142

Заинтересован

преди 10 години

До аде беНе знам какво става със старата му жена важното е, че новата на 28 години си купила офис 200 квадрата в центъра на София бе никакъв кредит само със заплатата от министерството . После ми говорете че не взимали добри заплати в министерството. МИРО Премиер ахахахахахахахахаха

141

БДЯЩ

преди 10 години

отцепници, целящи власт, та и партия ще правят, не се спряхте, колко искате още да крадете.........................

140

Анонимен

преди 10 години

направили партияголяма работана изборите ще имат по малко гласа отколкото на учредителното ядине и пиенете комунистите го дундуркат по всички телевизии да плюй.нали щяха да го съдят за няколко милиона или му ги опростиха срещу някой и друг направен таен запис

139

Гласоподавател

преди 10 години

Защо бе, г-да редактори сте сложили такова заглавие на статията? Ей, не се спряхте да му се кланяте! Затова в България комунизма няма да си отиде - всички търсят своя Тато!

138

kosta

преди 10 години

Така и не се разбра кой е записал тримата-Миро,Кокинов и Бойко.Нали Миро е бил подведен по някакви дела/така и не се разбра за какво/ за което е била и срещата между тримата.Най вероятно БСП/ДПС са го освободили от отговорност с условието да изобличи Борисов и Цветанов Тази нова партия цели да разбие ГЕРБ.Един достоен човек би си тръгнал доста по рано от ГЕРБ а не след като е разбрал резултата от изборите.

137

неразбрал

преди 10 години

След като смрадливия сикаджия и член на БКП , личен слуга на Тато , простоват *** и алчен тарикат Боку Тиквата успя да стане кмет на София и премиер на РБ.Същият успя да стане футболист на годината и да сложи пазача на кучкарника от с.Челопек Врачанско за министър.Защо същия този министър да не иска да е лидер?Та нали крадливия *** от Гоце Делчев стана президент , а велинградската *** -зам.В Герберистан всичко е възможно.

136

Ама деййй бееее??

преди 10 години

Дей пужарникаря днес бе?Да е-а неговата мама!!!

135

е и

преди 10 години

Значи без прецедател,но с цк и полит бюро.Ами комуниста си е комунист.Все пак всеки от тях е бил комсомолец с амбции.Може и партиини членове да има сред тях.Все пак партията майка е една.

134

stoneg

преди 10 години

Човек до преди 4 години никой не знаещ за него после министър при Борисов как мислите Бойко го пуска ей така прави партия хахахахаахах наивници.

133

търсач

преди 10 години

...............Миро може много да е грешил, ама без негова помощ, далаверите на Бойко и Цветанов,щяха да останат скрити..............ОБРАТНОТО Е! БОЙКО И ЦВЕТАНОВ МОЖЕ ДА СА ГРЕШНИ, АМА БЕЗ ТЯХНА ПОМОЩ МИРО МЪРШАТА НЯМАШЕ ДА БЪДЕ ДАДЕН НА ПРОКУРОР. СХВАЩАШ ЛИ????

132

аде бе

преди 10 години

Миро мършата е генератор на нови идеи и политики ? ХАХАХА подмокрих се! Апропо какво стана със старата му жена?

131

Анонимен

преди 10 години

Браво Миро,унищожи цирея ГЕРБ

130

поля

преди 10 години

В тая изрично престъпна държава, обнародвана като такава, няма вече никакво значение нищо. Политическия елит и мафия си имат държава. Следващото управление е официално на ДПС и Новата Ромска партия. Всичко възможно е направено за да бъде забравена промяна на избирателните правила. 40% от българите няма да гласуват. Ще гласува твърдия електорат рома-турция. Живейте в мир и мизерия.

129

МРАВКА

преди 10 години

БЪЛГАРИ,ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА?МАЛКО ЛИ СА 24Г.?ВСИЧКИ ТЕЯ НАД 200 ПАРТИИ СА ТУМОРИТЕ НА СТРАНАТА.НИЩО ДОБРО ЗА НАРОДА НЕ СА НАПРАВИЛИ.РАЗПРОДАДОХА ВСИЧКО НАПРАВЕНО ДО 1987Г. И ОКРАДОХА ПАРИТЕ.И ТОЯ МИРО МЪРШАТА ,И ТОИ ПАРТИЯ ИСКА?АЗ МИСЛЯ ЧЕ НА ВСИЧКИ КОИТО СА БИЛИ НА ВЛАСТ ПОСЛЕДНИТЕ 24Г. МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА ЗА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ.

128

Анонимен

преди 10 години

Ей Миро, ама га беше министър и яде кебапчета не рива, нали бе ***

127

megi 55

преди 10 години

Този и другите като него само да можеха да се погледнат през призмата на хорските очи колко жалки са? Кой ще е този,който ще повярва на такива продажници и с какво са по различни от преди.когато са били в ГЕРБ? И те като реформаторския блок са "Където и да иде врана все на*рана!"

126

атомника

преди 10 години

българия президентска република търновска кинсгитуция в нов вариянт савсем нова структора, корена промяна,пълна свобода сигорна защита на гражданите, живот нещо както беше преди 1944 год. които беш трудолюбив ичестен предпремчив успяваше. колко престижни предприятиянацонилзираха бащите на сегашните борещи се за власт мушеници и ават.ажй

125

Анонимен

преди 10 години

Миро може много да е грешил, ама без негова помощ, далаверите на Бойко и Цветанов,щяха да останат скрити.

124

Анонимен

преди 10 години

Сега ще последва масово преливане на хора от ГЕРБ към новата партия, щото Бойко много се изложи,ама много.

123

DiDi

преди 10 години

До Ками - "Кой ще иска да се заробва с ГРОБ?!" - То затова откакто се създаде, като партия, на всички избори бият всички останали "благородници" от крадливото котило - БСП, ДПС и вся осталная ДС - ***.