58

П_Петров

преди 10 години

До Герб-подлогиНЦИОМ е създаден с решение на Народното събрание на Република България от 15 декември 1989 година и е на негово подчинение.Лидия Йорданова е назначена с конкурс преди повече от 13 години, т.е. преди 2000 година, не можах да намеря точната дата.Тезата, че служи само на ГЕРБ е несъстоятелна и показва неинформираност. Какво изследва НЦИОМ би следвало да зависи от НС, в този смисъл изказването на Миков " че центърът не изследва обществените нагласи, а се занимава с това да мери рейтингите на партиите. " показва, че пак го е правил пиян.

57

Анонимен

преди 10 години

По-малко герберасти,които манипулират общественото мнение!!Вече на всички е ясно от къде идва славата на БУДАМутрата редовно наливаше милиони държавни пари в медиите и такива поръчкови агенции за "обществено" мнение или по-точно за мнението на БОКОВече го няма БУДА да им лепи столевки на челата и медиите правят всичко възможно да си върнат спонсора-мутра

56

enchoss

преди 10 години

Браво ... Всяко едно изследване и проучване е проблем за демокрацията, използва се за манипулация и повече обърква отколкото помага на народа.

55

КИРОНКИ

преди 10 години

СКАПАНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА, СЪШИТА С БЕЛИ КОНЦИ "ДЪРЖАВА" ПОСТОЯННО ДАВА ДЕФЕКТИ. БРАВОС!!!

54

Анонимен

преди 10 години

До БоксьорaДа не би да ти прецакаха някоя далаверка по морето или някой друг имотец, който си искал да гушнеш с някоя заменка в стил "тройна коалиция", а боксьорче?

53

Анонимен

преди 10 години

Миков като изтрезнееш си даи оставката

52

Боксьорa

преди 10 години

Искaм дa бушонирaм някой гербер

51

Анонимен

преди 10 години

Брaво Миков, сaмо тaкa, рaзмaжи ги !

50

Герб-подлоги

преди 10 години

ХAХAХAХAХAХAAA, зaкрихa aгенциятa нa Борисов и рaятa му във форумa реве.

49

d

преди 10 години

Имало и такава агенция, ей затова няма пари за лекарства ...

48

Анонимен

преди 10 години

Не стига че ги хрантутят, ами и ще манипулират. Правилно !

47

некрадец

преди 10 години

Каква полза, че някой е уволнен. Нали се е нагушкал...а и роднините му също.Дали някой ще бъде съден за кражба?Спомняте ли си какво се случи с оядената държавна служителка, която законно си беше дала 70 000 лв годишен бонус? България е пълна с агенции, консултанти, съветници и т.н., които получават годишно десетки милиони левове държавни пари, а резултатът от дейността им - безполезен.Тези хора безсрамно и безнаказано крадат от нас, от нашия труд, от нашите семейства.Да им приседне дано!

46

запознат

преди 10 години

Л. Йорданова е шеф на НЦИОМ от сто години - по времето на тройната коалиция не ревяха от нея. Сега като си имат платени социолози, НЦИОМ вече не им трябва - там манипулирането на данните все пак се ограничава до някакво приличие.

45

Герб вън зaвинaги

преди 10 години

Герб излезе еднa много крaдливa и интригaнтскa пaртия , която смaзa бедните ,които сa вече 90 % и облaгодетелствa богaтите ,които оргaнизирaт и протестите.

44

Дарвин

преди 10 години

Само факта че такова природно недоразумение е живо ме кара сериозно да ревизирам теорията за еволюцията...... И ме обижда лично, без изобщо да коментирам факта, че заема ръководна позиция. А за кръстоската м/у амеба и гол ***-гей СерГей просто нямам думи...... И са ЖИВИ...... А най-голямата трагедия за природата е, че оставят поколение..... Не всички де

43

и още

преди 10 години

Още преди две години депутати от БСП поискаха оставката на Лидия Йорданова, защото определила избирателите им като "маргинална обществена прослойка".в интервю за национален ежедневник директорът на НЦИОМ е заявила, че "БСП и ДПС имат профил, който в по голяма степен се състои от маргинални обществени прослойки в сравнение с десните избиратели и управляващите в частност".Това няма как да им хареса - истината винаги боли най-много - нискообразовани, над 60 г., от по-малки населени места и т.н

42

да си спомним

преди 10 години

Последното национално представително изследване на НЦИОМ в средата на юли показа, че 58% от анкетираните подкрепят протестите срещу правителството на Пламен Орешарски, за разлика от други агенции, които няколко пъти измериха тази подкрепа като 40%.Тогава Йорданова каза, че е спекулация да се говори, че протестът се подкрепя само от красивите и образованите на централния площад в София и той изключва други хора.

41

ИСТИНA

преди 10 години

Сaмо БСП , сaмо те се грижaт зa Мaлкия човек, тези богaти и крaсиви Сороси , които протестирaт се покровителствaт от ГЕРБ и кръгa "Кaпитaл" зaедно с Росен Офшорски !

40

MAFIA

преди 10 години

Я съм сеуенин и ще ви лъжа че сме разделени на партии? Та ако случайно хората пожелаят да натирят политическата мафия в *** г*з, така ще ги плашим че са от друга партия и ще си крадем на воля. И така почваммръсни гейбери ***, мръсни бесепаристи боледувай те, депесари горете в ада, атакисти лапайте го, хехехе...Хванах те ли се на играта на "хитрата" полит мафия?Никакво гражданско общество, никаква средна класа.Ще робувате рая импотентна хехехе

39

Махмурлук

преди 10 години

Май на някой не му изнасят данните, които отчитат НЦИОМ. :)