60

Анонимен

преди 10 години

Грозно,низко и недостойно.Падение ,което няма равно на себе си.Последното нещо,което ще направя е да защитя лидера на БСП.Но партийните пристрастия не пречат да видиш жалкото присъствие на друг уж десен лидер ,падащ в дълбоката бездна на своето малодушие,мерзост и огромна низост,въобразявайки си,че лети.Огромният *** отново без да иска направи услуга на Станишев.

59

Е простички сме си

преди 10 години

и си заслужаваме жалката гротеска в която живеем и участваме всички.Тоя бил под чехъл ония си нямал дечица-елементарно до мощно видиотяване.Всеки поне частично мислещ човек вижда каква пародия на спасяване на държавата се разиграва и как всички участващи в тази жалка сценка в стремежа си към властта стават за смях и собствените си очи,но карай да върви само и само ние да сме не те.А народа гледа като зомбиран и не вижда как все повече бързаме към края на тази умираща държава и не прави нищо.

58

Анонимен

преди 10 години

Тичка,тичка наш Бойко,като паленце от залата до журналистите и отново в залата и чака да му подхвърлят нещо за награда.И накрая гласува два пъти от парламентарната трибуна,за да го видят по телевизиите.Не беше и на кеф.Сега пък Моника му била виновна.

57

lihfswn

преди 10 години

Този не разбира ли че не го искат и още ли му се привиждат призраци. Защо ББ ни занимава с болните си видения. Може би просто обича да го слушат. Слушателите му обаче оредяха. Виждаме вече реални резултати които по негово време ги нямаше. Аз съм от бизнеса и за учудване преди 10 дни ми приведоха всички дължими суми по договорите до момента. А закъснението в плащанията беше над 14 месеца. Между другото кмета който ги бавеше е от ГЕРБ.Уважавам неговите идеи и видно е че вече има право на мнение

56

Анонимен

преди 10 години

най големият *** в държавата б.б няма право да се изказва а да се готви за централния или централни гробища...........*** мазен долен ченгежииско...

55

Ъкъл море

преди 10 години

Борисов най-добре знае, че не е лесно да си под чехъл

54

Анонимен

преди 10 години

До BoikoЕ ще си едни от малкото, гласуващи за този себичен мутрафон!

53

Анонимен

преди 10 години

Лебедовата песен на Боко *** и на ГРОБ!

52

до 44

преди 10 години

44 застреляй се!

51

Анонимен

преди 10 години

Абе то не е лесно ида си човекомрлазец,като Боко!Ни дете,ни коте може да свърти Тиквундера!Как искате да мисли и да уважава някой друг освен себе си! Тоя е прокълнат от Господа,за това сега го връща на всички!

50

bgsoldier

преди 10 години

Алоо, 47. Бойко си милее за народа, защото е живял с малко, ял е хляб и мляко в Банкя, докато Станишката са го дондуркали из Русия и си е ядял попрата със златна лъжица. Ти знаеш кой милее, нали? Сигурно е Станишев, да, дето няма един работен ден и се подиграваше на професията на Бойко - пожарникар. *** е Гейсер, едно руско ***, дето не знае кво е да нямаш!

49

Васо

преди 10 години

Лакардии на селски интригант. Пропада стремоглаво. Вижда се колко е несъстоятелен, когато трябва да е в опозиция. Лошо е това. Не злорадствам, защото една държава е добре когато са силни и управляващите, и опозицията.

48

Строител

преди 10 години

Е*ати наглеца! Той бил построил това, той бил простроил онова. Народа го построи и си плати за това с цената на мизерята. Буда и компания не платиха дори на строителите на обектите. Платиха само на техните подставени фирми. Защо забравихте това.

47

Анонимен

преди 10 години

Може да има дъщеря, но тя е от млдите му години, когато е бил *** на Тато. И бившата му толкова го е обчала, че е избягала чак в Америка от него. И кави Бсп, какви 5 лева. Кой се интересува от трупве-защото ББ вече е политически труп.

46

Анонимен

преди 10 години

Лъжата на Станишев е факт. Също плановете му за незаконна разправа с опозицията чрез Пеевски. Той сам си го каза.

45

Кос

преди 10 години

Бойко има деца! Голямата щерка е в Америка, но я крие за да не я убият от БСП-то

44

Анонимен

преди 10 години

в крайна сметка се видя кой лъже - сергей се напъваше със злоба и ярост от трибуната да лъже за тези 800 млн, а сега какво се оказа че неговия министър другаря орешарски разплете селската вечеринка като каза че тези пари наистина са платени от ЕС.

43

Анонимен

преди 10 години

Сергей вече 2 дечица си има, а Боко *** дебелей ли дебелей. Безполезна твар, дори детенце не можа да направи. И как искате да милее за нашите деца? Та той не знае що е това. И за каква Цветелина говорите. Та коя ли уважаваща себе си жена би била с този самовлюбен ***.

42

чехълче

преди 10 години

Клинически случай, ех да беше жив Фройд да го изследва. Д-р Врабчев е безсилен :)

41

Boiko

преди 10 години

Май месец ще гласувам пак за Бойко!