиха държава без села след ликвидирането на частните стопани,които бяха над 90%.Направиха ги наемни работници.Сега те са богатите.Инвестират само в къщи,коли и живот.

59

!

преди 10 години

До анонимен 101`Сигурен ли си? Вземи прочети историята на България след 9 септември 1944г. и тогава пиши. Знаеш ли колко души са затрити тогава? Знаеш ли какво са преживяли хората тогава? Поинтересувай се, има още живи хора,които помнят. Невежеството ти е жалко те превръща в безмозъчно плямпало.